ГЕРБ готови да подкрепят правителството на БСП

Това ще стане, ако има проблеми с „Атака”, обяви Горанов
Обновена: 24 май 2013 11:42 | 24 май 2013 11:17, Камелия Цветанова
242
 ГЕРБ готови да подкрепят правителството на БСП
Депутатът от ГЕРБ Владислав Горанов. Снимка: Булфото, архив

„Ние сме готови, ако БСП изкажат притеснение, че имат проблем да бъдат подкрепени от „Атака”, да ги подкрепим”. Това каза пред Нова телевизия бившият зам.-министър на финансите Владислав Горанов на въпрос има ли вариант да подкрепят правителство на Пламен Орешарски още във вторник.

Бившите управляващи са готови да дадат рамо на  кабинета Орешарски „в името на общоевропейското семейство, така че да не им се налага да се легитимират за пореден път пред Европа с Волен Сидеров и "Атака", обясни той.

„Тази част от нашите приоритети, която залегне в приоритетите на следващото правителство, ще бъде подкрепяно от нас", каза депутатът от ГЕРБ.

Още по темата

Горанов призова да се знае кой стои зад правителството, за да е ясно кой носи отговорност.

„Атака използва определени похвати, за да бяга от явна подкрепа, а го прави по косвен начин, това не бива да остава незабелязано и неразбрано от българските граждани. Ние не сме против това те да направят правителство, след като са постигнали договореност помежду си, но ние искаме да се знае от всички, че това е правителство на коалиция, на съглашателство между тези три партии, за да може в последствие, когато отново се изправим след време, най-късно след четири години пред българските граждани и коментираме управлението, да знаем точно кои политически субекти стоят зад него", каза той.

Според него, БСП се обезличават и бягат от посланията си, с които са стигнали до твърдия си електорат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
3
 
! Отговори
аз преди 10 години
Ей, ****нари! Продадохте държавата на комунистите и турците и пак продължавате да ръсите мъдрост! Ще го гледате щастливото си бъдеще през крив макарон! е да ги спре!Глупакът и вятърът никой не мож
177
0
 
6
 
! Отговори
Дедо Благоев преди 10 години
Аз чада мои, искам да се изпълнят предизборните обещания! И така , НЕКА КОЙТО ИСКА ДА Е НА ВЛАСТ, но ЖИВОТА НА НАРОДА ДА Е КАТО В ОСТАНАЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СВЯТ!!! Друго нас не ни интересува, другото е игри, далавери, кражби, корупция, мафия, ето това да си го действат само помежду си мръсната ***, но народа не искаме повече бедност, безработица и лош живот! Нали така?
176
1
 
8
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
"Бившите управляващи са готови да дадат рамо на кабинета Орешарски в името на общоевропейското семейство..."да се разбира:Ще подкепят правителство на БСП срещу обещание далаверите им да не бъдат разкривани.
175
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАРАСТВА РЕВОЛЮЦИЯ КОЯТО БЪЛГАРИЯ ДОСЕГА НЕ Е ВИЖДАЛА И ТОЗИ ПЪТ ДА СЕ ЗАБРАНЯТ БСП И ДПС
174
1
 
7
 
! Отговори
Buba преди 10 години
Това направите ли го, на следващите избори ще сте като СДС - извън парламента!
173
1
 
10
 
! Отговори
муто преди 10 години
хах ,старите ку.ви в нов бардак, еиии нема отърваване от тия хишници (без искючение)
172
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Орешарски - слугинчето на червената олигархия!
171
7
 
18
 
! Отговори
Комунистан преди 10 години
205, всички партии в парламента са комунистически издънки, а ГЕРБ + БСП = БКП.
170
5
 
10
 
! Отговори
Демократ преди 10 години
Сега след като го няма другаря Костов и некой други, в парламента ще настане рай.
169
7
 
26
 
! Отговори
моя преди 10 години
Г-н Орешарски, ако Герб те подкрепят, карай без политици, сложи хора експерти ( и ако може да имат поне малко морал ) и оправи държавата!Да живее България!
168
6
 
16
 
! Отговори
xa za преди 10 години
kvo stana be filosofi. Ataka bili krilo na bsp. Kude ste be gerberski utaiki. Pokazaha si istinskite lica Boko, Moko i drugite gladni mishoci
167
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
по добре с ГЕРБ- за тях са гласужали българи ,отколкото ДПС -с турски избиратели
166
1
 
7
 
! Отговори
моя преди 10 години
Джеронимо се оказа прав- да се не караме, щото ще се добриме после! Опасен индианец излезе... Казваше, че така определили Духовете на предците и Великата мечка, ама ние от простолюдието не вденахме конеца в иглата. А бе, индиански истории! Да се чуди човек и да се мае!
165
5
 
14
 
! Отговори
тия мутри преди 10 години
хората не ги искат в селото, а те на попа за къщата питат!
164
4
 
7
 
! Отговори
моя преди 10 години
Дори и върл противник на Борисов, аз не спирам да се възхищавам на неговата игра- в момента си водя записки! Бат Робот ми отказа съдействие поради липса на изчислителен капацитет- бил се задръстил горкия! Май ще трябва да посегна към мистиката и метафизиката или към домашната люта ракия! За първи път ме матират с царя...-Оле, оле, ОЛЕЛЕ!
163
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Znatschi se razbraha, e towa e nai setne krajbite shte potshnat.
162
5
 
7
 
! Отговори
mina преди 10 години
GERB,zahto s tova predlojenie za podkrepa na komynistite si predavate izbiratelite?Ne se nadiavaite na sledvahtite izbori za podkrepa
161
8
 
24
 
! Отговори
Аааа не преди 10 години
Маи взех да затъпявам и ум не ми го побира!тиквата иска ксиране на изборите!Нали така?После казва че ще подкрепи Орешарски!Нали така?Е на този човек вярва ли му още някои?АЗ не!
160
4
 
20
 
! Отговори
ЛОВЕЦА преди 10 години
До Партията майка 192ТОВА Е ИСТИНАТА!ЕДИН ПРИЗРАК БРОДИ ИЗ БЪЛГАРИЯ!К О М У Н И З М АЗАБОЛЯХА МЕ ПРЪСТИТЕ ДА ПИША ПО КЛАВИАТУРАТА,ЧЕ ВСИЧКИ СЕГАШНИ ПАРТИИСА РОЖБИ НА Б К П !НО!!!!!!!!!!!ВИЖДАМ ЧЕ ИМА ВЕЧЕ ПРОГЛЕДНАЛИ!
159
7
 
14
 
! Отговори
BG преди 10 години
Поуплашено е това измислено момченце. Шокирано е от толерантноста на Орешарски , но и смутено от това ,което ще намери новият премиер.