Това не беше разпит, сопна се Борисов

Той разговарял как да се разбие престъпната група за незаконни подслушвания
Обновена: 7 май 2013 16:23 | 7 май 2013 13:28,
801
Това не беше разпит, сопна се Борисов
Борисов отказа да отговаря на журналистически въпроси. Снимка: БТА

Експремиерът Бойко Борисов напусна ВКП, където беше разпитан за изтеклите записи от разговор между него, ексземеделския министър Мирослав Найденов и вече бившия градски прокурор на София Николай Кокинов.

„Това не беше разпит, разговаряхме как да се разбие тази престъпна група, която прави незаконни подслушвания по домовете на хората“, заяви бившият премиер, след като престоя почти два часа в прокуратурата.

Той изрази надежда подслушванията, които извършва тази група, да бъдат прекратени. Проверка на ВКП вече установи, че записите не са направени чрез законно изискани СРС-та.

Още по темата
Борисов категорично отказа да коментира дали изтеклите записи са автентични и не отговори на нито един журналистически въпрос, въпреки гонитбата по етажите на Съдебната палата.

Преди десетина дни до медиите бяха разпратени записи от разговор между Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов, в който тримата обсъждат магистрати и ги описват с обидни квалификации.

След разпространяването на записите  Николай Кокинов подаде оставка като ръководител на СГП, защото от подслушаната среща ставаше ясно, че изнася пред Мирослав Найденов данни от досъдебното производство срещу него, както и резултатите от проверката на прокуратурата за незаконното подслушване по сигнала на Сергей Станишев.

Кокинов е потвърдил уличаващия разговор с Бойко Борисов и Мирослав Найденов в Банкя в обяснение пред ВКП, съобщи днес в. „Преса“. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


801
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
522
0
 
17
 
! Отговори
Танев преди 10 години
Боката и да напълни гащите, ще каже, че някой друг се е изакал вместо него. Велик е! Всеки, който изповядва неговия манталитет, да се замисли дали не бива да отиде на лекар! И то на такъм онт 4-и километър!
521
8
 
3
 
! Отговори
нормален преди 10 години
кой, кажете за кой ,поне единНека аз да кажа-СТАЛИН, МУСОЛИНИ...Мъже с големи топки,а сега внимание-СТАНИШЕВ,ДОГАН,ЯНЕТО,ЦАРЯ,КУНЕВА,БИНЕВ ,о ооо отивам да повръшам
520
1
 
8
 
! Отговори
13 преди 10 години
Това,което господина твърди, за разговора,той може да се проведе между професионалисти,полицаи от кариерата и юристи,но той не е в тези две категории специалисти,така че тезата му е несъстоятелна,а и по просто обяснено,разговор при който едната страна пита,а другата отговаря и накрая се подписва под отговорите си е................?,но не и разговор.
519
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
" *** , по- *** ,най -*** , Бойко Борисов."
518
1
 
12
 
! Отговори
Смях в залата преди 10 години
Боко давал акъл как да разбият подслушването, което той обожава да прилага.Той , който не чете, не гледа телевизия, не слуша незаконни СРС, а само законни.Този , който сутрин пита поданиците си грижливо - вие пикахте ли тая сутрин.
517
0
 
8
 
! Отговори
Дойн преди 10 години
До ВасилевОоооо Василев,вдигнахме мизата на година?Дори и тогава ще се усещат простотиите на Бойко, рано е!Ако не са се разпаднали дотогава...
516
1
 
22
 
! Отговори
147 преди 10 години
Е гати ***! И този човек ни беше министър председател.Тежко на България!!
515
20
 
3
 
! Отговори
нормален преди 10 години
За съжаление ТЕ са по силни и от Бойко.Организирани и дисциплинирани,владеещи медиите,горивата,енергията и пр. Всички на които Бойко, Цецо и Дянков бръкнаха в ГЪЗЪ.Нужен е наистина разум и логика за да разбереш какво става наистина.Вярва те ли,че досега не се е подслушвало и кой е този глупав министър председател ,който да остави тази най-продажна клика без контрол по един или друг начин.Според мен САМО МОДЕРЕН ФАШИЗЪМ може да спаси родината ни,но за сега и Бойко е добре
514
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е психически болен. Няма кой да му сложи диагнозата, но все пак "кралят е гол".
513
0
 
16
 
! Отговори
ПОП преди 10 години
До историк НЕ РАЗБРАХ ТИКВАТА , КАКЪВ Е БИЛ ДО 1989Г. ТА И СЛЕД ТОВА????
512
0
 
19
 
! Отговори
До Василев преди 10 години
По вероятно е Батко да цунка някой друг атрибут в килийката,а може и с Цецко да си ги менкат.
511
0
 
27
 
! Отговори
:) преди 10 години
Лицето ББ е закоравял мошеник. Този човек лъже без всякакъв срам. Най-вероятно още докато е учил за милиционер са го обучавали, а после е доразвил своята "дарба" в мутренските си години.
510
13
 
4
 
! Отговори
доктор преди 10 години
ОТ СПИН И ОТ ЧЕРВЕНА ШАШКЪНИЯ - ЛЕЧЕНИЕ НЯМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
509
0
 
19
 
! Отговори
До историк преди 10 години
Чудя се как е възможно да си такъв наивен ***?Целия Български народ знаеше че ги подслушват,че има разчистване на мафиотските кланове ,че съсипаха бизнесмени които не искаха да си плащат,че ограбиха здравната каса и ни лишиха от нормално здравеопазване,че като отидеш на пазара си купуваш без проблемно цигари без бандерол,че унищожиха малкия и среден бизнес,а монополистите чрез тяхната подкрепа трупаха милионите ,а нормалния работеш Българин го направиха на роб.
508
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАГЛЕЦВЦВЦВЦВЦВЦВЦВ
507
4
 
6
 
! Отговори
611 преди 10 години
*** народ, Прав си за БСП ! Само да те допълня. Трябва да си много *** за да гласуваш за БСП и ПЪЛЕН *** за да гласуваш за мутро-милиционерите от ГРОБ !
506
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В качеството си на какъв съветва прокурора? Кой може да влезе в дома му,освен неговата престъпна шайка? Ако наистина не си дава сметка за поведението си и за обкръжението си е просто за лекар.
505
0
 
23
 
! Отговори
WTF????? преди 10 години
За всеки друг е разпит, но за Мутрата е разговор. Що за наглост в един провален политик ????
504
1
 
0
 
! Отговори
do 611 преди 10 години
prost si ti...a az utre shte iztrezneya, a ti shte si ostanesh prozzz
503
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Снемането на показания се нарича разпит. Този на снимката е безбожно нагъл, не мога да повярвам, че лъже цяла България по такъв безцеремонен начин. Всъщност като се замисял, той отричаше, че е Буда, отричаше и Цецо да е подслушвал. Това дами и господа е НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ.