ГЕРБ готови да подкрепят правителството на БСП

Това ще стане, ако има проблеми с „Атака”, обяви Горанов
Обновена: 24 май 2013 11:42 | 24 май 2013 11:17, Камелия Цветанова
242
 ГЕРБ готови да подкрепят правителството на БСП
Депутатът от ГЕРБ Владислав Горанов. Снимка: Булфото, архив

„Ние сме готови, ако БСП изкажат притеснение, че имат проблем да бъдат подкрепени от „Атака”, да ги подкрепим”. Това каза пред Нова телевизия бившият зам.-министър на финансите Владислав Горанов на въпрос има ли вариант да подкрепят правителство на Пламен Орешарски още във вторник.

Бившите управляващи са готови да дадат рамо на  кабинета Орешарски „в името на общоевропейското семейство, така че да не им се налага да се легитимират за пореден път пред Европа с Волен Сидеров и "Атака", обясни той.

„Тази част от нашите приоритети, която залегне в приоритетите на следващото правителство, ще бъде подкрепяно от нас", каза депутатът от ГЕРБ.

Още по темата

Горанов призова да се знае кой стои зад правителството, за да е ясно кой носи отговорност.

„Атака използва определени похвати, за да бяга от явна подкрепа, а го прави по косвен начин, това не бива да остава незабелязано и неразбрано от българските граждани. Ние не сме против това те да направят правителство, след като са постигнали договореност помежду си, но ние искаме да се знае от всички, че това е правителство на коалиция, на съглашателство между тези три партии, за да може в последствие, когато отново се изправим след време, най-късно след четири години пред българските граждани и коментираме управлението, да знаем точно кои политически субекти стоят зад него", каза той.

Според него, БСП се обезличават и бягат от посланията си, с които са стигнали до твърдия си електорат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
9
 
3
 
! Отговори
DORIAN преди 10 години
ПЛАНЪТ "ОРЕШАРСКИ" Е БУКЕТ ОТ ПАНЕГИРИЦИ И ПОЖЕЛАНИЯ...Един истински план това е пълна и ясна координация между наличните ресурси и крайните очаквани резултати в икономиката! А тези планове са пълно неведение и кьор фишек голи пожелания!
157
5
 
19
 
! Отговори
Партията майка преди 10 години
Герб и бкп , герб и бсп - едно и също .И нии вървим , вървим , вървим нататък и няма край , и няма край ....
156
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За пореден път ще са ДПС и БСП! За четири години какво постигнаха, че мисля и немога да се сетя!? А на Орешарски му вижте само физиономията!!!
155
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма по-разумно от това, естествено с изключение на нови избори. Вие докога искате държавата да е на автопилот? Има си достатъчно проблеми за решаване. Нека се преодолеят партийните (предизборни) различия и да се гласуват закони по съвест и най вече според общественото мнение. Така е по-добре за хората, защото ще има реален дебат. Ако само една партия има мнозинство, то каква е ползата от опозицията изобщо? Нека се карат и да има сблъсък, само така се ражда истината.
154
9
 
35
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Че те Герб са си комунисти,по скоро бивши слуги на другарите от ЦК на БКП,сега ще правят мили очички за да не ги вкарат в пандиза.Обаче България цяла вярва и се надява на главния прокурор!
153
9
 
17
 
! Отговори
жфд преди 10 години
абе защо имам чуството,че в тея форуми е пълно с провокатори на герб и бсп.
152
2
 
4
 
! Отговори
;;;;;;; преди 10 години
и сега последно кои са се сговорили последно кои ще подкрепят орешарски герб или атака,на тея партии вече грам немога да им хвана спатиите.един ден викат ще подкрепяме друг ден няма да подкрепяме.
151
12
 
23
 
! Отговори
ХХХ преди 10 години
Браво Влади ,ти и твоите млади колеги израснахте много в управлението на страната.Ключът към общия успех е РАБОТА,РАБОТА,РАБОТА и БОЙКО го знае.А само който не работи той не греши.Затова тези озлобели срещу вас партии се опитват да покажат грешките ви а не искат да признаят ,че сте работили много и сте свършили много.А СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СА СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЗА ДА СМЕ ПО ТОЧНИ...НИКАКВИ НОМЕРЦА И "ЧЛЕНЧЕТА" НЕ МОГАТ ДА ОТРЕКАТ ,ЧЕ НЯМАШЕ ДЕН ЗА РАЗМИСЪЛ.ТА НАЛИ В ТОЗИ "КС" ИМА ДОСТОЙНИ ХОРА
150
2
 
