Кампанията на "Атака" - тиха, без певици и комици

Националистите няма да правят концерти за вота
12 апр 2013 12:57,
190
Кампанията на "Атака" - тиха, без певици и комици
Волен Сидеров Снимка: архив, Булфото

Нашата кампания ще бъде посветена на разобличаване на управлението на ГЕРБ и служебния кабинет и на социална дейност и помощи. Toва заяви пред журналисти лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод предстоящите парламентарни избори.

Според него цялата кампания на националистите ще бъде под надслов „Православна солидарност“.

Сидеров се зарече, че партията му няма да прави концерти и митинги, а ще помага на хората, които не могат да си платят сметките и лекарствата. Освен това националистите ще учредят стипендии за талантливи деца.

„Другото е харчене на пари за концерти, певци, певици и комици“, обясни Сидеров и допълни, че за него това са хвърлени напразно пари.

Той се зарече, че този път кампанията на партията му ще бъде тиха и няма да се организират дори митинги. Ние сме доказали, че можем да правим митинги, изтъкна Сидеров.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
1
 
! Отговори
наблюдател преди 11 години
тия гръмогласните и честните със записните заповеди в кви хотели за по 2000 лв на нощ са спали?че и по чужбините и самолетите се държат като простаци.Ганьоооо,***.
52
27
 
4
 
! Отговори
Петър Резашки преди 11 години
През 2005 година се появи ксенофобски популисткото движение Атака с неговия лидер Волен Сидеров.Надявам се на 12 май да бъде сложен края на българския Хитлер !
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
9 а кога е била по богата би ли уточнил
50
2
 
9
 
! Отговори
georgi.nikolov.564 преди 11 години
До Илия ДжоганскиВие сте голям демократ да казвате - Кой да бъде иле да не Бъде в Политиката! Аман от Комунисти като вас!
49
19
 
4
 
! Отговори
Илия Джогански преди 11 години
Сидеров смяна политиката си - хаха . Били доказали как се организират митинги-хах.Вие доказахте как не трябва да се прави политика в България . За поред път се убеждавам ,че Вие сте тотално сбъркан . Такива хора с такива крайни позиции , трябва да стоят много далече от политиката.
48
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 52 Ако очакваш да намериш кристално чист политик, няма да стане. И все пак във Сидеров се опитва да отстоява националните ни интереси от години, говори за концесиите, за разпродажбата на отрасли,за което всички останали "национално отговорни" политици мълчат и дори крият истината. Какво донесоха тези политици на България? Превърнаха я в бананова република и най-бедната в Европа. Е, по-зле не може да бъде.Сидеров не е управлявал досега.Ами нека му дадем шанс. На ГЕРБ и БСП вече не вя
47
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой знаели защо?Защо народният съд от 1944,осъдил и избил хиляди невинни: патриоти,интелигенти,управници и духовници,бе програма номер едно на БКП или сегашните БСП?.Защо сега никой не се сеща да поиска народен съд за грабителите на България, и най-вече такова искане го няма в програмата на нито една отБСП, ДПС,СДС,ГЕРБ и тн. партии отиващи на изборите?Отговор-значи те са едно исъщо с БКП.До всички които четат и пишат тук моля поправете ме ако греша. Тогава отивайки на изборите България не променя нищо,освен нов мандат със старите ГРАБИТЕЛИ.
46
2
 
32
 
! Отговори
Българин преди 11 години
АТАКА ще оправи България както и проблемите с ***!
45
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да си безумно *** за да гласуваш за този ***.
44
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гласувайте за Атака!!! Сега е ред на новата любовница да стане евродепутатка:)) Доведеното синче вече си напълни банковите сметки...:))
43
1
 
28
 
! Отговори
ТТР преди 11 години
Луд или не, ще гласувам за него.Не за друго, ами всички досега управляваха, включително и антибългарската партия ДПС ( Беров управляваше с техния мандат 92-93). Волен че се изсилва малко, тва е факт.Но защо БТВ, Слави *** и другите *** постоянно го плюят и се мазнят на управляващите? За кой да гласувам? За Станишката комуниста, дето с Доги *** доокрадоха държавата, или за Боко Тиквата, който ряза ленти 4 години, а доходите си останаха същите?
42
16
 
2
 
! Отговори
гражданин преди 11 години
Няма да прави митинги, защото масово по градовете активистите на Атака го напуснаха Ловеч, Гоце Делчев, Троян, Благоевград и много други/четете бе хора, пише го в пресата/ . Три години подкрепяше ГЕРБ, сега ги дава на съд. Кога е искрен?
41
3
 
29
 
! Отговори
Христов-Враца преди 11 години
И аз ще гласувам за АТАКА,за да пометем ***.14-за майка България!А,ако манипулират изборите герберастите да се вдигаме и да ги изритаме с ритници.Доста са ни командвали неграмотни хора,чели само една книга през живота си-Винету.Да гласуваме за АТАКА,скъпи братя и сестри!
40
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 17 Къде видя расизъм бе гугутке? Я стига плашихте хората. Страх ви е ,че като дойде Атака, край на краденето и източването.
39
3
 
29
 
! Отговори
гражданин,но нямам 6 преди 11 години
Аз също съм за АТАКА.Елате в Ст.Загора и Казанлък да видите какво става-герберски провинции.Набъкано с наши и ваши герберасти-неграмотни.Всички сме работили за ГЕРБ-така казват.Защо да не ги пометем на изборите,да гласуваме ,братя за АТАКА.Да си върнем майка България!!!
38
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен премиер!
37
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АТАКА - ПОБЕДА!
36
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Умирайте от яд червени хмери !!!
35
21
 
3
 
! Отговори
преди 11 години
Как ще е без комици, Сидеров няма ли да участва?
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доста дълго политиците на страната ни подгъзуваха на чужди интереси. По-важно беше да ни дадат висока оценка Уорлик и Брюксел, а това, че майка ми се е докарала до там почти да рови из кофите за ***, защото няма какво да яде никой не го интересува.Естествено, че сме отличниците на Европа, защото Европа се интересува от това никой да не я занимава с пари както Гърция и Португалия и много ни се кефят, че се самоубиваме и измираме от глад, но тях не ги закачаме за "спасителни планове".