Разликата между Борисов и Цветанов - 3 г. затвор!

За майките пари няма, а за тези, които дерат кожи – има, рече Станишев
Обновена: 2 май 2013 22:05 | 2 май 2013 20:58,
797
Разликата между Борисов и Цветанов - 3 г. затвор!
Снимка: БСП

Борисов и Цветанов са като сиамски близнаци. Това, което ги отличава, е, че за единия се предвиждат до 8 години затвор, а за другия – до 5 години. Ако се замислите какво звучи в държавата – това е срам. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в Разград.

Той изтъкна, че четири години управляващите от ГЕРБ са се занимавали с интриги и подслушвания за свой корпоративен интерес. „Разрушиха държавата”, възмути се Станишев.  По думите му ГЕРБ вече са в изолация и политически са приключили, защото са се показали като измамници. 

Лидерът на социалистите напомни как Борисов и министрите обясняваха, че и кафетата ще си плащат със свои пари. „Оказа се, че само НАП и финансовото министерство са получили 170 млн.лв. бонуси. За майките и пенсионерите пари няма, а за тези, които дерат кожи – има”, отбеляза Станишев.

„Докато обвиняемият Цветанов и неговият лидер Борисов призоваха младите да стават овчари, Станишев договори 6 млрд. евро за първо работно място на младите хора в Европа”, каза водачът на листата в Разград Татяна Буруджиева и добави, че лидерът на социалистите се бори да бъдат отпуснати още 4 млрд. евро в подкрепа на младежката заетост. 

Според Станишев никой здравомислещ политик, било десен или ляв, няма да направи коалиция с ГЕРБ. 

„Ще направим правителство с нашия мандат, търсейки широка подкрепа. Не си мислете, че ще допуснем нова криза с нови избори на есен. Никой не може да си играе със съдбата на българите”, каза още председателят на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


797
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
484
9
 
7
 
! Отговори
Позан преди 11 години
до 645. Стигам до извода че живея в райската мафиотска - гербераска *** държава. Особенно гербераските кометарии карат ме че аз мисля правилно.
483
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иван Пушкаров. Никога не трябва да забравяме 1992г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Луканов бог дъго прости и Иван Костов и БКП, бяха наистина гениални злодей.
482
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бяха спрени доставките на мазут от Русия през януари 1991 г. Стотици детски градини, болници, училища останаха на студено. Невероятна история... .....България щеше да изчезне още през 70-те години на миналия век, когато на 2 пъти управляващите комунисти взеха решение на Министерски съвет и изпратиха молба до Москва да станем 16-та им Съветска република! Това е най-предателския акт на БКП преименувала се за 1 нощ на БСП, която нито веднъж до сега не е разграничила от БКП, а уж вече са социалисти. Те се изплюха върху паметта на Ботев и Левски и хилядите герои, загинали за свободата и независимо
481
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев и Първаноглу са хоръта които така разпуснаха юздите на Мафията че сега никoй неможе дасе оправи.Само гледат сеирите на другите правителстава.Лично те двамата требва незабавно да бъдат разс......и Защото по този начин разсипаха държавата.Видяхме гн Борисов кактв зор видя докато пооправи малко нещата по всички отрасли.Бойко е велик ръководител неможе никoй дъго стигне.ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ САМО.
480
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние нямаме общ анализ и оценка на ситуацията. Нямаме партийна оценка на ситуацията.Това го казва Румен Петков.Ми какво щеимате бе сине май.ино ми вие се разправяте само със далавери откъде как да открадните да замените да измислите нов начин на далавера,да немогат дави усети никoй.Бойко ви чака още 10 дена Румене вие сте всичките превратажии трактора костов доган сидеров станишев нищо друго хубаво неве очаква за напред Бойко знае как вие неможахте дъго довършите но той ще ви е.. ***...а само ГЕРБ.
479
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Популистче гадно си ти СерГей Станишев,гадно,безочливо,интригантско.Такава криза не сме виждали нещастно от Виденовата зима когато всичко беше рухнало,долъра стигна 3000 лв.за да оправите кредитите на кредитните ви милионери,фалирахте банките безсрамнико,изнесохте зърното от България тъпоъгълник,ограбихте спестените пари на хората и имаш наглостта въобще да се появяваш съсел вместо да се скриеш завинаги и да не се появяваш.Истината боли,нали?Особенно като я чуваш от комунистически устенца.ще го духаш на Бойко след изборите със Доган и Костов.,само ГЕРБ
478
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРОЧЕТЕТЕ:ДОКЛАДЪТ STRATFOR УНИЩОЖИТЕЛЕН ЗАТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ
477
0
 
