Волен видя вандализъм, че и гражданска война

Орешарски да вземе мерки или да си ходи, отсече Сидеров
Обновена: 17 юни 2013 15:36 | 17 юни 2013 14:14,
483
Волен видя вандализъм, че и гражданска война
"Ние, "Атака", сме категорично против връщането на ГЕРБ във властта, каза Сидеров. Снимка: БТА

"Атака" настоява премиерът Пламен Орешарски да вземе мерки за овладяване на престъпните действия, които целят гражданска война в страната.

"Настояваме полицията да се намесва, когато има вандалски и криминални прояви. Моето наблюдение от вчера беше, че полицията не само не овладяваше, но и подпомагаше тези вандалски прояви", обяви на пресконференция Сидеров, който след полунощ влезе в яростни пререкания с протестиращи, полиция и журналисти.

"Оформяме сигнали до прокуратурата за вандалски прояви, целящи нарушаване на обществения ред. Сигнализираме и за подбуждане на хулиганство, както направи екипът на Канал 3. Работата в медия не дава право да хулиганстваш. Законът е за всички в България, да няма двойни стандарти, другото е гражданска война и кой както иска да се оправя. Ако ГЕРБ искат това, Бойко Борисов трябва да каже, че иска гражданска война, иска да се леят кървища", категоричен бе националистът.

Сидеров продължи да твърди, че ГЕРБ се опитват да предизвикат гражданска война и хаос с цел да се върнат начело.

"Ние, "Атака", сме категорично против връщането на ГЕРБ във властта. Криейки се, Борисов доказва, че не само не е мъж, но и той става престъпник, който е много опасен. Настояваме Орешарски да вземе мерки като министър-председател или да си ходи, ако не може да го направи", каза Волен Сидеров.

Той обяви още, че е поставил пред премиера Пламен Орешарски въпросa да "освободи партийните назначения, които са му натрапени от БСП и ДПС".

"По този начин да покаже, че е програмен министър-председател, а не такъв, който действа под натиска на две партийни сили. Категорично сме против назначаването на областни управители в определени области. Не желаем зам.-министри от ДПС, които вече са били в тези ведомства и са показали негативни качества", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
368
0
 
3
 
! Отговори
Ина преди 10 години
До JanaDArk ...Извини ме ,че ти нарушавам спокойствието ,но искам да ти задам един въпрос : Според теб кой управлява държавата ? И тъй като нямам търпение за да ти изчакам отговора аз ще ти разясня ПАРЛАМЕНТА ! БОЛЕН беше ли там през последните години , ДА...ДА... точно там в центъра на властта ...така ,че не се опитвай да промиваш мозъци , така както БОЛЕН СВИНЕРОВ е промил вашите мозъци с ДОЛНИТЕ СИ ЛЪЖИ И ИНСИНУАЦИИ ! БОГ С ВАС !!!
367
0
 
2
 
! Отговори
Ina преди 10 години
Приятели , не се поддавайте на ПРОВОКАЦИИТЕ на БОЛЕН СВИНЕРОВ !!! НЕ МУ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ да ВИ изкара , че сте тълпа от *** и *** !!! Вчера видяхме кой е провокатора ...СВИЛ се в миша дупка под масата ПЛЪХОК НИЕДЕН . Обградил се с шепа Ултраси , които да ви провокират ...По-мирен протест от този не съм виждала , в сравнение с миналите ( февруарските ) , когато съшите тези негови мишоци обръщаха кофи за смет чупеха и ломеха всичко което им се изпречеше на пътя ! ЗА БОГА НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ !!
366
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А видя ли себе си извън народното събрание този неосвидетелстван психар?
365
1
 
7
 
! Отговори
Protopopov преди 10 години
видя, а Догановия *** отзаде му не го видя... или пък го усети, ама пък му стана кеф....
364
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само да каже, че иска и идвам и го бутам в гробищата със все 30-40 му мутри. Тъкмо хората вечерта ще гледат първа серия от филма: незнаен български войник срещу башибозука...
363
13
 
3
 
! Отговори
JanaDArk преди 10 години
До СтефоКак точно предаде България?Той не е бил реално във властта?! Видяхме ги тези, които бяха предишните 4 и по-предишните 4 и т.н.Затова сега има масово активизиране и очерняне на Атака, защото само тя в това ново правителство работи!!! И съответно пречи на другите, които ги видяхме че искат само парата - за 4 години 4 млрд - добре ли е ?
362
3
 
6
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
Не го подлагайте тоя на детектор на лъжата или електрошоково лечение - жалко е за техниката, защото от толкова к.етенизъм на уредите ще им гръмнат бушоните. Тоя сам си говори и сам си вярва. Днес на площада Павел Чернев го предаде и тоя съвсем изкука, ако има накъде още де...
361
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех Атака, ех ДПС!
360
7
 
