Тръгвам си с гордост, рече на изпроводяк Фидосова

Сигурно е имало и грешки, призна си тя
Обновена: 14 мар 2013 16:23 | 14 мар 2013 13:28,
287
Тръгвам си с гордост, рече на изпроводяк Фидосова
Искра Фидосова Снимка: архив, БТА

Тръгвам си от парламента с гордост от това, което съм направила като юрист и като председател на правната комисия. Това каза пред журналисти Искра Фидосова от ГЕРБ в последния ден от дейността на 41-вото Народно събрание. 

Имаме над 350 разгледани законопроекта, през правната комисия са минали и едни от най-тежките закони, успяхме да изработим, лош или добър, Изборен кодекс - тежка задача, изреди Фидосова.

Повод за гордост на председателя на правната комисия са и приетите процедури за избор на членове на ВСС, които получиха висока оценка от Европейската комисия и от гилдията у нас. Признанието за свършеното няма да дойде без добрата работа в екип, призна Фидосова.

„Първите месеци в Народното събрание ми беше най-трудно да свикна с прекаленото политиканстване и усещането, че повече се говори, а по-малко се върши работа”, спомни си  Фидосова и призна, че сигурно е имало и грешки.

„Като председател на правната комисия, най-тежката комисия, мога да кажа, че свършихме немалко работа. Не успяхме да свършим всичко, не успяхме да започнем някои промени, които имахме идея, желание и воля да започнем и подготвяхме. Трябваше да продължим със Закона за съдебната власт, за което аз лично много съжалявам, допълни тя.

Фидосова отрече някога да е търгувала с влияние, каквито обвинения имаше срещу нея. 

На въпрос дали ще се кандидатира за депутат в следващото Народно събрание, Фидосова заяви: „Ще видим събранията и мнението на хората и на гражданите”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още по темата: Искра Фидосова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
1
 
3
 
! Отговори
lewskar преди 11 години
ТОП НОВИНА ОТ ПОСЛЕДНИЯТ ЧАС:-Все още бившият народен представител от ГЕРБ Фидосова не е напуснала сградата на Народното СъбраниеЕкип от зидаро-мазачи продължава да разбива и подмазва възможен вход/ изход през който да се провре Автокран-Лебедка да натовари г-жа Фидосова и да я изведе от сградата.В краен случай при невъзможност да бъде извадена тя ще остане единственият народен представител назначен служебно от Президента в новият парламент.ДЕРЗАЙТЕ ДРАГИ ЗИДАРО-МАЗАЧИ ФИДИ ДА ИЗЛЕЗЕ
249
0
 
1
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Ще видим събранията и мнението на хората и на гражданите. - КОИ СА ХОРАТА И КОИ ГРАЖДАНИТЕ ???
248
1
 
9
 
! Отговори
Бончо преди 11 години
*** гадна ***!!!!
247
0
 
4
 
! Отговори
Фиди преди 11 години
За нея мога да кажа само едно - изглежда, че леките наркотици водят до тежки последствия (и грешни изводи)
246
0
 
2
 
! Отговори
банкеръ преди 11 години
Как не се намери един патриот,като в Армения или Грузия беше.Да раздаде правосъдие от името на народа.
245
0
 
2
 
! Отговори
Бончо преди 11 години
В този сайт има цензура. Явно не искат определени мнения да виждат бял свят.
244
1
 
4
 
! Отговори
gyrdxo преди 11 години
най-после въз
243
0
 
10
 
! Отговори
диетолог преди 11 години
ИМА ПЪЛНО ОСНОВАНИЕ ДА Е ГОРДА И НАЙ ВЕЧЕ ДОВОЛНА ТАЗИ ДЕБЕЛА МОНТАНСКА С.ИНЯ КОЛКО МАНГИЗИ Е СМЪКНАЛА ЗА ТЕЗИ ТРИ И ПОЛОВИНА ГОДИНИ НЯМАМЕ СИ И ПРЕДСТАВА . НО НАРОДЕ НИКОГА ВЕЧЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!
242
0
 
4
 
! Отговори
Анониме преди 11 години
То това дето го каза ми стига.Като му видях и езика на тялото и гнусната усмивка то говори достатъчно.Нищо че ни мислите за прости и невежи и още там що се сетите.Елементарници!!
241
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В предаването "Лице в лице" Румен Ов. не отговори на един въпрос(незададен -естествено)"как в 4-ри парламента ,само с депутатска заплата стана милионер."
240
0
 
4
 
! Отговори
Анониме преди 11 години
и тази сделка от "Марица-Изток" е от 2001г.Като си направя една проста сметка колко е гушнал за 12г по 12% Костов и аверите му ми идва да отида в парламента с едно базуки и да го взривя.Безсрамник и нагъл мошеник.А това са само част от грабежите на тоя ***.
239
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фидосова показва сметалото, с което е пресмятала натрупващите й се депутатски килограми.
238
0
 
4
 
! Отговори
Анониме преди 11 години
В предаването "Лице в лице"Р.Ов.каза че Ив.Кост.е участвал в сделката за "Марица-Изток"той и негови авери са подписали договорите.Американската компания взема 88% а останалите 12% Костов и компания си ги поделят.Също каза че сметките за тока били надути защото сме плащали 1-ямилиарда от гьола Белене.По този начин ще могат да върнат взетите пари за АЕЦ-Белене"Доколкото разбрах Костов е продал Марица-Изток като частно лице.Егати и мошениците.За такива само съд в Хага.
237
1
 
13
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 11 години
ХАЙДЕ ИЗМИТАЙ СЕ ДЕБЕЛА ***!НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ИМ ОМРЪЗНА 3Г И ПОЛОВИНА ДА ОТВАРЯТ И ДВЕТЕ КРИЛА НА ВРАТИТЕ ЗА ДА МОЖЕШ ДА МИНЕШ!
236
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изру-у-у-у-у-у-у-д!
235
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ФИДОСОВАЯдеш леки храни,ама пускаш мазни и дебели л.***! След тебе хигиенистките в ***,не могат да ти изгребат и изстържат гнусотиите! За миризмата да не говорим,влизат с противогази!
234
1
 
11
 
! Отговори
Бончо преди 11 години
Сънародници, как допуснахме тези шопари като Фидосова и Делян Пеевски да ни управляват, ограбват и поробват?!!! За това ли загинаха Левски и Ботев? Тази *** трябва да се измете от лицето на земята!!
233
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заври си това сметало у мазния пърдялник! Гнус такава!
232
0
 
15
 
! Отговори
оф преди 11 години
ГНУСНА ***
231
0
 
9
 
! Отговори
иван преди 11 години
назначена със 100 кг кашкавал-това са й качествата...