Кунева се шокира от служебния кабинет, много бил вързан с ГЕРБ

Борисов няма да е следващият премиер, убедена е тя
Обновена: 22 мар 2013 08:20 | 21 мар 2013 17:40,
318
Кунева се шокира от служебния кабинет, много бил вързан с ГЕРБ
Меглена Кунева Снимка: БТА
“Шокирана съм от първото решение на служебното правителство, което всъщност е вторият кабинет на ГЕРБ, да увеличи двойно тарифите за отразяване на предизборната кампания от обществените медии БНР и БНТ”. Това заяви пред журналисти в Благоевград лидерът на “Движение България на гражданите” Меглена Кунева. 
 
“Не може да се говори как трябва да се чуе гласът на хората, на новите партии, които биха могли да отразят гражданските протести и в същото време да не им се оставя шанс. Това е арогантно поведение”, каза още Кунева. 
 
“Мисля, че дори Цветан Цветанов нямаше да си позволи да направи това. Грозно е, че си го позволи служебното правителство, но това само показва колко политически обвързано е с ГЕРБ. Те сякаш казват на хората – “ще чуете само големите и стари партии, които имат субсидии, ако не ви харесват - не гласувайте”. 
 
Председателят на “Движение България на гражданите” определи като абсурдно предложението на служебното правителство в Изборния борд да участват неправителствени организации, които да са излъчени от партиите от вече разпуснатия парламент. 
 
Кунева пое ангажимент, че партията ще настоява следващото Народно събрание да приеме промяна в законодателството за намаляване наполовина на партийните субсидии.
 
“Обещавам ви, че Борисов няма да е следващият премиер на страната, той вече се отказа”, каза Кунева по-рано в Кюстендил. „И БСП не могат да са – те работиха в тайни коалиции с ГЕРБ, а лидерът им не иска да поеме отговорност“, категорична беше тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
5
 
14
 
! Отговори
Дружба-2 преди 11 години
Тая на снимката не е по- умна от моята съседка Дида. Ама докато Дида и цици има, тая - няма.
139
4
 
15
 
! Отговори
антиолигарх преди 11 години
Пръмовица,точно толкова нас*рана и презряна, колкото и останалите глутници !
138
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виж сега Пръмова, не двойно, ами тройно и четворно трябва да се увеличат тарифите за всички услуги, до които имат достъп партиите. Вие още представа си нямате какво му е на обикновения човек, когато му смъкват по няколко кожи от гърба.
137
4
 
15
 
! Отговори
чалгю преди 11 години
Червена мутро-чалгарка!!!
136
4
 
11
 
! Отговори
КОСТАДИНОВ преди 11 години
НАГЛА-НААГЛА-МНООООГО НАГЛА . Що е тя ????????
135
23
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
БРАВО НА МЕГЛЕНА КУНЕВА
134
3
 
7
 
! Отговори
Изчерпан преди 11 години
Мразя от сърце чалгата, но предлагам за депутат някоя чалгаджийска ***, защото е далеч по-достойна от тая имитация на Майкъл Джексън от последните му месеци(на снимката) !
133
10
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
КУНЕВА - МИНИСТЬР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЬЛГАРИЯ !!!!!!!!!! ГЕРБЕРИТЕ ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ
132
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На овцете им е простено ,да мечтаят!
131
2
 
3
 
! Отговори
MAMIN преди 11 години
OX NA MAMA DETETO TO PAK RESHI DA BLESNE SAS NECHYVANIA SI INTELEKT,DOKOGA TEZI STARI KYRVI SHTE SE OPITVAT DA NI LAJAT SAS NOVI IDEI DOKOGA DOKAZANI BOKLYCI SHTE SE NATISKAT ZA TAZI POLITIKA,DOSTATACHNO SE NALAPA I OT PARIBA I OT EC IZCHEZNI NE ISKAME DA TE GLEDAME VECHE
130
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малей, то остана и лекарствата да започнем да им плащаме на бъдещите българи и ще я втасаме окончателно.
129
2
 
9
 
! Отговори
До 169 преди 11 години
Очевидно си от обкръжението на Кунева,тази алчна за власт и още пари дърта комунистическа шав...ия.На нея не и пука за народа,и тя и бившия и патрон-крадливия цар мислят единствено за собственото си благополучие.Ще видим колко *** ще се вържат на номерата и.
128
2
 
11
 
! Отговори
ГЗ ТШК преди 11 години
Чели ли сте 31-та точки от предизборната програма на Кунева? Има само 2 които реално могат да бъдат изпълнени (и то с доста условности). Останалите са евтин популизъм - безплатни лекарства, хиляди детски градини, стотици хиляди работни места и т.н. Иначе всичко останало са ругатни предимно към ББпълен bullshit
127
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
леко бе, Мадам шок, леко.
126
2
 
19
 
! Отговори
Дани преди 11 години
Аз пък ще бъда ужасно шокирана ако Кунева влезе в парламента.
125
0
 
3
 
! Отговори
уролог преди 11 години
И от мен ще имаш нужда.Това да го знаеш.
124
1
 
8
 
! Отговори
Българска Сила преди 11 години
Пръмовица не е учудена , че в провинцията некролозите са повече от хората ! НЕ СТЕ УЧУДЕНИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ СМАЛИ НА 50 % ? ЗА КОЛКО НИ ПРОДАДОХТЕ БЕ *** ! ДА УНИЩОЖИШ ЦЯЛ НАРОД И БЕЗ ВОЙНА ДА МУ ПРЕВЪРНЕШ ЗЕМЯТА В ГРОБИЩЕ ? ДА МУ РАЗПРОДАДЕШ ПАМЕТТА, ИСТОРИЯТА, КУЛТУРАТА И ЗЕМЯТА ! РАЗСТРЕЛ ЗА ВАС ВСИЧКИ БИЛИ ВЪВ ВЛАСТТА 1990-2013 РАЗСТРЕЛ ! СВЕЩИ С ПАРИТЕ ДА СИ КУПИТЕ !
123
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поолитическа---ОВЦА на прехода!
122
16
 
3
 
! Отговори
лекар-гинеколог преди 11 години
Тази жена единствено игре честно.Нормално е да ви дразни , защото към нея се орентират излъгани избиратели от ГЕРБ и БСП.Само Кунева.Иначе Стоичков или Борисов.Айн цу,Драйн цу,Трайн дрън...
121
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отвличането на дъщерята на Евелин Банев-Брендо е залог за връщането на Цветан Цветанов на власт. Това заяви Алексей Петров преди съдебното заседание по делото Октопод.Петров твърди че има информация, защото двамата с Брендо са лежали в една килия. Той каза че е готов двамата със шефа на ГДБОП Станимир Флоров да застанат пред детектора на лъжата, за да се види кой казва истината и дали Флоров знае кой е отвлякъл 10-годишната Лара и къде се намира в момента.