Кампанията на "Атака" - тиха, без певици и комици

Националистите няма да правят концерти за вота
12 апр 2013 12:57,
190
Кампанията на "Атака" - тиха, без певици и комици
Волен Сидеров Снимка: архив, Булфото

Нашата кампания ще бъде посветена на разобличаване на управлението на ГЕРБ и служебния кабинет и на социална дейност и помощи. Toва заяви пред журналисти лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод предстоящите парламентарни избори.

Според него цялата кампания на националистите ще бъде под надслов „Православна солидарност“.

Сидеров се зарече, че партията му няма да прави концерти и митинги, а ще помага на хората, които не могат да си платят сметките и лекарствата. Освен това националистите ще учредят стипендии за талантливи деца.

„Другото е харчене на пари за концерти, певци, певици и комици“, обясни Сидеров и допълни, че за него това са хвърлени напразно пари.

Той се зарече, че този път кампанията на партията му ще бъде тиха и няма да се организират дори митинги. Ние сме доказали, че можем да правим митинги, изтъкна Сидеров.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еми с този клоун дето им се води за лидер и цирк Бълкански не може да им стъпи на малкият пръст
12
2
 
30
 
! Отговори
Николов преди 11 години
До Анонимен 1Е па нема кой " дЪго гръмне" БЕ НЕГРАМОТНИКО !!! Само "АТАКА" и тогава такива като теб ще се научат да пишат по български. АТАКА - ПОБЕДА !!!
11
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То един клоун, певец, викач, манекен с голи снимки, са си напълно достатъчни на АТАКА...
10
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Води се информационна атака срещу Сидеров и АТАКА. Колко години не го пускаха по ТВ? Колко години го наричат луд, откачалка и фашист? Единствено АТАКА говорят за окаяното състояние на държавата и народа. И за това ли са луди? Предпочитам такъв луд да управлява, отколкото продажници, като всички през последни за тези 23 години. УСПЕХ НА АТАКА!
9
4
 
31
 
! Отговори
Данаил преди 11 години
Това е единствената партия която се обръща към Св.Православие!Много "удобно" е да ги определят за откачалки другите извратеняци но НЕ СА. Тия зализаните и лустросаните демократи-крадци направиха от България отходното място на Европа.
8
37
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Защо са им комици,Боленчо им стига,само не знам кой ще му носи столчето сигурно Деница.
7
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съм му симпатизирал, но някакси ме побиха тръпки от изказването му. На фона на шармантните очакващи не митинги, байрачета и кво ли не.....само той се съобразява с положението на народа и е съпричастен...Ами, Браво, Волене и успех!
6
5
 
33
 
! Отговори
Димитров преди 11 години
След месец , когато Волен вземе властта ще се чудиш къде да се скриеш плъх гаден . И като пишеш нещо излез с името си *** долен - все едно аз вече знам IP адреса ти - съответно и от къде пишеш
5
5
 
54
 
! Отговори
31 годишен пич преди 11 години
Уважавам този човек,мисленето му,начина на изразяване,честността лъхащата от лицето му,ще гласувам за пореден път за партията му АТАКА
4
4
 
55
 
! Отговори
Николай преди 11 години
Въобще не е откачалка, човека си говори много правилно - аман от такива "НЕоткачалки" като Борисов - да пази Господ от него!
3
7
 
55
 
! Отговори
Салахадин преди 11 години
Щом има човек ,който по избори не инвестира в чалга и халтура, съм "ЗА"
2
6
 
56
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 11 години
Мачкай Волга,АТАКА ПОБЕДА,АТАКА ПОБЕДА,АТАКА ПОБЕДА.
1
59
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров.Добре че тая откачалка няма копчета за атомни бомби ще срине света за нула време.На бодлива крава рога не никнат,на лудият чан му не требва той сам си лопа.Бойко да е по жив и по здрав дай боже.Нема ли кой дъго гръмне сидеров бе аман от неговите измислици.Давай Бойко още 30 дена огън,всички *** на колене.