8
 
! Отговори
JanaDArk преди 10 години
До chmatkaКак така Пеевски субсидира Алфа????? Аз доколкото си спомням цялата медийна група на Пеевски се целуваше с Бойко ???? Всеки ден беше медийна звезда??? !!! Къса памет ли имаш или???
359
7
 
8
 
! Отговори
не на руския империа преди 10 години
На 12# ни по покана на руския посланик у нас г-н Исаев на прием в руското посолство са били Станишеф, Сидеров и Маджо, Банкерът на БеСеПе...Стана ли ви ясно мутрите с кого са и кой им дърпа кончетата!Докато не запалим руското посолство няма да се освободим от ''освбодителите'' си !
358
24
 
6
 
! Отговори
Националсоциалист преди 10 години
Само с един жест, Сидеров пресече и спря попълзновенията на олигарсите и мафията към власт!За това днес е най оплюваният и мразен български политик !
357
5
 
26
 
! Отговори
Чипровчанин преди 10 години
атакистите са мишки като лидера им .Не смее да си покаже носа без охрана . Нека да дойде на площада да се прави на интересен.Волен е травестит и и клоун .
356
4
 
19
 
! Отговори
chmatka преди 10 години
До Apostola_1УБЕДИ МЕ ....... КАК , ДВА ДЕНА СЕ КРИ И СЕ СПОТАЙВА , КЪДЕ ВИДЯ ОТГОВОРНОСТТА МУ . ИЛИ ОТГОВОРНО Е ДА ПРАВИШ ИЗКАЗВАНИЯ ПО ТВ7 , СЛЕД КАТО ИМАШ СВОЯ , ТИ ЗНАЕШ ЛИ ,ЧЕ АЛФА СЕ СУБСИДИРА ОТ ПЕЕВСКИ АААААААААААА
355
3
 
19
 
! Отговори
kir преди 10 години
до 390Да така е, като подкрепя ДПС...юнак.
354
38
 
6
 
! Отговори
Apostola_1 преди 10 години
Волен постъпва най-отговорно и правилно от всички така наречени народни избраници.Той Единствен е доказвал и продължава да доказва, че защитава българските интереси.
353
4
 
48
 
! Отговори
Стефо преди 10 години
Сидеров е класически образ на ПРЕДАТЕЛ.- Предаде електората си- Предаде жената си (Капка)- Предаде БЪЛГАРИЯ след като е руско мекереНо е един смешен нещастнит и напълно карикатурен образ:- Тежи 45 кг. с мокри дрехи но постоянно налита на бой, даже и на жени- Безплоден- Вчера през ноща (в полунощ 24 ч) върви по улиците и скандира "Борисов ку_рва"- Ходи като жена на 10 см. токове (джудже)- Изживява се като фюрер ( психическо разтройство)Заключение: не му се сърдете а се смейте.
352
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен ефенди да ти дам един съвет.Пий си хапчетата редовно и не миткай много много по нощите да дразниш хората,ако мислиш че тия прасета дето ги водиш с теб ще те опазят от народната любов не си познал.Хората отдавна не се страхуват от тях а и най лошо е да дразниш човек който няма какво да губи,ти точно това правиш дразниш по голямата част от българският народ който отдавна е изгубил всичко и то заради такива като теб,Станишев ,Доган,Бойко и т.н.
351
32
 
5
 
! Отговори
Apostola_1 преди 10 години
ПП Атака винаги е била и ще бъде партия на справедливостта и желанието за прозрачност и спиране на корупцията. Доказвала го е и ще го доказва. На всички ще стане ясно и рано или късно ще застанат до тази партия, за да може редом да изхвърлят беззаконието от пределите на страната ни.
350
23
 
5
 
! Отговори
Apostola_1 преди 10 години
ПП Атака искат същото от много време. Напоследък ставаме свидетели, че рано или късно всички стигат до искането на лидерът на ПП Атака и той започва да има привърженици и да печели съюзници в желанието за справедливост.
349
30
 
6
 
! Отговори
Apostola_1 преди 10 години
С това си изказване Волен за пореден път доказва че работи само за интересите на България.Поздравление на лидера на ПП Атака, той единствен ни показва, че слава Богу в НС има още хора, които мислят за интереса на българина. ПП Атака май макари с 23 депутата върши повече работа от всичките тези взети задно на ДПС БСП и ГЕРБ. Затова аз предлагам НС да има само 23 депутата от утре. Да започне да работи нормално най-накрая!!!