Борисов да си знае - вече не раздава нищо!

И БСП не иска да прави кабинет
Обновена: 25 фев 2013 16:12 | 25 фев 2013 16:12,
698
Борисов да си знае - вече не раздава нищо!
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

Господин Борисов вече не раздава нищо, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Думите му дойдоха в отговор на днешното предложение на премиера в оставка да "услужи" с 20 депутати на опозицията, за да могат да съставят правителство.

Просто се чудя дали да коментирам толкова несериозно изявление, което не отива на бивш премиер, заяви Станишев. По негови думи министър-председателят в оставка продължава да не разбира защо се е наложило да си тръгне от властта и „какво е причинил на хората“.

Станишев беше категоричен за пореден път, че БСП ще върне мандата, който предстои да й бъде връчен в сряда. 

"Моля г-н Плевнелиев да не бави излишно даването на мандат на следващите парламентарни сили", призова Станишев държавния глава чрез медиите.

Соцлидерът обясни, че левицата няма да се наеме да сформира правителство, защото разполага с едва 40 депутати в сега действащото Народно събрание и така не може да прокарва стабилно политиките си.

Още по темата
25 фев 2013 12:19
511
Основната причина да не желаят да съставят кабинет обаче социалистите виждат в изчерпаното обществено доверие в сегашния парламент. Единственият начин да излезем от тоталната криза са предсрочните парламентарни избори, отсече Станишев.

По негови думи БСП ще представи своите виждания за спешните мерки, които ще трябва да вземе служебният кабинет, назначен от президента Росен Плевнелиев.

Той посочи 3 приоритета към бъдещия служебен кабинет: спешни мерки за финансовата стабилност на страната, стабилизиране на икономиката и доходите; обявяване на реалното състояние на държавата, без да се крие наследството на ГЕРБ, и подготвянето на честни избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


698
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
8
 
! Отговори
Pesho преди 11 години
Защо в България само мъжете се събличат голи до кръста по протестите?!... А,ре малко Феминистките, активизирайте се вече. Покажете малко хубави гърди вече...
23
0
 
9
 
! Отговори
агфсдф преди 11 години
Сега всеки се прави че не иска властта - само чакат да минат 2-3 месеца , значт че така или иначе ще има избори - не им е нужно управление сега - могат да агитират 3 месеца безплатно
22
6
 
27
 
! Отговори
The преди 11 години
Станишката иска повече време за да проучи по-добре къде може да се направят големите далавери
21
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко чува странен шум в главата си и пита:- Кой е там?- Аз съм червей-мозъкояд!- Какво правиш там?!- Гладувам!!!
20
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А неее. Единствения вариант да излезем от кризата е - Всеки да си ходи откъде е. Станишев с цялата червена банда директно за Москва. Костов може да хване полета за Мумбай да се върне при корените си. Всички юпита обратно по счетоводните бюра в клоновете на банките в Европа. Дпс с ориент експрес. Младенов и ония пишман Соросови икономисти Гъмизовци, Богдановци, хърсевци и т.н полет за Тел Авив с прикачване от Бейрут на ливански турист.
19
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мнооооого си прав тавариш станишев. Само че сега *** и застани пред руските си другари. Да видят те със очите си един страхлив суполанко,които не е поел отговорност за нищо през целият си скапан животец на мижитурка. ОТСЕЧИ ТИ ГЛАВАТА БЕ *** ПРОС СЕГА НИКОИ НЯМА ДА ТИ ИМА ДОВЕРИЕ
18
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По принцип на ГЕРБ, ДПС и БСП трябва да им е ясно, че връщането на мандата им стопи шансовете за управление почти до нула. Този който няма топки да поеме държавата, да не се надява на изборите.
17
6
 
4
 
! Отговори
Леонсио преди 11 години
ОАман от доктори, дето ще ни оправят- то не беше Стойчков, то не е Борисов..... ама тялото само отхвърля мъртвата тъкан.
16
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ее, кво стана ся, уж бойко го давали все по медии и телевизии, аз от тия двамата дето сте ги подредили тук най-отгоре вече ми се драйфа, от чешмата само дето не текат гнус ме е
15
7
 
32
 
! Отговори
реалист преди 11 години
То остана да приемеш мандата ,и позитано ще пламне от всички страни!!!
14
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Sergai da razkaje za monika kakvo to4no reklamira
13
15
 
52
 
! Отговори
Защо другарю Мишок преди 11 години
Другарю Станигей , като загубиш следващите избори кой сега ще ти е виновен.Досега се оправдаваше , че ГЕРБ не организирали честни избори ...А изборите от 2009 година нали ти ги организира .Референдума как беше , честен ... защото ти харесаха резултатите и нямаше и намек , че е проведен не както трябва.Вижда се че бягаш от отговорност , не е сериозно толкова време да му искаш оставката а сега да си бъдеш същия мишок , който си бил винаги.Борисов подаде оставка и каза ясно изборите да решът
12
8
 
24
 
! Отговори
Пурко преди 11 години
И аз не можах да разбера, защо през луфт от 2-3 дни ще дава мандати!? Давай утре, като никай не иска- още в петък служебен кабинет! И да се работи! Да ти се не види и президентоооо...
11
14
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ви искам г-н Станишев, нито в парламента. нито в България!
10
15
 
46
 
! Отговори
cegavara преди 11 години
Този е най опасен за страната ни, трябва да бъде изгонен и обявен за персона нон грата... да си ходи там където му е родината, не да говори в нашата родина България!
9
9
 
15
 
! Отговори
Баси пича преди 11 години
Как да не му ....... ........ подлизурска,земи другарите милионери от политбюро и управлявайте.
8
5
 
28
 
! Отговори
хаха преди 11 години
Очакваше се !! - Борисов се подиграваше с тях :)
7
58
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само БСП!!!
6
19
 
60
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Не ви искам г-н Станишев, нито в парламента. нито в България!
5
17
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе ***, гледах ти интервюто по CNN нарочно с ушите си да те чуя там - ми ти на един въпрос не отговори конкретно бе, ***, дрънкаше като навита пружина все едни и същи, ние тук сме ти свикнали, ама там коментаторът от студиото се изнерви, не може да те прекъсне човекът, връща те на темата, ти пак си почваш тва дето си го репетирал и учил наизуст как да го кажеш, айде пис от тебеее, не мога да ви гледам в тоя *** сайт подредени с местан - спомних си всичко заради което ви намразихме