"С един глас на практика влизаш във властта"

Капка Георгиева: Заради зависимост Сидеров може би се е регистрирал за кворума
1 юни 2013 18:06, Елка Василева
211
"С един глас на практика влизаш във властта"
Капка Георгиева и Волен Сидеров, 2011 г. Снимка: архив, Булфото

Възможна е зависимост – това предположение направи Капка Георгиева по Нова телевизия по повод решението на лидера на „Атака“ Волен Сидеров да осигури кворум за гласуване на кабинета „Орешарски”.

„С един глас на практика влизаш във властта”, коментира още бившата му половинка.

„Сега трябва да видим заместник-министрите, които ще бъдат назначени”, смята Георгиева, която до последно не е вярвала, че Сидеров „ще подкрепи това правителство”.

Още по темата

Според нея в момента Волен Сидеров има поведение „на човек, който се чувства страшно дискомфортно”.

„Ролята на националистите е да бъдат извън властта, те са коректива, който да сочи грешките”, смята Георгиева. Тя обясни, че при Волен Сидеров положението се е раздвоило. Голяма част от електората на „Атака” е бил отблъснат, още когато „Атака” е подкрепила първо ГЕРБ.

„Желанието бързо да влезеш в голямата игра, да те хвалят, да те представят на чужди делегации, той се поддаде на това изкушение”, смята Капка Георгиева. Според нея Волен Сидеров е искал да стане консерватор, "за да го признае Европа”.

Капка Георгиева сподели, че би искала двамата с Волен Сидеров да се разделят цивилизовано. Той обаче нито подавал молба за развод, нито бил съгласен двамата да ангажират адвокати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
6
 
! Отговори
Сотиров преди 10 години
до 78 от кенефанямаш факти нали?жертва си на пропагандата на бсп....жалко, съжалявам те.. дано някога пораснеш
72
6
 
25
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Утре всички недоволни от новата "стара" шайка която се кани да ограби и затлачи България на протеста. Тия маймуни едва се добраха до кабинет с подкрепата на един душевно болен и почнаха с глупостите. Да не говорим, че кабинета им е в болшинството си политически и компрометиран. Тая *** трябва да се измете и оттече в канала. не за тези имахме предсрочни избори.
71
3
 
6
 
! Отговори
Сотиров преди 10 години
до 78 от кенефаНали осъзнаваш колко плоско е това писание...Дай някакви факти и аз лично ще оплюя г-н БОЙКО БОРИОВ
70
1
 
2
 
! Отговори
тъпчо преди 10 години
Турска подкрепа/ НЯМАМ В ПРЕДВИД ОБИКНОВЕНИТЕ ТУРЦИ!!/ ПРЕДСТАВЕНА МИ КАТО "ТУРСКИ СЕРИАЛ"......В ПОВЕЧКО МИ ИДВА...........
69
25
 
8
 
! Отговори
BBisPedal преди 10 години
Трябва много да се внимава!!! Мутрите и престъпниците от ГЕРБ (БКП) и техните приятели олигарсите и силовите групировки начело с Буда Борисов подготвят гражданска война и искат да потопят България в кръв!!! Нека да не позволяваме това да се случи!!! Трябва да се уведоми ЕС и службите да вземат мерки!
68
1
 
5
 
! Отговори
Сотиров преди 10 години
До 78 Видимо си жертва на "рекламата" т.е. на пропагандата на БСП....... блажени са вярващите
67
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички гласували за АТАКА печелят безплатно обрязване от Кукленския ходжа.
66
5
 
10
 
! Отговори
От САЩ преди 10 години
Сотиров - разбрахме , че бъдещето на България са простаците- мафиоти с *** подкрепа .Българите ще напуснат България !
65
7
 
24
 
! Отговори
Сотиров преди 10 години
След предателите на ВАСИЛ ЛЕВСКИ, имало ли е друг толкова гнусен предател?с да или не
64
6
 
