Кунева се шокира от служебния кабинет, много бил вързан с ГЕРБ

Борисов няма да е следващият премиер, убедена е тя
Обновена: 22 мар 2013 08:20 | 21 мар 2013 17:40,
318
Кунева се шокира от служебния кабинет, много бил вързан с ГЕРБ
Меглена Кунева Снимка: БТА
“Шокирана съм от първото решение на служебното правителство, което всъщност е вторият кабинет на ГЕРБ, да увеличи двойно тарифите за отразяване на предизборната кампания от обществените медии БНР и БНТ”. Това заяви пред журналисти в Благоевград лидерът на “Движение България на гражданите” Меглена Кунева. 
 
“Не може да се говори как трябва да се чуе гласът на хората, на новите партии, които биха могли да отразят гражданските протести и в същото време да не им се оставя шанс. Това е арогантно поведение”, каза още Кунева. 
 
“Мисля, че дори Цветан Цветанов нямаше да си позволи да направи това. Грозно е, че си го позволи служебното правителство, но това само показва колко политически обвързано е с ГЕРБ. Те сякаш казват на хората – “ще чуете само големите и стари партии, които имат субсидии, ако не ви харесват - не гласувайте”. 
 
Председателят на “Движение България на гражданите” определи като абсурдно предложението на служебното правителство в Изборния борд да участват неправителствени организации, които да са излъчени от партиите от вече разпуснатия парламент. 
 
Кунева пое ангажимент, че партията ще настоява следващото Народно събрание да приеме промяна в законодателството за намаляване наполовина на партийните субсидии.
 
“Обещавам ви, че Борисов няма да е следващият премиер на страната, той вече се отказа”, каза Кунева по-рано в Кюстендил. „И БСП не могат да са – те работиха в тайни коалиции с ГЕРБ, а лидерът им не иска да поеме отговорност“, категорична беше тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
0
 
1
 
! Отговори
Крис Слав преди 11 години
За пореден път се убеждавам, че Политическата върхушка, чиито свидни рожби са БСП и ГЕРБ, ще направи всичко възможно за да не предаде властта. Г-жа Кунева, една крехка на външен вид жена, за пореден път ни показа как трябва да се борим с Монополизма, как трябва да отстояваме гражданската си позиция и как да реагираме на всяка неправда! Истината е, че с увеличаването на цените управляващите България от 23 години Големи партии целят само едно, а то е същото както и на предходните избори. Целта е да се ограничи достъпа и затруднят максимално гражданите и новите формации, които се породиха от Нар
239
3
 
1
 
! Отговори
md преди 11 години
dano v shok da si ostanesh ta da ni osvobodish ot naglostta si.
238
4
 
4
 
! Отговори
dobro_dete преди 11 години
Партията на Кунева е патерица на Доган и Станишев. Те готвят нова тройна коалиция, която да върне във властта същите герои, които народът изхвърли заради невиждана корупция и политически злоупотреби станишевци, руменовчаровци, даниелвълчевци, руменпетковци, самата Кунева и цялата партийна шайка на Ахмед Доган.
237
3
 
6
 
! Отговори
Rangel_55 преди 11 години
Независимо какво се случи сега, Кунева не може да яхва протестите и да спекулира с тях! Ако ще си прави политически ПР да го прави за своя сметка и за сметка на нейните ратаи. Сега говори така заради гражданското недоволство, което може лесно да бъде манипулирано, когато му се казва това, което иска да чуе! Но друг е въпроса, че по нейното време НДСВ разграби половината държава и положението не беше с нищо по-различно от това сега.
236
3
 
3
 
! Отговори
Илияна преди 11 години
И БСП не могат да са те работиха в тайни коалиции с ГЕРБ, а лидерът им не иска да поеме отговорност, категорична беше тя. - А ти? С кого работеше? С БСП от както се помним!! Айде моял ви се, тия изцепки и ОБЕЩАНИЯ най ги обичам! Да лъжеш хората в очите си е изкуство!
235
2
 
5
 
! Отговори
velizara преди 11 години
Меглена Кунева е проект който има ясно поставени цели и ги следва неотлъчно. Зад нея стоят определено олигарси крупни монополисти, които наливат пари за кампанията ѝ и в замяна искат тя да им прокарва и пази интересите на високо ниво.
234
1
 
