Кунева се шокира от служебния кабинет, много бил вързан с ГЕРБ

Борисов няма да е следващият премиер, убедена е тя
Обновена: 22 мар 2013 08:20 | 21 мар 2013 17:40,
318
Кунева се шокира от служебния кабинет, много бил вързан с ГЕРБ
Меглена Кунева Снимка: БТА
“Шокирана съм от първото решение на служебното правителство, което всъщност е вторият кабинет на ГЕРБ, да увеличи двойно тарифите за отразяване на предизборната кампания от обществените медии БНР и БНТ”. Това заяви пред журналисти в Благоевград лидерът на “Движение България на гражданите” Меглена Кунева. 
 
“Не може да се говори как трябва да се чуе гласът на хората, на новите партии, които биха могли да отразят гражданските протести и в същото време да не им се оставя шанс. Това е арогантно поведение”, каза още Кунева. 
 
“Мисля, че дори Цветан Цветанов нямаше да си позволи да направи това. Грозно е, че си го позволи служебното правителство, но това само показва колко политически обвързано е с ГЕРБ. Те сякаш казват на хората – “ще чуете само големите и стари партии, които имат субсидии, ако не ви харесват - не гласувайте”. 
 
Председателят на “Движение България на гражданите” определи като абсурдно предложението на служебното правителство в Изборния борд да участват неправителствени организации, които да са излъчени от партиите от вече разпуснатия парламент. 
 
Кунева пое ангажимент, че партията ще настоява следващото Народно събрание да приеме промяна в законодателството за намаляване наполовина на партийните субсидии.
 
“Обещавам ви, че Борисов няма да е следващият премиер на страната, той вече се отказа”, каза Кунева по-рано в Кюстендил. „И БСП не могат да са – те работиха в тайни коалиции с ГЕРБ, а лидерът им не иска да поеме отговорност“, категорична беше тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** ква е грозна тая бабичка.
159
3
 
13
 
! Отговори
gude преди 11 години
Риба и *** се не измирисва Пръмова члена ти липсва!
158
1
 
5
 
! Отговори
tih velikan681 преди 11 години
A puk Kuneva e vurzana v glavata si I stoi na stari lavri,ops stari larvi..
157
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Обещавам ви, че Борисов няма да е следващият премиер на страната, той вече се отказа, каза Кунева - това интелигентно изказване как да го разбирам /че Борисов сам се е отказал или че ти си човека който решава и си дала на някому обещание той да не е следващия премиер/ Нито за теб умирам да ме управляваш,нито за него примирам,но ми направи впечатление изказванието ти!!!
156
5
 
20
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Ама червена кукумявко...........
155
2
 
11
 
! Отговори
Deutsche Mark преди 11 години
Похотлива барандийо ти на пътя ми що щеш ? - Няма принце да те пусна, първо ще ме наебеш !
154
4
 
17
 
! Отговори
До 204 преди 11 години
Голяма част от българите трупат знания и умения на Запад, скоро ще се върнем поне 90% от всички ! Смятайте ни за принудителни изгнаници, които ще се върнат при братята и сестрите българи, да си построим държавата отново ! Като си дълги години извън България разбираш думата РОДИНА !
153
5
 
21
 
! Отговори
ввввв преди 11 години
И язе съм ШОКИРАН от тая . Не разбрали че нема да я огрее.Тя ша ни топли с дърва от Габон!!!!!!!!!!!
152
5
 
9
 
! Отговори
върл левскар преди 11 години
Добре , че няма връзка с теб *** шеврантиьо !
151
4
 
12
 
! Отговори
незнаико преди 11 години
Има една много интересна снимка в един вестник някъде от 2011г.месец май там ясно се вижда кой с кого си шушука !Айде тая да не ми се прави на много шокирана !Всички са от едно тесто !
150
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ех, България. Там царят е премиер, шефът на работническата партия няма нито един работен ден зад гърба си, бодигардът на тоталитарния комунистически лидер е най-личен демократ, националистът е русофил, водачът на турците против комунизма е 1/2 *** и член на дс, а лидерът на патриотичната македонска организация е ..от русе. съвсем в реда на нещата е да се появи соц-снаха, унищожила енергетиката и без семейство, която да дава акъл на майките и да обяснява за цената на тока! Пълна лудница!
149
4
 
8
 
! Отговори
до Дания,България преди 11 години
агент,от страни е много лесно да се биеш в гърдите.%-та може да се притика след време,заради такива екземпляри,като теб,забягнали за постоянно в чужбина,вместо да направят пари и да ги завъртят у ДОМА:)щом си зарязал всичко,що се бъркаш там ,дето не е твоя/вече/работа.остави ни нас да си сърбаме попарата и да се мъчим да си стегнем НАШАТА къщичка.
148
5
 
15
 
! Отговори
въпрос преди 11 години
Тая грозотия до кога ще я показвате, та да ни плаши?
147
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пръмовица,много ти е крива устата
146
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
195,ти си гола вода.За каква стабилност говориш,когато сме под санитарния минимум.А за 3,5 год.са поихарчени незнайно защо 8 МИЛИАРДА ЛЕВА.Но ти май си от безработното вече правителство.Окрадохте парите на хората ,а сега ни заглавичквате.Айде стига вече.
145
4
 
19
 
! Отговори
пфффф преди 11 години
вече започва да ми се драйфа,като я видя тази на снимката.пак се пробват да ни промиват мозъците постепенно,обаче ние не забравяме бързо.помним.
144
3
 
15
 
! Отговори
Аспарух преди 11 години
тая чума е имала среща с Мандинго като я гледам ,,,с черната паламарка как и е разкривил сурата и устътъ ненагълтала се...
143
4
 
11
 
! Отговори
Дания, България и .. преди 11 години
В Дания пия супер вкусно и истинско прясно мляко за 1.2 BGN.Вие българи, дето толкова много стачкувахте, за колко пари пиете вкусно прясно мляко?Толкова викахте и полицията Ви би. Какво постигнахте. Един Бойко падна, ами, че той никога не е управлявал. Зад него са банки, а зад банките американци. Българи нищо няма да постигнете. Пак ще бъде същото и то много скоро. *** продължават да се множат и скоро дори няма да имате нужния брой за глас. Пак ще бачкате и ще хрантутите ***
142
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стара комунистическа ***. И безгранично нагла на това отгоре. Такива *** просто не мога да ги коментирам. Колкото и лоши неща да каже човек за такива, винаги ще бъде малко, ще може и още. Единстено мога да призова хората да не гласуват за такива доказани ***.
141
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Куневааа,запомни си думите,защото съвсем скоро даде заявка,че би могла да се коалираш с ГЕРБ.Ако случайно влезеш в парламента,да не дава господ,нито ти нито ГЕРБ ще можете да управлявате самостоятелно,затова коалицията ви е 100% сигурна.Радвам се,че все по-малко будали се връзват на твоите шменти капели,както и на бойковите.