Без изненади - ГЕРБ пак се изнизаха от пленарната зала

Но пък обещаха поведението им да е конструктивно
Обновена: 7 юни 2013 09:27 | 7 юни 2013 09:26,
234
Без изненади - ГЕРБ пак се изнизаха от пленарната зала
Снимка: БТА

ГЕРБ отново напуснаха пленарна зала, след като се регистрираха. 181 депутати имаше тази сутрин в залата. Веднага след началото на заседанието обаче партията на Бойко Борисов излезе.

Самият лидер ехидно каза на изхода: Ох, колко са сладки!, явно по адрес на опонентите си и с ирония.

ГЕРБ се прибраха в стаята на парламентарната си група и обещаха скоро да направят изявление.

Зам.-председателят на партията Цветан Цветанов заяви, че днешното поведение на партията ще бъде конструктивно.

Това, което в момента се прави, е против националната сигурност на България с приемането на тези законодателни промени, смята той.

Цветанов отказа да отговори на въпрос на Dnes.bg дали повод за напускането на залата е гледането на второ четене на Закона за ДАНС. Той обеща по-късно да отговори на този въпрос.

Промените в закона предвиждат сливането на ГДБОП с ДАНС и реалното разформироване на ГДБОП. ГЕРБ още в началото се противопоставиха на тези промени.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още по темата: парламентДАНСГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
6
 
12
 
! Отговори
Георги Петров преди 10 години
След такива новини е нормално човек да се запита какво има в Парламента-политици работещи за България ли или детска градина????
130
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МИ ТРЕБЕ ДА СПОДЕЛИМ СЛЕДНОТО САОБРАЖЕНИЕ, ИЗВОДА НАЛОЖЕН ОТ КАМАРАТА ПИШЕШТИ ТУК Е СЛЕДНИО, МАЛООБРАЗОВАНИ СТЕ И НЕМАТЕ КАПАЦИТЕТО ЗА АНАЛИЗ, ПОВЪРХНОСТНИ СТЕ, ШОТО МАЛКО СТЕ УЧИЛИ, ОБЯСНЯВАТЕ СИ НЕЩАТА ОТ ЖИВОТО НА НИВО ПАРВИЧЕН ИНСТИНКТ, ПРОБЛЕМО ВИ Е ГОЛЕМ, ЗА ТВА ИЗБОТО ВИ Е СЕ ГРЕШЕН, ПОСЛЕДНО СПРАВКА "ГЕРБ" , СА ДА СПОДЕЛИМ, ПИШЕМ ВИ НА СЕЛСКИ ЗА ДА ВИ ЛЕСНО ДА *** ЧЕТЕТЕ, БОЙКО ША ВИ ОПРАВИ ТОА ПЪТ ОКОНЧАТЕЛНО
129
9
 
7
 
! Отговори
.... преди 10 години
До AngelhellКакво значи точно да работят? Те са изолирани напълно и нищо не могат да направят в парламента, циркът е пълен, не видя ли 2 дни като бяха в пленарната зала какво беше? Селско поведени, постоянни обиди и деградация. Защо да стоят там след като онея самозабравилите се си правят каквото искат? Подкрепям действията им напълно, след като нямаш елементарна среда и условия за работа е невъзможно да извършваш такава.. И ти ако се замислиш ще стигнеш до този извод.
128
4
 
5
 
! Отговори
strephen преди 10 години
До ЗОРО TAKA E! А КОЛКО ХОТЕЛИ ИМА БРАТЧЕТО НА СТАНИШЕФ? А КОЛКО ХОТЕЛИ ИМА МИЛЕНЧО ВЕЛЧЕВ - БИВШ КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР НА БСП И ДПС? А КОЛКО ХОТЕЛИ ИМАТ ДПС - ПОСТОЯНЕН КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР НА ДПС? А ЩО ЗА КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР ПАРТНЬОР НА БСП Е ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ - ЧОВЕК С ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА ИЗМАМА?
127
2
 
