"С един глас на практика влизаш във властта"

Капка Георгиева: Заради зависимост Сидеров може би се е регистрирал за кворума
1 юни 2013 18:06, Елка Василева
211
"С един глас на практика влизаш във властта"
Капка Георгиева и Волен Сидеров, 2011 г. Снимка: архив, Булфото

Възможна е зависимост – това предположение направи Капка Георгиева по Нова телевизия по повод решението на лидера на „Атака“ Волен Сидеров да осигури кворум за гласуване на кабинета „Орешарски”.

„С един глас на практика влизаш във властта”, коментира още бившата му половинка.

„Сега трябва да видим заместник-министрите, които ще бъдат назначени”, смята Георгиева, която до последно не е вярвала, че Сидеров „ще подкрепи това правителство”.

Още по темата

Според нея в момента Волен Сидеров има поведение „на човек, който се чувства страшно дискомфортно”.

„Ролята на националистите е да бъдат извън властта, те са коректива, който да сочи грешките”, смята Георгиева. Тя обясни, че при Волен Сидеров положението се е раздвоило. Голяма част от електората на „Атака” е бил отблъснат, още когато „Атака” е подкрепила първо ГЕРБ.

„Желанието бързо да влезеш в голямата игра, да те хвалят, да те представят на чужди делегации, той се поддаде на това изкушение”, смята Капка Георгиева. Според нея Волен Сидеров е искал да стане консерватор, "за да го признае Европа”.

Капка Георгиева сподели, че би искала двамата с Волен Сидеров да се разделят цивилизовано. Той обаче нито подавал молба за развод, нито бил съгласен двамата да ангажират адвокати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
10
 
28
 
! Отговори
ставри преди 10 години
Волен сидеров=доволен сидеров
112
5
 
11
 
! Отговори
sopol преди 10 години
докато не застана аз начело няма да се оправи положението. това няма да се случи и по вероятното е да изчезне българия , и най гадното да сме свидетели на това. за 6 месеца мога да направя чудеса. само два закона ще гласувам. при влизане в частна собственост, собственика има право да те гръмне. и 2 ри закон при неизплащане на 2 поредни заплати работника има право на саморазправа. всяка седмица ще има акции като в рио де жанейро. жандармерията обгражда катуна и на ред
111
11
 
6
 
! Отговори
Капка е Ку*ва преди 10 години
Точно така Пич!! ТАЯ КВА Е г.жа НИКОЯ...АЙДЕ ХОЛЪМ...
110
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цитат от Долен Пидеров "в училищната лавка тълпата ме притисна към свръхзагадката на природата - едно момиче с меки форми. Усетих страхотна слабост и панталоните ми се намокриха. Аз станах мъж, а момичето остана девствено - тълпата, тоест колективът, ме оформяше. Няколко години след това бях вече оформен онанист. В града на анархистите растях все по-дисциплиниран, по-саможив и неуверен, некомсомолец, неокосмен космополит"
109
12
 
9
 
! Отговори
Ко ма Ебе Капка преди 10 години
Тая пък,сега кво и дават Трибуна? Айде бЕ! Браво Волене..Дано...да Имат смелост,повече Хора,като Емо Фаса,Миро Найденов,и други.. Да разкажат..как Боко праща Баретите да "хващат" лошите(тея дет не се Отчиат).
108
2
 
10
 
! Отговори
ставри преди 10 години
Жална ни майка от сега нататък.
107
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ataka e sazdadena ot dps, zada mogat da si darjat izbiratelite v gotovnost vsichko e propaganda, demagogia. Hora nedeite viarva NA vsichko koeto vijdate i chuvate ....
106
9
 
9
 
! Отговори
123 преди 10 години
От каде знае те може са го застъпили човека да го направи не виждате ли кви игри се правият убиства отвличниа маниполаци меди.Волен е дребен не може да се бори с комонистите.Само Боико може да направи нешо според мене шот знае как да се предпази
105
3
 
9
 
! Отговори
Евро Пси преди 10 години
И тук ще стане *** работа!
104
13
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вече е ясно,че има голям брой залупени хора който повярваха на Съсело и Сидероглу!
103
4
 
30
 
! Отговори
до 111 преди 10 години
Протеста във Варна е насрочен за 12 пред Общината. Потърси във Facebook
102
9
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Погледнете изцепкте на Волен в ютуб. Надвиква се, и се държи агресивно и просташки. Повтаря едно и също. Има 2-3 "депутати", които го следват на половин метър разстояние, и ако трябва викат с него, като повтарят думите му. Сидеров е невъзпитан демагог. Държи се просташки и неуважително.
101
8
 
68
 
! Отговори
Divine преди 10 години
Гледайте по Канал 1, как Христо Ботев плаче (вали дъжд) във Враца заради това, че народа избра турци да са начело на държавата. Това е показателно за всичко случващо се в последните години :(
100
4
 
32
 
! Отговори
кака преди 10 години
ще има ли протест във Варнаааааааааааааа?дайте инфоне намирам нищо в нетацензура ли имамоля Ви пишете ми
99
63
 
19
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
И сега какво? Гербисчетата като видяха, че губят властта и почнаха да плюят Воленчо. Значи много им бърка в болното място!
98
8
 
59
 
! Отговори
бай Ганьо преди 10 години
Капчице, Волен не устоя пред изкушението на парите, той отдавна живее по европейски, не мизерно по български.
97
23
 
4
 
! Отговори
sever преди 10 години
predpochitam siderov ot kolkoto banda *** stignali sas naglosta si do mozaka na decata ni
96
6
 
49
 
! Отговори
s преди 10 години
Неделя 12 часа пред НС
95
5
 
41
 
! Отговори
denim58 преди 10 години
"Ролята на националистите е да бъдат извън властта, те са коректива, който да сочи грешките, смята Георгиева. Аз пък казвам ,че Волен Сидеров е бутафорен ,придворен и удобен националист!
94
4
 
25
 
! Отговори
Samo minavam преди 10 години
Уморен съм,от продажни души,безродни комунисти и обслужващата ги ***.Това продължава вече 23г.Сбогом пичове,Аз в края на краищата,Само минавам.