Разликата между Борисов и Цветанов - 3 г. затвор!

За майките пари няма, а за тези, които дерат кожи – има, рече Станишев
Обновена: 2 май 2013 22:05 | 2 май 2013 20:58,
797
Разликата между Борисов и Цветанов - 3 г. затвор!
Снимка: БСП

Борисов и Цветанов са като сиамски близнаци. Това, което ги отличава, е, че за единия се предвиждат до 8 години затвор, а за другия – до 5 години. Ако се замислите какво звучи в държавата – това е срам. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в Разград.

Той изтъкна, че четири години управляващите от ГЕРБ са се занимавали с интриги и подслушвания за свой корпоративен интерес. „Разрушиха държавата”, възмути се Станишев.  По думите му ГЕРБ вече са в изолация и политически са приключили, защото са се показали като измамници. 

Лидерът на социалистите напомни как Борисов и министрите обясняваха, че и кафетата ще си плащат със свои пари. „Оказа се, че само НАП и финансовото министерство са получили 170 млн.лв. бонуси. За майките и пенсионерите пари няма, а за тези, които дерат кожи – има”, отбеляза Станишев.

„Докато обвиняемият Цветанов и неговият лидер Борисов призоваха младите да стават овчари, Станишев договори 6 млрд. евро за първо работно място на младите хора в Европа”, каза водачът на листата в Разград Татяна Буруджиева и добави, че лидерът на социалистите се бори да бъдат отпуснати още 4 млрд. евро в подкрепа на младежката заетост. 

Според Станишев никой здравомислещ политик, било десен или ляв, няма да направи коалиция с ГЕРБ. 

„Ще направим правителство с нашия мандат, търсейки широка подкрепа. Не си мислете, че ще допуснем нова криза с нови избори на есен. Никой не може да си играе със съдбата на българите”, каза още председателят на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


797
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
504
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
свободата отново промени номерацията вече е 663.ако не беше жалко е смешно.
503
3
 
9
 
! Отговори
rument преди 11 години
Ти трябва да гниеш в затвора *** нагъл.
502
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
десятката е за 666,а не за 668 извините,грешката е поради силно развитата демокрация и стриктното спазване свободата на словото,
501
1
 
5
 
! Отговори
20god stigat преди 11 години
komunqgiiiiiiiiiii nqma da vi byde stiga laehte, sigurno wsi4kite tuk komunqgi prawite mushingiii i tochihte pari ot dyrjavata i sega weche wi sprqha krancheto i zatowa ste gladni, shtoto ste swiknali da kradete, ne sym widql edin mlad i obrazowan ili trudolubiw chowek da jiwee w mizeriqta, koqto goworite...nemoje wse na chujd gryb komunqgiiii, hwanete se na rabota ne samo trapeza i kebapcheita da tyrsite..
500
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СТАНИШЕВ изпълни ПЪРВАТА ЗАДАЧА на Путин СВАЛИ БОЙКО БОРИСОВ от власт!Остава ВТОРАТА задача БСП ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, иначе и на Станишев ГЛАВАТА ЩЕ ПАДНЕ, като тази на ПЪРВАНОВ.ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЕРВЕНАТА ЧУМА!
499
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
668 точно в десятката,но не искат да те разберат.
498
3
 
6
 
! Отговори
теория на преди 11 години
вероятностите.Не може за 23 г. само една партия да вади компромати , да слага клеймета на хора по медиите и винаги да се връщат на бял кон.След два фалита не им отива , но добре 4е хората ги разбраха .
497
0
 
4
 
! Отговори
do 666 преди 11 години
Кораба на държавата България потъва, но улисани в това да заслужите трохите, който партийните централи ви подхвърлят не го забелязвате.
496
0
 
