Волен видя вандализъм, че и гражданска война

Орешарски да вземе мерки или да си ходи, отсече Сидеров
Обновена: 17 юни 2013 15:36 | 17 юни 2013 14:14,
483
Волен видя вандализъм, че и гражданска война
"Ние, "Атака", сме категорично против връщането на ГЕРБ във властта, каза Сидеров. Снимка: БТА

"Атака" настоява премиерът Пламен Орешарски да вземе мерки за овладяване на престъпните действия, които целят гражданска война в страната.

"Настояваме полицията да се намесва, когато има вандалски и криминални прояви. Моето наблюдение от вчера беше, че полицията не само не овладяваше, но и подпомагаше тези вандалски прояви", обяви на пресконференция Сидеров, който след полунощ влезе в яростни пререкания с протестиращи, полиция и журналисти.

"Оформяме сигнали до прокуратурата за вандалски прояви, целящи нарушаване на обществения ред. Сигнализираме и за подбуждане на хулиганство, както направи екипът на Канал 3. Работата в медия не дава право да хулиганстваш. Законът е за всички в България, да няма двойни стандарти, другото е гражданска война и кой както иска да се оправя. Ако ГЕРБ искат това, Бойко Борисов трябва да каже, че иска гражданска война, иска да се леят кървища", категоричен бе националистът.

Сидеров продължи да твърди, че ГЕРБ се опитват да предизвикат гражданска война и хаос с цел да се върнат начело.

"Ние, "Атака", сме категорично против връщането на ГЕРБ във властта. Криейки се, Борисов доказва, че не само не е мъж, но и той става престъпник, който е много опасен. Настояваме Орешарски да вземе мерки като министър-председател или да си ходи, ако не може да го направи", каза Волен Сидеров.

Той обяви още, че е поставил пред премиера Пламен Орешарски въпросa да "освободи партийните назначения, които са му натрапени от БСП и ДПС".

"По този начин да покаже, че е програмен министър-председател, а не такъв, който действа под натиска на две партийни сили. Категорично сме против назначаването на областни управители в определени области. Не желаем зам.-министри от ДПС, които вече са били в тези ведомства и са показали негативни качества", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
328
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
V GOLEMITE BEZ ZNA4ENIE KOMUNISTI4ESKI ILI KAPITALISTI4ESKI DARJAVI TAKIVA REVOLIUTSII SE POTUSHAVAT MNOGO BARZO PRESEN PRIMER V TURTSIA ............
327
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
гласовете от ГЕРБ се наляха в Атака на тези избори и ако Волен си мисли, че пак ще ги получи се лъже жестоко. Аз лично никога повече няма да гласувам за него. Не предполагах, че е толкова самовлюбен, че не обръща внимание на нищо друго освен на собственото си его. Жалко за АТАКА и за нейната идея.
326
4
 
6
 
! Отговори
DO REVOLIOTSIONER преди 10 години
MARSH V AMERIKA DA PRAVISH REVOLIUTSIA
325
4
 
5
 
! Отговори
dragko преди 10 години
Какви пререкания?Луд парапитек!"Артист".С Янето-под ръка!Супер колаж ще е!
324
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя пак Герб му е в устата.. ДПС завладяха цяла България , регионални постове , министри кметове ... тов вместо да следва интересите на избирателите си и да се протовопостави на потурчването ток пак за боко и компания ми плямпа щото в тях вижда страх че може да изгуби парчето което в момента е захапал в парламента... за ДПС не съм чул коментар от тоя отпреди изборите...
323
5
 
18
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Нали си избран от НАРОДА, защо те е страх от него?
322
10
 
20
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Волен и Деница прахосват милиони, но съд ги чака...
321
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
DA IZLEZE OT PARLAMENTA XAXAXAXAAAAA AZ PAK SAM UBEDEN 4E MNOGO OT GLASOVETE NA GERB SHTE BADAT V NEGOVA POLZA TOIA PAT ))))))))))NISHTO NE E ZAGUBIL PROTESTITE SA ORGANIZIRANI OT SDS-GERB-RZS-NFSB I DRUGI PO MALKI PARTII PROTESTIRASHTITE SEGA SA NAI GOLEMITE IM PRIVARJENITSI KOITO SE OPITVAT DA MANIPULIRAT MISLENETO NA OSTANALAT TREZVOMISLESHTA 4AST OT NASELENIETO !!!!!!!!!
320
10
 
24
 
! Отговори
ТОДОР преди 10 години
Сидеров е турчин .Такава е и цялата му партия Атака.ПРЕДАТЕЛИ .СРАМ И ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ ОТ АТАКА.НА ВСИЧКИ ВАШИ СИМПАТИЗАНТИ СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ.
319
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bolene Volene ,ti furnadjiska lopato nali ti e yasno che politicheski trup i pri novi izbori si aut ot parlamenta. Ot parvia den kogato se misleshe za nai golemia pobeditel beshe yasno che niamash nikakav pravilen hod !!! Ni s DPS i BSP nito s GERB !!! Pone kato demokrat i nacionalist de be izbral leko v diasno *** si Bolene Volene...
318
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болене ... народа иска да те люби ! засега само устата ти е широка, но скоро ... и нещо друго ще ти стане широко ... от народната любов !
317
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров, усети ли как излезе от парламента?
316
16
 
10
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Гласувай за АТАКА, защото:Волен ви каза за РАН-ЪТ, вие мнгоо добре змаете какво ознчава този план, той е реален, действителен,задкулисен, но пред очите ни.Останалите са под чадъра на неговите създатели и видяхме по делата им, че са еднакви!Отвори очите си за Интернационалния Зион, мисли и гласувай за партия, която има програма!
315
5
 
11
 
! Отговори
11 преди 10 години
Не трябва да се допуска БСП и ДПС да приемат нов Изборен кодекс, защото това ще означава *** катастрофа и изборен туризъм на следващите избори.И ако следващите избори са за Велико народно събрание ще я втасаме.Трябва това *** правителство да се събаря и да не се дава на БСП и ДПС да манипулират особено изборното законодателство, защото тогава наистина може да стане и война. Сигнализирахте за неуместен коментар
314
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
NFSB E DIASNOTO MADO NA GERB A RZS E LIAVOTO ZA BALGARSKIAT PROST ISTRADAL NARODETS OSTANA GOLEMIAT 4EPATIAT NA GERB NAPRED NARODE VAZRODENI NABII SI GO SAM OTZAD
313
0
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
В народно събрание по БНТ гледах че Делян Добрев гледа dnes.bg от Ipada си :)
312
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Измамник мръсен! Продажник!
311
10
 
19
 
! Отговори
НФСБ преди 10 години
В сряда освен гражданския се готви и мощен протест на група партии, като в столицата ще пристигнат над 100 хиляди човека със снамена, лозунги, домати, краставици и цветя! Надяваме се правителството да проумее, че няма никакъв шанс да остане! Ако прояви инфантилност - следват още по-мащабни действия! Основна цел - нови избори!!!
310
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
NA BOIKO SHTE MU SKASAT XALKATA V PANDIZA ZA NORMATIV !!!!!!!
309
13
 
31
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Атака е срам за България, партията на най-злобните ***.