21
 
! Отговори
фсички преди 10 години
Така казал и д-р Тодор Живков, когато обсъждали кои цени да увеличат, карали по азбучен ред и стигнали до "ф" и д-р Тодор Живков казал "фсички"!
149
14
 
16
 
! Отговори
жириновски преди 10 години
Каквито и минуси да има такова решение , по-добре е ,отколкото един луд да разиграва цялата държава ,а той на това раз4ита ,да не поема отговорност, но да цоцка .
148
46
 
31
 
! Отговори
ТВ преди 10 години
ГЕРБ да внимава, защото има в момента най-качествените избиратели. Това не сме зестрата на Волен, нито сме пенсионерите и неграмотните на Станишев, нито пък сме покорните избиратели на ДПС. Ние не сме просто 1 милион, а 1 милион - най-качествени, интелигентни, неподдаващи се на провокации, индивидуално мислещи хора, които крепим икономиката на държавата. Ние сме като златния фонд, най-голямото богатство за всяка една партия и ако ГЕРБ осъзнае тоя факт, ще действа правилно и няма да ни предаде.
147
20
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези *** за 4 г доказаха ,че нямат и грам морал и съвест.Сега са готови и гъ.а да си дадат за власт и лапане и да им се разминат престъпленията
146
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименrazbrahte sega kolko struvat partiq Gerb .edinstveniq 4ovek koito kaza neshtata kakto trqbva v parlamenta e Siderov za 23 god nikoi ne e zashtitaval naroda ot tribunata na mafiqta narodno sabranie .Borisov lajeca do predi dni kazvashe 4e Ataka shte pravqt koalicia a kakvo stana sega gospodarite im ot EC go natisnaha palq4oto BORISOV zada sma4kat Volen shte napravqt koaliciq nova troina .eto tova sa mutrite na bg koito negi *** ZA NORODA MARSHI V PARLAMENTA
145
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ДобрякМай ти не четеш. Казват, че ще подкрепят правителството, ако имало проблеми с Атака, тоест ако Атака се опита да прокара някои от техните предложения в парламента и заплашат с блокиране на работата на парламента или ако БСП ги досрамее от ПЕС, че Атака ги подкрепя (което дори не е вярно), ГЕРБ ще осигури мнозинство при гласувания в парламента.
144
6
 
10
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Атака ако не се регистрира и да гласува против, значи подкрепят директно ДПС, това е идеята. Атака трябва да се докажат, като се регистрират и гласуват "против".
143
8
 
18
 
! Отговори
Miro преди 10 години
ГЕРБ и БСП са две страни на една и съща монета наречена мафия. Те се спонсорират от монополите и едрия бизнес за да може партиите да им осигурят монопол над пазарите.Без нови хора в парламента няма да се случи нищо ново.
142
2
 
16
 
! Отговори
До ШОП преди 10 години
Шопе,шопеее.не ги разбираш нещата.Правителство се избира с обикновено мнозинство-50% +1 глас от регистрираните за гласуване.Та значи ако Атака не се регистрират в залата ще има 217 гласа-за да се избере Правителство ще трябват 109 гласа,а БСП и ДПС имат 120
141
9
 
14
 
! Отговори
Акъл море преди 10 години
Вместо да подкрепяте други,нямащи нужда от вашата подкрепа,намерете някой,който да подкрепи вас,защото това сте вие,които имате нужда от такава! Опитайте с Обама,моя приятел Рампой,Барозу,Путин или Сатаната.Дори и простаците не държат на вас вече!Фалшивите бюлетини също!Ако питате мен кой откъде е! Боко да взема маркуча,Цеко физкултурата,а красавеца от снимката да си стане отново мутра-рекетьор,каквото си му е призванието!
140
6
 
10
 
! Отговори
xari potar преди 10 години
AKO GERB PODKREPQT TOVA PRAVITELSTVO NA SLEDVA6TITE IZBORI DA SE SMQTAT AUT KATO SDS.TAKA 6TE DOKAJAT,4E SA EDNO I SA6TO S KOMUNISTITE I MAFIQTA.NARODA IZOB6TO NEE PREDSTAVEN V TOQ PARLAMENT.TRQBVAT NOVI IZBORI S NOVI LICA I PARTII TOVA E INA4E NQMA SPASENIE OT MAFIQTA
139
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най после нещо разумно от герб