3
 
! Отговори
Буревестников преди 10 години
Така наречените "Парламентарни заседания" и изобщо всякакъв вид новини за тези смешници , според мен , трябва да вървят и единствено по един канал - бТВ КОМЕДИ :) :) :) ! То дори вече НЕ Е цирк.... а няма и месец от началото на "новото Народно събрание" ( Кое му е по-точно новото се чудя?!?!...) А започва да заприличва на Древногръцка трагедия!!! :( Никой НЕ ИСКА да пуска "кокала"! Явно след 23 години здраво крадене все още е сладък тоя "кокал" ;) Или просто БКП си прибира раздадените кинти ;)!
126
3
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
АЛООО БОЙКО КАЗА ТИ СЕ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ БЕ ТЪПЧО,ЗА ДА ВИДИМ ДАЛИ БОЛЕН-АГА ДАЛИ ЩЕ ИМ ОСИГУРЯВА КВОРУМ И ДОКОГА.НИЕ ЧАКАМЕ РАЗПАДА НА ТОВА ФЕКАЛНО НЕЗАКОННО ПРАВИТЕЛСТВО И ЗАТОВА НА 9.06.2013г.ще ги изритаме,както го сторихме с Виденовото през 1997г.
125
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако БСП са молкото зло здаве му кажи .Сега ще хвърлят малко прах в очите на хората и след това отново започва големия грабеж .Само стоите и гледаите .Ще бъде голям смях но едва ли ще ни се смее .Ха със здраве .
124
5
 
13
 
! Отговори
xo xo преди 10 години
стига сте ревали за тея Герб, нали имате 143 душички в парламента, работете вместо да хленчите - но то комунист да работи е трудно, друго е някоя мандра да се обере, да се национализира това което човек сам си е изкарал и създал
123
2
 
4
 
! Отговори
Angelhell преди 10 години
До ГаляИ коя точно партия, Галя трябваше да изберем?Да изберем онези, които използваха протестите, че да се намъкнат за субсидия от нашите джобове? А, не... хайде стига маймуни на хранилката!Аз лично съм за пряка демокрация!Ако това е невъзможно, то тогава имаме работещ пример от 1939 година, когато страната е била на прага на катастрофа!В крайна сметка аз пак повтарям, че тези хора са там за да работят за нас. Наша работа е да гледаме как работят и да ги уволняваме ако не го правят добре!
122
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария Папазова от всяка твоя статия си личи че си злобна мижитурка драскаща статийки в Днес като връх в кариерата, едва ли ставаш за друго.
121
0
 
6
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
До strephenПовечето хотели и заведения са на сега управляващите....НОРМАЛНО !!!
120
8
 
10
 
! Отговори
Enot преди 10 години
Тези заплата ще вземат ли?... Циркаджии. Така и така не работят - за какво изобщо са там?... Ако не им се платят тези дни, в които не са работили - ще се налеят малко парички в бюджета - малко, но нещо - идеално...
119
4
 
8
 
! Отговори
strephen преди 10 години
До Анонимен А КАКВА ПАРТИЯ СПОРЕД ТЕБ Е ДПС - КОЯТО ГЛАСУВА ПОД СТРОЙ? И КОЙ ВЗЕМА РЕШЕНИЯТА? ТОВА Е СЪЩАТА ПАРТИЯ, КОЯТО РАЗДАВА ПОРЦИИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА!!! НЕ МИ ПРИЗОВАВАЙ ЗА СЪВЕСТ, ЗАЩОТО ТОВА ПОНЯТИЕ ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА МЯСТО В БГ! НАЙ-МЛАКОТО ХОРАТА КОИТО ПРЕДПОЧЕТАХА ДА СЕ РАЗХОДЯТ НА 12 МАЙ, НО НЕ ДО СИК-ОВЕТЕ!!! А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СЪВЕСТТА НА СТАНИ-ШЕФ! КОЙТО НАСТОЯ ДА ПОХАРЧИ 22 МЛН ЛВ ЗА ЕДИН ОБРЕЧЕН РЕФЕРЕНДУМ!!!
118
11
 
10
 
! Отговори
Angelhell преди 10 години
Я кажете кой точно работодател ще те търпи да отидеш сутринта, да се чекираш и след това да кесиш цял ден в кафето?За мен поведението на депутатите на ГЕРБ е недопустимо!Както беше недопустимо онова на Атака!В крайна сметка трябва промяна в закона... щом депутата не желае да работи, то тогава няма да яде!До strephenНа достатъчно години съм!Докачих от "комунизма" на тато, бях по площадите през онези години, когато си мислехме, че демокрацията идва, отново бях на площада и ако трябва пак!
117
4
 