15
 
! Отговори
човек преди 10 години
Единственото нещо което всеки нлрмaлен човек може дa нaпрaви е дa нaпусне стрaнaтa и дa отиде дa рaботи в чужбинa. Зa съжaление товa е aлтернaтивaтa. Друго нямa. Скоро нямa дa се опрaви Бългaрия и всеки който имa.илюзии е просто глупaв човек. Геополитически нямa кaк дa имa нa товa място богaтa държaвa с прaвилa. Тукa е кръстопът нa херион ,оръжие и т.н Трябвa дa е рaзгрaден двор зa дa мнaвa всичко спокойно!!!! Инaче при един строг контрол кaк Зaпaдa ще търгувa с тия нещa с Изтокa...мислете бе!!!
63
8
 
16
 
! Отговори
воин преди 10 години
Стани Народе възродени ,от сън дълбок се събуди ,Стани Народе и смачкай комунисти,турци и национал-фашисти ! Отърси се от тези които ти пият кръвта почти век , счупи оковите на мафията , на ДС, на продажници и престъпници ! Позволи на децата си да живеят в България а не да слугуват на запад ! Погледни тези които сега управляват , виждал ли си ги и преди? помниш ли ги ? Спомни си ?
62
3
 
11
 
! Отговори
SS преди 10 години
А кат му го лапаше дали се е чувствал дискомфортно,дали е чувствал вина или неудобство ?
61
14
 
21
 
! Отговори
Сотиров преди 10 години
Колкото да не им се иска България ще преглътне тази горчива чаша на Орехчов, Станишко, Доганчо, и .... ( на тоя гнусен предател на искам дори името да му пиша)БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ГЕРБ
60
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов и неговата мафия си гледат само мафиотския бизнес ,Даже веднаж не споменаха , защо България е най-бедна ? А лъжеха че ЕС ги хвали !
59
3
 
22
 
! Отговори
човек преди 10 години
Единственaтa причинa дa живеем зле не е кризaтa в светa ......a безобрaзното крaдене нa мутрите и мaфиотите. Милиaрди се изнaсяхa в чужбинa .....товa сa нaши пропуснaти ползи и нaшите пaри. Никой не мислеше зa хорaтa a зa собствения си джоб. Никaквa другa причинa нямa. Дори и с тaя яловa икономикa може спокойно 600 левa поне дa е минимaлнaтa зaплaтa a и повече. Но контрaбaндaтa и крaжбите ни съсипвaт.....товa е . Другото сa тъпотии и прaзно говорене нa прости хорa.
58
14
 
34
 
! Отговори
Божо преди 10 години
сидеров е съветски агент !!!!!! МНОГО БОГАТ съветски агент !!!! МНОГО ГНУСЕН съветски агент!!!!! МНОГО турски съветски агент !!!!! ГНУСЕН сидеров !!!!!!!!!!!!!!!!
57
22
 
13
 
! Отговори
сaвоaт преди 10 години
Мутрите колкото и минуси дa ми слaгaт ...тaя информaция си остaвa фaкт. Мaфиятa нa мутрите и Бойко упрaвлявaхa стрaнaтa и ползвaхa всички нейни ресурси зa огромно крaдене и зaбогaтявaне.....и го постигнaхa!!! Бойко е милиaрдер....не случaйно се прегръщaше с Ердогaн....пaрите сa в Турция.
56
7
 
30
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Еничрчето волен(нарочно с малки букви), уж спрял ГЕРБ, а защо не кяже цялата истина - помогна да ДПС - противоконституционна партия според него да е на власт. ТОВА НЯМАШЕ ДА СТАНЕ БЕЗ НЕГОВАТА РЕГИСТРАЦИЯ!!!Щом е мъж и нациомалист не подкрепя никого и отиваме на избори, но него го е страх,че повече няма да има такъв резултат.***, който само говори простотии без да спира! Презирам го!
55
18
 
11
 
! Отговори
викилийкс преди 10 години
Мaфиятa в Бългaрия ,която де фaкто упрaвлявaше стрaнaтa по времето нa Бойко.....изнaсяхa хероин от Aфгaнистaн кaто ползвaхa нaши сaмолети.
54
8
 
19
 
! Отговори
Сотиров преди 10 години
до 54боленчо има образование, аз го образовах, ама сега ме смени Местан