Коалиция с никого обяви "Атака"

Сидеров иска цикъл от избори до "пречистване на политическото пространство"
Обновена: 26 мар 2013 15:23 | 26 мар 2013 14:39,
179
Коалиция с никого обяви "Атака"
Снимка: архив Булфото

“Атака“ няма да се коалира с ГЕРБ, БСП, НДСВ, Синята коалиция, ДПС и “България на гражданите“ на Меглена Кунева. Днес националистите свикаха извънредна пресконференция заради погрешно разбрания “вежлив и джентълменски изказ“ на лидера на партията Волен Сидеров.

По думите на Сидеров вчера при регистрацията на партията в ЦИК той е бил неправилно разбран, че е възможно да влезе в коалиция с предишните управляващи.

Лидерът на партията в понеделник коментира, че отношението на "Атака" към ГЕРБ в следващия парламент ще зависи от това дали ГЕРБ са си взели поука и са израснали. По думите на националиста “Атака“ веднъж е подкрепила ГЕРБ, защото се подлъгала по изявленията на партията на Бойко Борисов.

Днес Сидеров категорично отхвърли възможността за коалиция с изброените от него партии и отново лансира тезата си, че те са “изграждали колониалното робство“.

“Това са партии, които са управлявали и заробвали страната ни. Партии, които са извършвали национално предателство спрямо българския народ”, заяви още лидерът на националистите.

Сидеров даде и съвет на политическите си опоненти: да се саморазпуснат.

“Да освободят политическото пространство и то да се насити с хора и формации, които имат патриотична и националистическа насоченост. Само тогава България ще върви напред, иначе нашата родина ще гази в блатото на колониализма”, добави още той.

По думите на лидера на “Атака“ нямало нищо лошо да има цикъл от избори до пречистването на политическото пространство.

Иначе Сидеров отправи дежурните си критики към всички останали политически сили. По думите му ДПС са “антиконституционна партия“, БСП сега говорят “сладки приказки, които крадат от “Атака“. Сидеров се върна и на малко позабравената тема за субсидията на “Атака“. По негови думи “ГЕРБ са откраднали субсидията на “Атака““.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров подкрепяше ГЕРБ в началото, защото те обещаваха много неща, но после се видя, че няма да ги изпълнят и партия АТАКА си оттегли подкрепата.
107
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 114това ясно, но аз следя алфа от доста месеци и знам мн по добре от теб. много пъти съм имал повод да се усъмня сериозно във сидеров, но просто няма за кой да се гласува.въпреки това след вчерашното зявление и защото наистина му прозира от време на време афинитета към бойко не смятам да се лъжа по атака.ще видите че са патерица на герб.или в най добрия случай са патерица на конюнктурата и който имат най голяма полза са с него.
106
6
 
10
 
! Отговори
ПЕШКО преди 11 години
НАЛИ БЯХА С ВМРО,МАЙ СЕ РАЗПЪРДЯХА.
105
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да коалиция няма да има формална, неформална с всеки щото пари трябват
104
9
 
10
 
! Отговори
Тайна коалиция преди 11 години
Да не стане като след предишните избори, когато Сидеров преди изборите пак се кълнеше, че няма да прави коалиция с ГЕРБ, а след изборите депуатите на Атака гласуваха "за" ГЕРБ, когато не достигаха 5-6 гласа на ГЕРБ за правителство.
103
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
NEPOROCHNITE TIKVENI ZACHATIA
102
27
 
8
 
! Отговори
От Атака има смисъл преди 11 години
Вижте партия Атака има определено полезна функция.Когато се разбере, че някои е симпатизант на Атака веднага става ясно, че този човек като интелектуален потенциал е на нивото на неговите опоненти -- неграмотните ***.Така Атакистите стават лесно разпознаваеми като *** на нацията. Това позволява веднага да избягваш каквито и да е контакти с тях.
101
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Психотест за всеки "политик" !!!
100
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това - преди изборите. А после, ако никой няма мнозинство, ще видим дали реченото ще остане.
99
7
 
8
 
! Отговори
дедо Цоци преди 11 години
А бре Волене, кой те бие през устата с кои няма да се коалираш ?Щом може социалисти да се коалират с цар и с турци, и ти можеш да се коалираш с когото си искаш.Сам нема да те биде, така че коалирай се, ама засега си трай !
98
2
 
25
 
! Отговори
не гласуващ преди 11 години
Всички партии са едно колониално мазило1Тук е прав!
97
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 98 Видяхме и нишата на високообразованите и разбирачите до къде докара България за 23 години пед.. начетен!!!!!
96
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров иска цикъл от избори до "пречистване на политическото пространство"чудесна да започнем от вас, мъж който не може да си държи оная работа в гащите едва ли е добър пример :)
95
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя що е изпусналРЗС.я кво ни е хубаво нашто момченце Янето
94
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На този не трябва да се вярва!!!Ако мисли , че ще изпълнява обещанията си от предизборната си програма и гарантира за изявленията си днес , то да подпишем договор в който се поемат тези задължения и ако не ги изпълни то да плати неустойка за неизпълнение в размер на 100 000 евро.Само по този начин с договори можем да накараме политиците да изпълняват обещанията си , защото ако не ги изпълняват партиите им ще фалират.
93
18
 
11
 
! Отговори
истината преди 11 години
Изобщо не си мислете, че Волен е толкова изтрещял колкото изглежда. Просто си е намерил нишата човека и си играе ролята перфектно. Неговата ниша си е нискообразовани хора които нямат грам понятие от икономика. *** на които лесно им се свири по "националистическата " струна. За това и ДПС му помага много активно. Всяка втора дума му е "колониализъм":)) Убеден съм, че 99% от атакистите не знаят значението на тази дума:) Ай със здраве.
92
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИЗОБЩО НЯМА ПАРТИЯ ,КОЯТО ДО СЕГА Е БИЛА В ПАРЛАМЕНТА И ДА СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ГЛАСУВАШ ЗА НЕЯ. ВСИЧКИ,КОИТО ВЛЯЗОХА В БЪЛГ.ПАРЛАМЕНТ СЕ ОВЪЛЧИХА,ОЯДОХА И СА ГЛУХИ ЗА БЕДНОТИЯТА И МИЗЕРИЯТА НА НАРОДА. А ТОЗИ ПЪК Е ЕДИН ОТ ДОСТА АЛЧНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ. БИХ ГЛАСУВАЛА САМО ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ ,КОЯТО СЕ ОТКАЖЕ ОТ СУБСИДИИТЕ И РАЗДАДЕ ПАРИТЕ НА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ. ТОГАВА ЩЕ ПОВЯРВАМ ,ЧЕ В ГЪРДИТЕ СИ ИМАТ НЕ КАМЪНИ А СЪРЦЕ.
91
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За прочистването си прав Волене,но да започнем от теб.
90
3
 
7
 
! Отговори
Уплашен преди 11 години
Господа или Другари писачи,летото ще мине и отмине и после Глааааад!Ако не вервате зимъска ще повервате!
89
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен :Всички строени зад мен! Атакаааа