Без изненади - ГЕРБ пак се изнизаха от пленарната зала

Но пък обещаха поведението им да е конструктивно
Обновена: 7 юни 2013 09:27 | 7 юни 2013 09:26,
234
Без изненади - ГЕРБ пак се изнизаха от пленарната зала
Снимка: БТА

ГЕРБ отново напуснаха пленарна зала, след като се регистрираха. 181 депутати имаше тази сутрин в залата. Веднага след началото на заседанието обаче партията на Бойко Борисов излезе.

Самият лидер ехидно каза на изхода: Ох, колко са сладки!, явно по адрес на опонентите си и с ирония.

ГЕРБ се прибраха в стаята на парламентарната си група и обещаха скоро да направят изявление.

Зам.-председателят на партията Цветан Цветанов заяви, че днешното поведение на партията ще бъде конструктивно.

Това, което в момента се прави, е против националната сигурност на България с приемането на тези законодателни промени, смята той.

Цветанов отказа да отговори на въпрос на Dnes.bg дали повод за напускането на залата е гледането на второ четене на Закона за ДАНС. Той обеща по-късно да отговори на този въпрос.

Промените в закона предвиждат сливането на ГДБОП с ДАНС и реалното разформироване на ГДБОП. ГЕРБ още в началото се противопоставиха на тези промени.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още по темата: парламентДАНСГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
21
 
17
 
! Отговори
denim58 преди 10 години
А какво да правят вътре?! Комунисти ,турци и бутафорни националисти си решават и си гласуват сами по комунистически ! Правилно ,нови избори и тогава ще си дойдат нещата на мястото ! Аман от БСП, ДПС ,и Атакалъ !
170
9
 
19
 
! Отговори
гласувал преди 10 години
Представяте ли си в предишния парламент всички партии в него да напускаха парламента-какъв закон щеше да се приеме?Щом са те избрали-работиш.ББ се кълне,че работи за хората,но виждаме като няма ножица колко работи.Уж всички милеят за д-вата,а скачат,за да защигават лични и мафиотски интереси.Костов ясно посочи какво трябва да се прави,за да се излезе от кризата-хората пожелаха такъв парламент,който въобще не се вълнува от дереджето на българите.Нали им взеха гласовете!
169
2
 
9
 
! Отговори
ho ho преди 10 години
Arthas, те Атака си оплетоха кошниците, без значение какво правят създадоха несваляемо и безконтролно правителство, сега могат да избират дали да се въздържат или да гласуват против, в крайна сметка ДПС и БСП решават какво ще се приеме
168
8
 
45
 
! Отговори
Омерзен преди 10 години
"ГЕРБ пак се изнизаха от пленарната зала" Но преди това се регистрираха, за да хванат надницата. А тя никак не е малка. Н Е Г О Д Н И Ц И!
167
5
 
27
 
! Отговори
detelina преди 10 години
Ехо,депутатите-за какво изобщо се мислите!?Народа ви праща да работите,а не на седянка!Ако,обичновен работник прави това което правят депутатите-ЩЕ БЪДЕ УВОЛНЕН!3САМООТЛЪЧКИ И Е НА УЛИЦАТА!ЕДНИ СА РАВНИ-ДРУГИ СА ПО=РАВНИ!ДЕПУТАТИТЕ,ВИЕ СТЕ НА ДЪРЖАВНА РАБОТА,И НАРОДА ВИ ПЛАЩА ЗА ТОВА!ЗАЩО,НАРОДА МЪЛЧИ И СИ ТРАЕ ВЕЧЕ 23ГОДИНИ!?
166
7
 
31
 
! Отговори
Arthas преди 10 години
Как нищо да не зависи от Герберите? Вчера докато бяха извън пленарната зала се прие закон ,който подкрепя политическото номадство.БСП и ДПС гласуваха "За" ,а от Атака - "Против" и ако вожда не беше наредил да излязат герберите нямаше да се приеме този закон!Коя е тройната коалиция сега а?Ама то трябва да се мисли с тези глави не само да се попива всичко ,което каже господ Бойко!
165
7
 
40
 
! Отговори
слона преди 10 години
Крайно време е да се престане с тези циркове. Плащаме им, за да са там и да работят за доброто на България. Без значение от коя ПП са.. ГЕРБ, БСП...
164
1
 
2
 
! Отговори
Просто питам преди 10 години
До Анонимен И в Китай ли?
163
3
 
5
 
! Отговори
xo xo преди 10 години
195 ти не си и за психиатрията, ще подлудиш и лудите, колкото до българоубийци - документирано е кои партии и организации са го правили в нашата история
162
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Gospodin Borisov neka da ostawim na strani koi e prav i koi e kriw.Realno poglednato w Balgariq sme edna shepa narod kadeto ako se obednite politicite mojete da prewarnete BG za 3 meseca w RAiSKI kat.
161
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никога повече комунисти на власт !!!
160
21
 
27
 
! Отговори
BBisPedal преди 10 години
Трябва много да се внимава!!! Мутрите и престъпниците от ГЕРБ (БКП) и техните приятели олигарсите и силовите групировки начело с Буда Борисов подготвят гражданска война и искат да потопят България в кръв!!! Тази анти-българска и анти-човешка групировка иска да пролее кръвта на хиляди невинни хора!!! *** Борисов ще се опита да се докопа до властта по всякакъв начин!!! Нека да не позволяваме това да се случи!!! Трябва да се уведоми ЕС и службите да вземат мерки!
159
16
 
10
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Аз не съм ги пратил да улесняват приемането на антоевропейските решения на руските мекерета. Така, че...сори!
158
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изобщо да не влизат даже. Тройната коалиция и без това ги игнорира. ВНС и (240-97) депутати - след като са си достатъчни да вземат решения без да подлежат на обсъждане.
157
13
 
37
 
! Отговори
глас преди 10 години
Да се махат въобще защото започнаха вече съвсем да дразнят хората с безотговорното си държание. Работим внасяме данъци да ги издържаме тези ***. За какво се имат . Като не им се работи да си отиват . Искат да командват видяха че са некадърни за тава и продължават. 4
156
21
 
17
 
! Отговори
дяда преди 10 години
защо трябва да участват в мутренския "щурм" на "светата троица" ?
155
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БКП се опитва подмолно да прокара нов първа копка на АЕЦ белеНЕ и затова подкрепям саботирането на НС
154
2
 
19
 
! Отговори
Реалист2013 преди 10 години
Кучетата си лаят, керванът си върви!
153
5
 
24
 
! Отговори
Angelhell преди 10 години
До ЕдиАми то и на предното правителство връзките бяха такива!Нека да си спомним кой се снима с Маджо, Пашата и другите известни герой на прехода.Я да се сетим кой е в надзорния съвет на ЧЕЗ и чий човек е той.Ама стига моля ви се... май не схващате, че са от едно котило!
152
12
 
17
 
! Отговори
Rummy__ преди 10 години
До val 789Борисов и Цветанов,защо наричате другите"пидали",след като по-"пидалско"държание на лидери и партия последните 24 години не е имало в парламентаМн са интересни такива изказвания. От всички л**** в бг управлението герб са смърдяли само последните 4г. Как те са ви такъв трън в очите, а другите, които 50г./напрример/ ви мачкат ги желаете да ви оправят пак и пак.. До безкрай.