България трябва веднага да вземе бърз заем

Жорж Ганчев смята, че сумата трябва да е поне 4 млрд. лева
1 май 2013 16:06, Петя Славова
209
България трябва веднага да вземе бърз заем
Жорж Ганчев. Снимка: Булфото

България трябва веднага да вземе бърз заем от поне 4 милиарда лева. Това заяви на пресконференция в Плевен Жорж Ганчев - председател на Национално патриотично обединение /Н.П.О/.

Според него в момента по света има евтини кредити, които са достъпни за нашата държава. Ганчев е убеден, че заемите могат да достигнат таван до 8-15 на сто от Брутния вътрешен продукт на страната ни, "за да получат хората доходи, които да развият потреблението, което да създаде работни места". По думите му тогава може да се постигне растеж на икономиката ни от 2-5 на сто дори 7 на сто, пише БТА.

Ганчев вижда Обединението като възможност България "да дръпне напред". Според него това е постижимо "чрез българските интелектуалци, които са видели света". Той посочи, че нашият народ е така депресиран, че не може да реагира на ситуацията в момента. Политикът е убеден, че имаме "невероятни и талантливи българи по света" и че "българският гений е невероятен", но "никъде не тъпчат даровитите, както у нас". Много важно да се знае е, че народът трябва да си отгледа водачите, добави той. Според него "в момента сме една нереализирана нация".

Председателят на Н.П.О. смята, че на Българя е нужно експертно правителство, защото в противен случай "ще се въртим в омагьосан кръг". На журналистически въпрос даде добра оценка за Пламен Орешарски. Ганчев заяви, че иска в българското Народно събрание да има "една малка либерална парламентарна група, която да провежда политика на реалностите и възможностите и да бъде балансьор".

Попитан за ролята на младите хора в политиката, той отбеляза, че е създал Н.П.О. с мисълта за тях. Седемдесет и едно на сто от водачите на кандидат-депутатските листи на партията са млади хора, посочи Ганчев. Призна, че се е посветил на каузата си и само за последните три дни е изминал 1700 километра, за да обикаля България преди изборите. Отбелязвайки днешния Първи май, той бе категоричен, че солидарността трябва да бъде водеща в човешките взаимоотношения.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
1
 
20
 
! Отговори
мен преди 11 години
Тоя много точно пасва на определението, което сам даде преди години, че "на изборите ще се кандидатират ***, Пульо, Атанас и аз" :))))
132
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
''Лудите се активираха!''--------------Не не, усетиха миризмата на мръвката.
131
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заем да се вземело.Ново заробване.В Бразилия всяка година умират около 400000 души свързано с глада,а Бразилия е на 2-ро място по износ на храни в света..Парите от износа обслужват лихвите по заема.По вечето от парите,които представляват бразилския дълг,никога не са напускали компютърните системи в Уолстрийт.Успяват само лихвите да покрият.Спасението е тия,които са крали да върнат окраденото.Вече 23 години само се краде и няма наказани.Партиите са развъдници на корупция и крадци.
130
3
 
14
 
! Отговори
sasho преди 11 години
komunisti4eska tikvo ot ds agenturna kuje6 i maje6 s tikvi israni ot sobstvwenia si gyz jorj bil go6oooooooooooooooooooooooooooooooooooo
129
2
 
23
 
! Отговори
Име преди 11 години
Лудите се активираха!
128
4
 
21
 
! Отговори
пачов преди 11 години
То със заеми и кражби ни докараха до просешка тояга.Като сме смотан народ,всеки ще ни клати.Жалко,че сме имали величия като Левски,Ботев,Хилендарски,Бенковски,Волов............Сега сме пълни ***.*т ни от всякъде и ние си траем и само плащаме....
127
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДЪРЖАВАТА НЕЗАБАВНО ЩЕ ВЗЕМЕ ЗАЕМ,НО ЩЕ ГО ПЛАЩАШ ТИ БЕ КЛОУН.ХИЛИШ СЕ КАТО ШИМПАНЗЕ,КОГАТО ХОДИ ПО ГОЛЯМА НУЖДА
126
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе вземете ги! Ако Държавата не ги ще - аз ще ги взема. А всички ще плащаме
125
5
 
22
 
! Отговори
ууууу преди 11 години
СПРЕТЕ ДА ДАВАТЕ ТРИБУНА НА ТОЗИ ***
124
1
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Кой бил Къртицата?!?!?
123
3
 
22
 
! Отговори
k_REDITOR преди 11 години
Джорджи, я си гледай предизборните шоу ипълнения. Няма да е лощо не България да и дойдат едни USD 4 милиарда обаче ако и ги дадеш ти лично и безвъзмездно от къде ще ги вземеш не е наш проблем. Обаче ще се случи така че едни хора ще усвоят едни пари и за България ще останат само лихвите и главницата по кредита
122
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прийз, Пламен Ореш-Юруш - йок!
121
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Повече от 4 милиарда ще е по-добър валиант на заем. Незабавно! Нацията чезне, БГ е в катастрофа относно осъществяване на качествени подрастващи поколения. Ако продължават магисгралнитие, спортнозалови и прочие изцепки, в ездин близък ден страната ще окъмне само с милионерите и ***. На път да възкресим робовладелческата система.ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Бог да възкреси България. ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!
120
1
 
6
 
! Отговори
никакви заеми преди 11 години
Като вземе заем 2 мил , 2 най - малко ще ги дадат на тяхни хора.
119
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тегленето на кредит е нищо положително, стига въпросните средства да бъдат инвестирани в нещо, тоест нещо което ще ти носи печалби за в бъдеще, а яденето и пиенето са всичко друго, но не и инвестиция. Всякакви хора вече разбират от икономика и ни обясняват как се постига икономически растеж, без да имат елементарни познания по въпроса - ето тук е големия проблем на България! Доходите се увеличат при растеж на икономиката, обратното е пълна глупост.
118
6
 
13
 
! Отговори
до 127 преди 11 години
Българския народ не е само от софиянци
117
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
защо го оприличавамна Митьо Пищова ?!
116
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този на снимката е само за шоу програми
115
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народа не е депресиран, а си джитка по света с джобове пълни с кинти, само лъже останалите поради разни причини. А те са малко и заразени. За 1 ден 70 хиляди човека са минали границата с гърция - отишли на почивка. Те са на живота от много време, на живота на "***". Нямало да пропуснат да се наживеят, казват за себе си. Е това е народа, другите са мъртви или по лудници, за тях нищо.
114
0
 
2
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 11 години
Ами *** ги питай, каква заплата ще ти дадат. Искаш ли моя адрес?