5
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 11 години
Интересен фон на двете съседни снимки.Ако погледнем чисто количествено извода е интересен.
476
3
 
10
 
! Отговори
Лечител преди 11 години
Станишев е един пластмасов човек - като видиш мазната му и лицемерна усмивчица и ти се приисква да му вкараш един юмрук.Пластмасов лигав *** ! Не искам такава твар да виждам,камо ли да ме управлява!
475
6
 
3
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 11 години
Много мъдро и точно НАП и Финансовото мин.дерели кожи.Светло бъдеще ни чака,по светло и от това дето не дочакахме.Само БСП.
474
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Страхотна снимка! Един *** се здрависва с младо момиче, а пет души го снимат с фотоапарати. После в медиите се казва, че на събитието са присъствали петнадесет хиляди души.
473
0
 
1
 
! Отговори
pav преди 11 години
До na 21 Kak moje da si tolkova prost typako ,vij se kak kylnesh
472
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До розанTи май плюеш по гейове, а?
471
12
 
8
 
! Отговори
майка преди 11 години
Даа, прав е Станишев, колкото и да не ми е приятно. И опредлено предпочитам БСП пред некадърните мутро-милиционери. Затова, въпреки че никога не съм гласувала досега за БСП, на тези избори ще го направя. Съжалявам, но това е избора ми, няма да гласувам за ГЕРБ, няма и да гласувам за малка партия, която няма да влезе в парламента и вота ми ще бъде преразпределен. Логичният избор този път е БСП, колкото и жалко да е, но е така!
470
1
 
2
 
! Отговори
розан преди 11 години
Откога издерасила се цялата държава? Само скритите гейеве плюят по гейевете за да скрият че са гейеве , този сайт е пълен с латентни гейове за които Азис е кумир и + гейевете партия " Герб"
469
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...Бивш шеф на АЕЦ-а призна за източени стотици милиони.Откровението е направено от Красимир Николов, изпълнителен директор на АЕЦ Козлодуй, по време на първата половина от мандата на кабинета на Иван Костов, в предаване на ТВ Алфа, от 12/04/2013. Парите са източени по схеми за "модернизации" на блокове 3, 4, 5 и 6, както следва - 300 милиона евро за първите два и 280 (признати) за вторите. Ето го и самото интервю
468
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв е тоя розов биберон станишев и от де го извади твоята бандитска партия.Не си ли задаваш въпроса,как може един никакъвец да се довлече от северния полюс и да стане ей така министър председател,без да е живял тук,без да е ходил войник,без да е забил клечка в РОДИНАТА ни.ЧЕ откъде накъде ще трябва да ви търпя червени *** ***,като гадни въшки,ненасмукали се на кръв.Ще измрете и то позорно.Помни ми думата.
467
4
 
14
 
! Отговори
razuznwane преди 11 години
Четива за размисъл:Четива за размисъл:ИМПЕРИЯТА НА ПУТИН ОТВРЪЩА НА УДАРАИ ДАНС ГЪМЖИ ОТ СЛУЖИТЕЛИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ2006 година РЕНЕСАНС ЗА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ В МВРДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА КОНТРОЛИРА МВР
466
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Капитализма е деликатна система.Трябва да се пипа с бели ръкавици.Не става с "шминди капели".Евреин или не ,на Станишев са му по - бели ръкавиците.
465
33
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СТАНИШЕВ червен *** такъв, махай се от България, другия ти сънародник от СССР, който ни докара криза го гръмнаха, а дано и теб те застрелят- ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