5
 
! Отговори
lubimec_13 преди 11 години
И това проблем ли е за нея? Тя си плаща на няколко медии постоянно да пишат за нея, а и на всичкото отгоре си има и соц. агенции, които постоянно я бутат в парламента над границата за влизане, така че не виждам какво толкова се е притеснила?
233
1
 
4
 
! Отговори
bezpartien преди 11 години
Тая не трябва да се притеснява, защото при нея има много силно отразяване от страна на медиите, на които си плаща. Така, че не знам защо толкова се притеснява. Пък и финансирането при нея също е много стабилно, защото идва от един престъпник живеещ в Сингапур.
232
2
 
5
 
! Отговори
konsiel_gomes преди 11 години
Бабичката от Брюксел иска да се намърда на Бойко Борисов на мястото и да папка от неговата чинийка, на гърба на българския народ, както винаги го е правила, още от времето на цяря. Народът няма да позволи това да се случи.
231
3
 
2
 
! Отговори
навигатор преди 11 години
До реалист: в един момент Луканов се усети и опита "заден ход". До къде стигна? Борисов също щеше да стигне до такава развръзка. Станишев никога не е крил намеренията си. Само че по пътя щеше да има много хора не само с оранжева боя, но и с истинска кръв. Борисов не позволи да има осакатени и убити.
230
2
 
5
 
! Отговори
svirchovina преди 11 години
Тая номенклатурa , дето си мисли, че като обера измислените личности от другите партии, че може да вземе властта вв държава! Да, ама някой друг път! Никой няма да гласува за такув политически израстък като нея.
229
2
 
5
 
! Отговори
levskarcheto77 преди 11 години
Ти си само една национална предателка, Кунева! Не те ли е срам да плюеш по българското правителство, ти, дето ни съсипа икономиката и като минисър, и като еврокомисар! Това ли е заслужил българския народ *** като Меглена Кунева?
228
1
 
5
 
! Отговори
plug_n_play преди 11 години
Точно ти ли ще го кажеш, ***, брюкселска лелка, дето си снаха на Иван Пръмов, точно ти ли ще мислиш хубавото бъдеще на България! Я виж каква ти е измислената партия! Как имаш очи изобщо да се обадиш!
227
2
 
5
 
! Отговори
Ралица преди 11 години
Наистина ми омръзна да я гледам тази видна анализаторка на политическата обстановка у нас.Били обвързани с ГЕРБ служебните министри,ми да бяха взели мандата комунистите...Ама на никой не му стиска и Кунева и тя побърза да си измие ръцете,че няма да приемат служебен мандат...*** кой те пита тебе...кой?!
226
3
 
2
 
! Отговори
реалист преди 11 години
Промяната започна от Лукановата комбина , премина през реституция- приватизация .....разбирай го разграбване , опустошаване .......после ------заменки , спрени еврофондове с твърде лоши оценки от Олъф.........Къде в този процес се вписва управлението на Бойко Борисов?!
225
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Обещавам" вика...на нейните обещания вече хич няма и да се вържем, моля ви се... ако имате останала капка здрав разум си изберете някой друг, тази комунистка, която е склонна на всичко не трябва да бъде част от управлението на България!
224
1
 
8
 
! Отговори
дрън-дрън преди 11 години
"Кунева се шокира от служебния кабинет, много бил вързан с ГЕРБ21 мар 2013,dnes.bg"Кунева , Кунева, ти шокираш цял народ с Наглостта си!!! Срам нямаш ли??? Четеш ли какво пишем за теб???
223
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма защо да се притесняваш, Кунче,нали си имаш стабилен гръб отзаде, пари ще изкараш и ще се появиш по всичките телевизии, ама гледай като обещаваш на тези,които сега ти дават паричките,че ще можеш да крадеш после само според възможностите си,които ще имаш в държавата,които да се надяваме,че ще са нулеви :Р
222
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кривоустата *** пак се изказвала, иска още да краде
221
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кунева, в Благоевград ли сте? Там хората защо не са ви линчували? Или протеста им се оказа платен? Доколкото си спомням вие точно там избягахте от отговорност, скрихте се и не отговорихте на народа за скъпия ток