6
 
! Отговори
Rummy__ преди 10 години
До azarilovДа спечелиш, значи да управляваш! Всичко останало е прах в очите! Еми, то и това е вярно. Ама "спечелиха", поуправляваха, радваха се.. Не е ли време да си ходят? :ДДд
116
9
 
7
 
! Отговори
ROPE преди 10 години
Винаги, когато мазните *** яхнат властта-живота става труден и жалък. Никога, нито едно предизборно обещание не са спазили, унищожават фирмите и условията за нормален бизнес, осигуряват на фирми от техни спонсори обществени и държавни поръчки, до одобрение за Еврокредитиране достигат само фирми близки до тях, социалните условия на живот са близо до мизерните!! Това е нещото, което те правят с политическата си демагогия и лъжите към обществото. Манипулациите са вплетени във възпитанието им
115
7
 
4
 
! Отговори
Галя преди 10 години
Хора, престанете да се делите на "гербери" и "комунисти". И едните, и другите не струват. Стига с тази *** теза за "по-малкото зло". Тези ли партии са единственото решение? Опитахме се зимата да променим нещо и веднага ни оплюха хора, на които им е кеф, че има по-бедни от тях, вместо да се обединим и да променим живота към по-добро за всички. Всеки ден чета злобни, предубедени и лишени от мисъл коментари. Защо феновете Бойко намират това поведение за адекватно, а не помислят малко?
114
4
 
8
 
! Отговори
strephen преди 10 години
ДА СПОМЕНА - МНОГО РАБОТА СЕ ВЪРШИ И ПО ТОВА ДА СЕ ВЪРНЕ ПУШЕНЕТО НА ЗАКРИТО! ЗАЩОТО ВИЖДАТЕ ЛИ-РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО БИЛО ЕДИНСТВЕНИЯТ РАБОТЕЩ БИЗНЕС В БГ! МНОГО РАБОТА СЕ ВЪРШИ И ПО РАЗРЕШАВАНЕТО НА НЕЗАКОННИТЕ СТРОЕЖИ - КАТО ЧЕНГЕНЕ СКЕЛЕ В БУРГАС! И ПОНЕЖЕ СЪМ ОТ БУРГАС - ДИМЧО МИХАЛЕВСКИ ЩЕ СВЪРШИ ДОСТА РАБОТА С ЖЕЛАНИЕТО СИ ЗА ВОДНО ОГЛЕДАЛО В БУРГАС! НЯКОЙ ДА Е ВИЖДАЛ ЖАБАРНИКА В КЪРДЖАЛИ СКОРО?
113
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АКО В ПАРТИЯ ГЕРБ ИМА ДОБЛЕСТНИ ХОРА, АКО В ПАРТИЯ ГЕРБ ИМА ДОБЛЕСТНИ ДЕПУТАТИ, НЕКА СИ ЗАДАДАТ САМИ ВЪПРОСА " ЩО ЗА ЛИДЕР И ЗАМЕСТНИК НА ЛИДЕРА СИ ИМАТ", ЛИЧНО АЗ СЕ СРАМУВАМ ОТ ЛИДЕРА НА ГЕРБ, КАКТО И ОТ НЕГОВИЯ ЗАМЕСТНИК, СТРАННО Е КАКВА ПАРТИЯ Е ГЕРБ, КОГАТО РЕШЕНИЯТА СЕ ВЗЕМАТ И НАЛАГАТ ЕДНОЛИЧНО, СТРАННО Е ЧЕ В ТАЗИ ПАТИЯ НЯМА КРИТИКА КЪМ ЛИДЕРА, СТРАННО Е ЧЕ ВСИЧКИ МУ РЪКОПЛЯСКАТ, ЩЕ ВИ ГО КАЖА ПО ДРУГ НАЧИН, ТОВА СЕ НАРИЧА АВТОРИТАРНА ПАРТИЯ, ВИЕ СТЕ ЧЛЕНОВЕ НА БЕКАПЕ ИЗДАНИЕ 21- ВЕК.
112
4
 
10
 
! Отговори
@$@$@$ преди 10 години
ГЕРП се изнизаха през вратата на парламента,а ние през терминал 1.При такава сбирщина от *** и крадци, не ни остава друг избор.Управлявайте си глупаците и бабичките,които гласуваха за вас!!!!!!!!!