Борисов да си знае - вече не раздава нищо!

И БСП не иска да прави кабинет
Обновена: 25 фев 2013 16:12 | 25 фев 2013 16:12,
698
Борисов да си знае - вече не раздава нищо!
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

Господин Борисов вече не раздава нищо, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Думите му дойдоха в отговор на днешното предложение на премиера в оставка да "услужи" с 20 депутати на опозицията, за да могат да съставят правителство.

Просто се чудя дали да коментирам толкова несериозно изявление, което не отива на бивш премиер, заяви Станишев. По негови думи министър-председателят в оставка продължава да не разбира защо се е наложило да си тръгне от властта и „какво е причинил на хората“.

Станишев беше категоричен за пореден път, че БСП ще върне мандата, който предстои да й бъде връчен в сряда. 

"Моля г-н Плевнелиев да не бави излишно даването на мандат на следващите парламентарни сили", призова Станишев държавния глава чрез медиите.

Соцлидерът обясни, че левицата няма да се наеме да сформира правителство, защото разполага с едва 40 депутати в сега действащото Народно събрание и така не може да прокарва стабилно политиките си.

Още по темата
25 фев 2013 12:19
511
Основната причина да не желаят да съставят кабинет обаче социалистите виждат в изчерпаното обществено доверие в сегашния парламент. Единственият начин да излезем от тоталната криза са предсрочните парламентарни избори, отсече Станишев.

По негови думи БСП ще представи своите виждания за спешните мерки, които ще трябва да вземе служебният кабинет, назначен от президента Росен Плевнелиев.

Той посочи 3 приоритета към бъдещия служебен кабинет: спешни мерки за финансовата стабилност на страната, стабилизиране на икономиката и доходите; обявяване на реалното състояние на държавата, без да се крие наследството на ГЕРБ, и подготвянето на честни избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


698
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
484
0
 
9
 
! Отговори
отврат! преди 11 години
Гризача да взима мандата и да действа.Чакаме ниски сметки за ток, увеличение на пенсиите и доходите, работа за всички...Да, ама неееее, не му стиска на некадърника, защото знае какво ще последва - ще го разчекнем насред София.
483
3
 
14
 
! Отговори
Европеец преди 11 години
Болшинството българи не могат да бъдат излъгани.Те отново ще подкрепят Борисов,а не руско-турската алтернатива.
482
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СС нали ти се говореше по същество, а не празни приказки! Кажи сега, Вожда защо не пое кораба?
481
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Malleee, maleee, sigorno idva vremeto CHERVENITE SIROMASI DA RAZDAVAT, a seshtate li sa kvo she rardaat a . SHTE RAZDAVAT NAPRAVENITE OT TIAH DALGOVE NA OBIKNOVENNITE GRAGDANI . KOLKO SA SHTEDNI , NALII....
480
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хора, това комунистите нямат край! Навсякъде са. Незнам кой, как и кога ще се оправи с тях и колко поколения наши деца ще страдат?!
479
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другарю сс, Станишката *едерас ли е? И с кой спи с Моника или Доган? По същество ако обичаш!
478
12
 
2
 
! Отговори
Агент Буда преди 11 години
За следващия мандат програмата ми е да ви асфалтирам мозъците и подписвам на инат за шистовия газ
477
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ss станишев да не си изразява претенциите към президента никой не му ги иска
476
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сс нека обясни защо мишленцето Станишко не пое сега управлението? Нали искаше оставка, защото разполага с мн способни кадри, които имат решения за всички проблемни сфери? Нали ти се говори по същество, кажи сега? Защо така се получи? Станишко напълни ли гащите или само така изглежда? Защо изглежда малко по - червен от обикновено и сякаш запотен? Айде сега отговаряй!
475
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нека на следващите избори всички да обърнем внимание на процента активност. станишката може и да успее да сформира кабинет, но въпреки всичко ще си остане презрян ***.
474
9
 
5
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 11 години
До лошия мат'рял:Добре си поживях, бе балъци, за три и половина години само лемтички резах, журналистки е..х и над милиард натрупах.А за пенсионери, майки и деца ме боли к-ра, щом парата я пере банкерката Цура!
473
3
 
11
 
! Отговори
perekly преди 11 години
Станишев е толкова глупав , че чак ми е жал. Макар че, може и да е игра. Той в игрите е добър,но винаги за чужда сметка!
472
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как са се гаврили, смешнико? За концлагерите ли ми говориш? Само с това ли можеш да похвалиш партията?
471
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти не чакай да коментират тия въпроси! *** не обичат да говорят като не им изнася! Точно както СерГЕЙ казва "Не желая да обсъждам този въпрос"!
470
3
 
7
 
! Отговори
опа преди 11 години
до ss Социолозите ги слушат само безмозъчни същества, дето цял живот мишкуват и се ослушват накъде духа вятъра ;) Ти си от тях!
469
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герб ли плати на ЕК да пише в докладите си, че БГ е супер корумпирана? И защо спряха фондовете по времето на бкп-то, а??? Защото бяха най-кадърните държавници или, защото са крайно неспособни да обслужват друго освен Путин??? А *** говорете!
468
13
 
5
 
! Отговори
ss преди 11 години
слушайте социолозите-герб са труп и почват да миришат
467
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОМУНИСТИ,ЦИОНИСТИ,ФАШИСТИ ВСЕ ***
466
4
 
0
 
! Отговори
ss преди 11 години
До Анонимен-стига приказва глупости.или спори за нещо смислено или ще ти обадя как едно време са се гаврили с ла.ненца като теб
465
9
 
3
 
! Отговори
Т. Живков преди 11 години
Егати жалкия народ, щом този, който ми мачкаше ушичките, сега им мачка душичките!