Като ни подвикват грубости, отговаряме. Не сме плазмодии!

Сидеров: Лора, домакинствайте си, отдайте се на хормоналните проблеми
Обновена: 8 юни 2013 18:08 | 8 юни 2013 11:47,
399
Като ни подвикват грубости, отговаряме. Не сме плазмодии!
Волен Сидеров Снимка: БТА

Кворумът в новия парламент не зависи от "Атака" , каза лидерът на националистите Волен Сидеров пред bTV.

По думите му кворумът "няма такова значение, което му се придава". Сидеров определи като "цирк" поведението на ГЕРБ, а не своето.

По думите му Ивайло Московски от ГЕРБ пръв започнал да му подвиква "грубости и обиди". Според Сидеров това е редовна практика на представителите на ГЕРБ. "Аз и колегите ми отговаряме, защото не сме някакви плазмодии, които са седим да ни обиждат ГЕРБ-ерите, които трябва да бъдат разследвани за своето управление", обясни лидерът на "Атака".

"Toва разбирате ли го, защото имам чувството, че разбирате само половината от фактите, а другата половина услужливо я прескачате", запита Сидеров водещата Лора Крумова. "Възможно е, аз имам хормонални проблеми в момента", каза му с ирония бременната тв водеща. 

"Ами не се занимавайте с журналистика тогава, гледайте си домакинството, отдайте се на хормоналните проблеми. Зарежете нещата, с които явно не можете да се справяте. Бъдете си домакиня. Аз не знам защо ги напира толкова жени да стават водещи, по-добре да си гледат семейството, да раждат деца, нацията ни намалява", изтъкна Сидеров.

"А каратистките умения кога ги усвоихте", запита още Лора Крумова. "Тренирам, поддържам спортна форма, това лошо ли е? По-добре, отколкото да пускам шкембе като Борисов. Гледам ги ГЕРБ-ерите - те са с по 50 кг наднормено тегло, нездрави хора", коментира националистът.

До края на разговора Сидеров и Крумова не спряха да спорят, като водещата му каза, че се държи като лумпен, а той пък й отговори, че имала "махленско" поведение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


399
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
282
23
 
6
 
! Отговори
Дон Тиквон преди 10 години
Ревете герберчета ,Докато съществуват мъже като Волен Сидеров има надежда за България...Всичко ,което казва той е истина.Всичките му искания са в полза на Народа.Защо да подкрепя ГЕРБ ? Гербаджиите не изпълниха нито едно искане на АТАКА в предишния Парламент
281
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
CIDEROV E M? P?
280
5
 
24
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Абе хора защо гледате все още червено-турските телевизии бТВ,ТВ 7 и НЮЗ 7 ? Ами Бенатова ви нарече тълпа, Бареков ви нахлузи *** и ви въоръжи със сърпове и чукове и после пак ще ревете,че живеете зле, ами как да стане по-добре като вие сте овце и някакви телевизии с водещи *** ви котролират тъпите кратуни ? Кога ще се вразумите бе ?
279
14
 
14
 
! Отговори
!!! преди 10 години
На крив електорат Волен му пречи!
278
21
 
42
 
! Отговори
. преди 10 години
лора постави лунатика на мястото му
277
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БГ!На теб щом животът ти зависи от Сидеров сигурно те отглеждат в няков стъкленица с други гъби.Давай, гърчи се в слоба и брутална безмозъчност, другите, Царя, Костов да не ги изброявам, които управляваха не ги гледай, гледай Сидеров, че има 7% процент.Издаваш се като много посредствен драскач, драги.
276
13
 
34
 
! Отговори
БГ! преди 10 години
А знаете ли каква е тьжната истина? Че от този дребен ***, ето точно този, който се предаде на Доган/Станишев, зависи вашия живот... А вие си седите зад компютара и си го плюете и не ви стиска да скочите утре пред НС, защото все някой друг се надявате да ви оправи!!! Стойте и цькайте семките пред телевизора и не се чудете защо затьвате!!! Стойте и чакайте този да ви оправи..
275
32
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров днес съсипа нелицеприятна и посредствена Лора Крумова по БТВ.Беше ми неудобно да й гледам жалките опити за евтина провокация, лицето й трепереше, беше нелепо безмозъчна.Пълна липса на журналистически професионалоизъм, лъхаше се канална медийна помия.Волен бетонира всички, които с елементарни *** похвати се опитват да лъжат хората в очите.
274
0
 
0
 
! Отговори
м преди 10 години
До ShopЕ, ТИ НАМЕРИ КЛЮ4А ОТ БАРАКАТА! БРАВО!
273
5
 
15
 
! Отговори
Туркото БТВ преди 10 години
БТВ СА ТУРСКИ ПОДЛОГИИИ , сяда СИДЕРОВ И ВОДЕЩАТА ЗАПОЧВА С ВЪПРОСА ЗАЩО СТЕ В КОАЛИЦИЯ С ДПС ???? ПЛЮ МУ ОТГОР ЛОРЧЕТО ПОЛОВИН ЧАС ИЗГОНИХА ГО ДА СИ ХОДИ И ВКАРАХА В СТУДИОТО НЯКАКВИ *** ДА СЕ РАЗПРАВЯТ ЗА ДРАМАТА в Турция ????
272
10
 
34
 
! Отговори
klon преди 10 години
Никога в живота си ни бъдете, като този човек.
271
14
 
22
 
! Отговори
някой преди 10 години
Браво Лора,наистина е *** и то непоправим.Направо да ходи на четвърти километър.Егати и *иота нахален.
270
6
 
22
 
! Отговори
отвратен преди 10 години
Плазмодии на Ен-та степен си!
269
3
 
12
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
specialen pozdrav za liderov s pesenta na kondio -myni myni
268
29
 
16
 
! Отговори
Някой си преди 10 години
Сидеров е пич. Така трябва, като те нападат-отвръщаш. Браво dude12
267
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тука май наистина има платени писачи!
266
9
 
24
 
! Отговори
luben.pandev преди 10 години
Този *** Сидеров, както справедливо го нарече Лора Крумова, си е въобразил, че след като той е изкукал тотално, то и ние нормалните хора сме куки и изкукали като него.Ако "нормалния" прокурор Цацаров беше нормален, Сидеров трябваше да е в затвора много отдавна и много за дълго. В нормална държава, ако политик си позволи да строши ключалката на Министерския съвет/Какъв ти министерски съвет - ключалката на комшийката си/ с него е свършено..А този *** /както казва Лорчето/ ни се пеняви.!
265
0
 
7
 
! Отговори
Мето преди 10 години
До 310 - тогава дай предложение как да стане това без избори. Умният човек дава аргументи, а не квалификации с беден уличен речник.
264
2
 
8
 
! Отговори
Мето преди 10 години
След резултатите от изборите и съответно последиците от тях, всички започват да се оплакват как били фалшифицирани, купени и т.н. Това явно е вярно, но ако бяха гласували всички българи нямаше да е възможно каквото и да им повлияе, защото все още сме много повече от *** и т.н. турчеещи се мюсюлмани. Сега трябва да се сърдим само и единствено на себе си, щом я докарахме до тук един глас в парламента да решава бъдещето ни.
263
4
 
8
 
! Отговори
Дзерджински преди 10 години
Другарю Сидеров! Тържествено обещавам да изпълнявам безприкословно повелите на водената от Вас партия до пълната победа на комунизма в България! С ленински поздрав Дзерджински!