3
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 11 години
Чака ни ново светло бъдеще предишното така и не дочакахме но са ни подготвили ново,като на ж.п гара сме,все чакаме и все светло.
495
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МОНИКА ЙОСИФОВА СТАНИШЕВА. Как ли се е озовала на служба в частната фирма ЧЕЗ и да отговаря за работата с големи възможности да се вре навсякъде РЕКЛАМАТА!А как са се настанили там синът на ХРИСТО БИСЕРОВ и бившата жена на АХМЕД ДОГАН?ЧЕЗ явно е приютил хората които го крепят или по-скоро хората, които го използват?Дали тази тройка, тихо промъкнала се в ЧЕЗ не е в Плана на Станишев за подготовка на гражданското недоволство, чрез изготвяне ВИСОКИТЕ СМЕТКИ на ЧЕЗ?
494
3
 
5
 
! Отговори
СЕР-ГЕЙ преди 11 години
МОНИКА ЩЕ РАЖДА,А ТИ ЩЕ СИ ВЕЧЕН,В РАЗПЕТИ ПЕТЪК Е ДЕН НА МЪКИ,ДА ЗЕМНИТЕ СМЕ НИЕ,ЧЕ МАКАР И СТОТИНКА ДА НЯМА ВСЕКИ БЪЛГАРИН Е СМИРЕН,А ВИЕ КРЪВОЖАДНИ ЖИВОТНИ,СВЕЩЕН ДА Е ВСЕКИ,КОЙТО Е ИСТЕНСКИ ЧОВЕК!
493
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уважаеми българи единственото което се иска от нас е да гласуваме на 12.05.13г,тези кравопийци като този червен Сер гей и Първанов които ни правиха на слепи 20г трябва да бъдат съдени,трябва да се смени цялата съдебна власт в БЪЛГАРИЯ ОТ ТАМ НЕ СЕ ПОЛУЧАВАТ НЕЩАТА ПРИ НАС,БОРИСОВ СЕ ОПИТА,НО тези червени *** имат хора навсякъде трябва да му дадем втори шанс нямаме друга алтернатива,СЕР ГЕЙ,ДОГАН И КОСТОВ най много участваха в политиката народа ще ги съди.
492
1
 
9
 
! Отговори
боже пази ни преди 11 години
от наглецителтой си "купи" мандата с хонорар от 1 000 000лв Това според кой закон е справедливо?Те засекретиха договорите за енергетиката- защо мислите ,че го направиха?!Вероятно да се издигнат в очите на електората?!?
491
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Корабът на ГЕРБ бавно и сигурно потъва, потъва, потъва.............
490
5
 
10
 
! Отговори
Розан преди 11 години
Разбирам вече, сайт е пълен с платените герберастичета. За 33 сребръника продадохте на Мутроиди,герберасти, Мафиоти татковината си.
489
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мандраджиите нищо ново не са нау4или и нищо старо не са забравили.
488
7
 
18
 
! Отговори
КОЙ преди 11 години
НАГЪЛ КОЛКО ГОДИНИ ЗАТВОР ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗА МАСЛАРОВА,ОВЧАРОВ,РУМЕН-ПИКАЕЩИЯ ФОНТАН И ОЩЕ КОСТОВ,МУРГИНА ВСИЧКИ СА УБИЙЦИ НА СОБСТВЕНИЯ НАРОД,ВИЖТЕ ТУМБАКУМА ОХРАНЕНО ПСЕ,ПАСЕ!
487
4
 
10
 
! Отговори
asfasgasga преди 11 години
Nema takava naglost i politicheski cinizam kato BSP i Stanishko!!!!
486
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С обиди за физическите качества на един човек напред не може да се върви.Не всеки може да е манекен,както и не всеки може да управлява държава.Успехът изисква подкрепа.Моята за сега е на Станишев.Изберете си и вие някой.
485
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРОЕКТЪТ АЕЦ БЕЛЕНЕ КРАЖБАТА НА ВЕКА В БЪЛГАРИЯ!НАРОДЕ!!! ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ! ПРОЧЕТИ УБИЙСТВЕНИЯ ДОКЛАД НА БАНКА HSBC!ОТ ПРОЕКТА АЕЦ БЕЛЕНЕ СА ОТКРАДНАТИ 792 740 626 МИЛИОНА ЕВРО ПАРИ НА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ! КРАДЦИТЕ СА РУСКИ И БЪЛГАРСКИЕНЕРГИЙНИ ЛЕШОЯДИ!