Не насаждайте омраза, г-н Борисов, за да не я пожънете!

Мария Капон определи изказването на бившия министър председател като безсрамно
Обновена: 13 апр 2013 14:19 | 13 апр 2013 14:18, Петя Славова
351
Не насаждайте омраза, г-н Борисов, за да не я пожънете!
Снимка: Булфото

Обидно и безсрамно е бившият министър-председател Борисов да твърди, че пенсионерите са му "изяли" резерва. Това заяви Мария Капон, председател на ЕНП в писмо до медиите.

След като три години слушахме от любимия му министър Дянков, че излизаме от кризата и че резервът е наред, днес нагло ни бе обяснено, че не ГЕРБ, а пенсионерите са... изяли резерва. Това изказване удивително прилича на думите на един друг кандидат за министър председател, комуто бяха виновни "алчните старци, изпълзели на припек"....

Очевидно PR съветниците на Борисов са го посъветвали да хвърли вината за некадърното управление във финансовия сектор на възрастните хора в България, защото те обикновено гласуват за социалистите и не му трябват в момента, пише още в писмото. Капон заяви, че това са нашите майки и бащи, които мизерстват и не те ви изядоха резерва, а ви отгледаха с грижа и любов, а резерва ви го изсмукаха през схеми приближените ви фирми и монополи.
Председателят на ЕНП подчерта: "Не насаждайте омраза г-н Борисов, за да не я пожънете!"

Настоящият служебен премиер също не бе подминат от болестта на наглостта, обхванала управляващите и обяви досиетата за "чалгата на прехода". Наистина ваденето им на светло се оказа дълго като чалга песен, но съдържанието им вади мръсното бельо на комунизма и не дава шанс на мнозина да изперат мръсната си съвест. Диктатурата на комунистите и машите им от тайните служби погубиха живота на десетки хиляди и съдбата на стотици хиляди. Нужно е поне уважение към пострадалите от безчинствата на Държавна сигурност и смирение пред собствената семейна история на г-н Райков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
46
 
37
 
! Отговори
18-ото от началото н преди 11 години
След прекрасното управление на БУДА.......Още един загина след скок от Аспаруховия мост.Четвърто самоубийство беляза седмицата във Варна.Днешното самоубийство е 18-ото от началото на годината само във Варненско.
205
47
 
40
 
! Отговори
един преди 11 години
До Анонимен Този човек е толкова *** , че не може да прикрие дори с приказки некадърността си ! Той е като ветропоказател ! Не може да си измие мръсната съвест с плюене по пенсионерите! Настройва хората един срещу друг !
204
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази смени пло4ата.
203
49
 
43
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 11 години
ЛОЗУНГА НА ГЕРБ."ИМА ЧОВЕЦИ ПЕНСИОНЕРИ-ИМА ПРОБЛЕМИ,НЯМА ЧОВЕЦИ ПЕНСИОНЕРИ НЯМА ПРОБЛЕМИ.НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ИЗБОРИТЕ НАЛИЖАВАТ И ПЕНСИОНЕРИТЕ РЕШАВАТ.
202
46
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пенсионерите му виновни на тиквата проста и некадърното му управление на капиталите на държавата и забрави че има ХОРА,ЧОВЕЦИ които правят Държавата и имат право на живот!-умори хората за три години
201
47
 
38
 
! Отговори
DeDe преди 11 години
За първи път тая да каже нещо умно.
200
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
o6te edna komunistka s moza4en limit. No ni6to novo, zeliqt moza4en bagaj na komunistite e ednoposo4en - lakomiq za vlast i vsi4ko v imeto na vlast. Ta nie sami sme si vinovni, nie im posvolihme desetiletiq nared bezotgovornata im naglost
199
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Акъл море до 254Absoluten glupak ! "....диалектиката на Галактиката" !! Izkazvane ravnozna4no po taputiq na izkazvaniqta na komunisti4eskoto lider4e. Pretenziite za inteligentnost na primitivizma v edin izraz.
198
33
 
50
 
! Отговори
Алекс преди 11 години
Не пенсионерите,а Борисов,Дянков,Цветанов,Кристелина Георгиева,Миро и още дълга шайка разбойници ни изядоха парите и живота.Бог да ги накаже и тях и целият им род до девето коляно.
197
36
 
35
 
! Отговори
Акъл море до 254 преди 11 години
Ако някой може да каже,че съм ***,трябва да бъде по-умен от мен.Не е възможно да имаш за кумир най-тъпия бил на върха на държавата за цялата и хилядолетна история и да влизаш в категорията на умните! Щом ББ ти е кумир,значи,че си много ***! Нютон го е доказал!..А аз дори и да съм ***,щом не съм гербер,имам шанс! За теб обаче шансовете са близки до нула! Щом си гербер ти си *** и нагъл! Това е съгласно диалектиката на Галактиката!
196
24
 
21
 
! Отговори
PROLET преди 11 години
Не защитавам ГЕРБ , ама всички Влечуги изпълзяха от Дупките .
195
13
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Буда може да бъде избран само с фалшификация на изборите.Не е важно за кого гласувате,а кой брои гласовете.А гласовете последен ще ги брои проф.М.Константинов,който обеща предварително на ГЕРБ победата.Интересно какво ГЕРБ са обещали на професора.Дали пък не е някое министерско кресло?Стана ясно вече,че в тази държава със свещ да търсиш,неподкупен човек няма да намериш.За това братя гласувайте.Не казвам за кого,но гласувайте.Така,фалшификациите ще бъдат по-малко и ще има повече шанс за други пар
194
6
 
41
 
! Отговори
Иво преди 11 години
До 271 . Беше избран за депутат от НДСВ и отделно ако не беше царя , а преди него Тодор Живков ...сега едва ли някой щеше да знае кой е Борисов или щеше да е последвал съдбата на своите мутри-съратници ........ Дадоха власт на глупав и нагъл човек и сега му гледат сеира и се забавляват . Ама на тези , които едва свързват двата края не им е забавно вече ...
193
6
 
32
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Да , така е ...Мария Капон смени няколко партии . Обаче същото се отнася и за Бойко Борисов - БКП , НДСВ , Герб ...
192
1
 
26
 
! Отговори
Меден рудник преди 11 години
До до 26 коментар 149 Що бе *** слагаш всички пенсионери под един знаменател бе кърлеж ненапит? Ако не са били пенсионерите ти сега надали щеше да имаш компютър и да ги плюеш.Ти помисли дали изобщо ще стигнеш до пенсия.Или ще работиш до 100 години независимо дали си клатиш или не си клатиш краката.***.Бях миньор имам 24 год. под земята .Гнидата си ти и гнида ще си умреш.
191
4
 
3
 
! Отговори
сашо преди 11 години
коя беше че не се сещам ..
190
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази откъде пак изпълзя ? Милата, не и е лесно - от избори до избори за по няколко седмици някой и обръща някакво внимание. След 12 май отново я чака забвение .. до следващите избори :)
189
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това Капон отде ли не мина.Партия след партия.
188
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Koq e taq? Kakvo e napravila za BG? Sto se vzima na seriozno?
187
1
 
1
 
! Отговори
izotzadze преди 11 години
ami proizvoditelite na zarno be hora kakvo tapkane na pari tam do vchera hodeha sas carvyli tezi negramotnici