България трябва веднага да вземе бърз заем

Жорж Ганчев смята, че сумата трябва да е поне 4 млрд. лева
1 май 2013 16:06, Петя Славова
209
България трябва веднага да вземе бърз заем
Жорж Ганчев. Снимка: Булфото

България трябва веднага да вземе бърз заем от поне 4 милиарда лева. Това заяви на пресконференция в Плевен Жорж Ганчев - председател на Национално патриотично обединение /Н.П.О/.

Според него в момента по света има евтини кредити, които са достъпни за нашата държава. Ганчев е убеден, че заемите могат да достигнат таван до 8-15 на сто от Брутния вътрешен продукт на страната ни, "за да получат хората доходи, които да развият потреблението, което да създаде работни места". По думите му тогава може да се постигне растеж на икономиката ни от 2-5 на сто дори 7 на сто, пише БТА.

Ганчев вижда Обединението като възможност България "да дръпне напред". Според него това е постижимо "чрез българските интелектуалци, които са видели света". Той посочи, че нашият народ е така депресиран, че не може да реагира на ситуацията в момента. Политикът е убеден, че имаме "невероятни и талантливи българи по света" и че "българският гений е невероятен", но "никъде не тъпчат даровитите, както у нас". Много важно да се знае е, че народът трябва да си отгледа водачите, добави той. Според него "в момента сме една нереализирана нация".

Председателят на Н.П.О. смята, че на Българя е нужно експертно правителство, защото в противен случай "ще се въртим в омагьосан кръг". На журналистически въпрос даде добра оценка за Пламен Орешарски. Ганчев заяви, че иска в българското Народно събрание да има "една малка либерална парламентарна група, която да провежда политика на реалностите и възможностите и да бъде балансьор".

Попитан за ролята на младите хора в политиката, той отбеляза, че е създал Н.П.О. с мисълта за тях. Седемдесет и едно на сто от водачите на кандидат-депутатските листи на партията са млади хора, посочи Ганчев. Призна, че се е посветил на каузата си и само за последните три дни е изминал 1700 километра, за да обикаля България преди изборите. Отбелязвайки днешния Първи май, той бе категоричен, че солидарността трябва да бъде водеща в човешките взаимоотношения.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Gospodi, i tozi plah izlese ot dupkata si ??!! Pomnq go ot 1989 i posle se pokri. Kolko meraklii boje moi ! Zaem ot 4 mld lv?? Za da se oblaje otnovo nali? Ne e intersno koi 6te go izpla6ta tozi zaem
112
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Не слушам, не чета, не мисля, харесвам предатели - ще гласувам за БСП "122 ако не мислиш, нямаш проблем да гласуваш за БСП
111
2
 
2
 
! Отговори
air force one преди 11 години
tova govedo oshte li e givo/????????????
110
3
 
9
 
! Отговори
до 118 преди 11 години
"Не слушам, не чета, не мисля - ще гласувам за ГЕРБ "118 ако не мислиш, нямаш проблем да гласуваш за ГЕРБ
109
0
 
1
 
! Отговори
въпросТчик преди 11 години
Ако си председател на национално патриотично движение дават ли заплата ? Колко и за каква работа
108
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДС това им е много стар трик да отстраняват способните хора,така беше 100 години назад,хора съвземетесе никога повече за тройната и костов ние знаем много добре какво ни вър6еха даваха ни на прасетата полъживи изселвахана като животни и продължават да разграбват държавата Станишев го повтаря че е за АЕЦ Белена товае свръх нахалство.Само ГЕРБ.Само БОЙКО.И всички подкупени от БСП И ДПС И КОСТОВ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ ТЕСА ***.
107
6
 
12
 
! Отговори
Рудоф Хес преди 11 години
Тоя и тиквата са едни и същи шутове. Защо не направят партия на смешниците, и да се кандидатират, за народни представители? Има кой да ги избере.
106
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не слушам, не чета, не мисля - ще гласувам за ГЕРБ
105
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДС е Ганчев защо неси признае.
104
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България трябва незабавно да си вземе парите от вас олигарсите и след това всичко ще е машала, очен харашо, даже и ОК
103
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
gan4ev pak si se napu6il ve mainna
102
0
 
12
 
! Отговори
Ха! преди 11 години
Жоро Канчето е жив и има мнение за всичко! Светът не се е променил чак толкова за 15 години.
101
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България трябва веднага да вземе edna toqga za vas vsi4kite do edin i 6e sa opraim
100
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жорж Ганчев казва много истини ,но няма кой да го слуша .
99
1
 
11
 
! Отговори
Вагнер преди 11 години
Ето още един пример за еврейщината в България!(горе на снимката)
98
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По принцип Жорж е прав, но не в нашето положение. Ако вземем такъв заем за стимулиране на икономиката, той ще бъде окраден от обръчите от фирми около управляващата клика, а всички после ще трябва да го плащат. Това обезсмисля всякакви подобни идеи, защото Цветан Василев, Цветелина Бориславова, ***, Ковачки, Донев, Прокопиев и прочие точно на това се надяват - нова порция парички за крадене - пак ще искат да строят пътища за по 10 милиона на километър и ще ремонтират за по 10000 евро на квадрат.
97
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какви заеми бе луд? По-скоро кажи на българския хотелиер да даде европейски доход на персонала си, а не в края на лятото да си купува нова S класа.
96
5
 
11
 
! Отговори
Жорж Ганчев преди 11 години
Не ме гледай умно, българино! Аз като учех на фехтовка и баскетбол британската кралица и изнасях лекции по джеймсбондузнаване в Хайделберг, Оксфорд, Кембридж и Харвад и Сорбоната, ти още беше в пелените... Аз съм най-умният и красивият, аз съм номер едно! Екстра намбъ уан!..
95
5
 
10
 
! Отговори
jo преди 11 години
Марш при Шуши , ол**офрен !
94
1
 
31
 
! Отговори
значи, преди 11 години
клоунадата продължава. Жалко за България. Мазни и омразни стари муцуни, кому сте нужни вие ? Народът ви презира......