Кампанията на "Атака" - тиха, без певици и комици

Националистите няма да правят концерти за вота
12 апр 2013 12:57,
190
Кампанията на "Атака" - тиха, без певици и комици
Волен Сидеров Снимка: архив, Булфото

Нашата кампания ще бъде посветена на разобличаване на управлението на ГЕРБ и служебния кабинет и на социална дейност и помощи. Toва заяви пред журналисти лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод предстоящите парламентарни избори.

Според него цялата кампания на националистите ще бъде под надслов „Православна солидарност“.

Сидеров се зарече, че партията му няма да прави концерти и митинги, а ще помага на хората, които не могат да си платят сметките и лекарствата. Освен това националистите ще учредят стипендии за талантливи деца.

„Другото е харчене на пари за концерти, певци, певици и комици“, обясни Сидеров и допълни, че за него това са хвърлени напразно пари.

Той се зарече, че този път кампанията на партията му ще бъде тиха и няма да се организират дори митинги. Ние сме доказали, че можем да правим митинги, изтъкна Сидеров.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
15
 
2
 
! Отговори
Елвина преди 11 години
Ами то като цяло при тях няма и особено голяма нужда. Той Сидеров е шумен като за 100, а за комиците... Понякога, когато го слушам, ме избива на смях. Това брои ли се?
32
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен премиер!
31
1
 
22
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Кой каквото иска да си пише,настъпва времето на Атака,ако сега прецакат изборите народа ше се вдигне ,ще има нови избори и пълно мнозинство!Това е истината!Дали искаме да я приемем или не няма значение!
30
7
 
3
 
! Отговори
Gan4o преди 11 години
Харесвам Сидеров , но като знам какви са членовете на партията му по градовете и при мисълта,че могат да влязат такива хора в Парламента, не мога да гласувам за Атака. Воленчо прочисти си редиците от нечистоплътни и неграмотни ***
29
1
 
20
 
! Отговори
хах преди 11 години
Сигурен съм, че Сидеров е способен да размъти водата и да преследва политическите престъпници до дупка. Страхувам се само да не колапсира икономиката ни с някои от ексцентричните си идеи. Дано има кадърни експерти в партията. Проблемът на предното управление освен корупцията и далаверите беше именно и некадърността. Думите в тежки времена и преди избори звучат много добре, но трябва да се съпоставят и с реалностите.
28
3
 
17
 
! Отговори
RedNosse преди 11 години
И аз до сега не съм гласувал за него, но някак си вече не гледам бтв и другите телевизии и макар да е малко луд и непринуден смятам че той ще донесе промяната която отдавна чакаме! Гласувайте за АТАКА, за да има промяна номер 14!!!!!
27
1
 
0
 
! Отговори
Сливналия преди 11 години
25-ти,*** съм :)
26
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Луди и откачалки са всъщност тези, които 23 г. им харесва да ги тъпчат свои и чужди и агонизират мълчаливо! Точно заради такива българи се затрива държавата. И аз съм за Атака.
25
16
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Браво ***.За трети пореден път ще си в парламента,а за 8 години нямате нито един закон,не сте направили абсолютно нищо за българите.Защо трябва да ви храним още 4г.за да ви гледаме сеирите и скандалите по телевизията.На такива като теб народа е измислил една дума "пиявица" и вие сте пълното й олицетворение.
24
5
 
4
 
! Отговори
Чобана преди 11 години
Цело село да ***, не мое ти напълни устата ........
23
10
 
4
 
! Отговори
Чобана преди 11 години
Нема да си фръла и саполя на негo .........
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
22 ти руснак ли си бе
21
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само тоя достатъчна гирлутия вдига.пак ще има изгъзици.
20
5
 
27
 
! Отговори
Сливналия преди 11 години
ATAKA,братя!!С нами Бог!!
19
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никога до сега не съм гласувал за Волен, но сега ще го направя и не само аз, семейството ми също и доста голяма част от приятелите ми.
18
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз ще гласувам за атака , не виждам по добра алтернатива , поне проблема с *** да решат ако не друго ....
17
7
 
38
 
! Отговори
горд Българин преди 11 години
Аз съм за Волен и АТАКА!ДА ГИ СМАЧКАМЕ НА ИЗБОРИТЕ.Атака-Победа!Стига с тези крадливи гербери,нека има покажем кои сме ние,атакаджиите.Не сме ***,ние сме нормални български граждани,които искат да живеят в България и да отглеждат НОРМАЛНО тук децата си.
16
31
 
8
 
! Отговори
Бургас преди 11 години
Тиха викате без певици и комици , само расизъм . Тихо и спокойно .
15
8
 
46
 
! Отговори
реалист преди 11 години
Атака трябва да вземат властта, няма друга алтернатива. Другите свястни партии ще вземат малко гласове. Единствено атака има шанс да се опълчи на ГЕРБ,БСП и ДПС. Може да не са идеални, но аз лично ги предпочитам пред алтернативата.
14
35
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров.Добре че тая откачалка няма копчета за атомни бомби ще срине света за нула време.На бодлива крава рога не никнат,на лудият чан му не требва той сам си лопа.Бойко да е по жив и по здрав дай боже.Нема ли кой дъго гръмне сидеров бе аман от неговите измислици.Давай Бойко още 30 дена огън,всички *** на колене.