Дроги ни нападаха, чупеха глави, разпени се Чуколов

От "Атака" бесни, че вътрешният министър им отказал среща
18 юни 2013 12:05,
400
Дроги ни нападаха, чупеха глави, разпени се Чуколов
Десислав Чуколов. Снимка: Булфото

След като Волен Сидеров обясни версията си за снощното меле пред централата на "Атака", при което от камъни бяха ранени мирно протестиращи столичани, дойде ред и на дясната му ръка Десислав Чуколов да разкаже пред БНР как всъщност националистите били нападани яростно от агресивната тълпа.

"Това не бяха мирно протестиращи, а дрогирани, които чупеха глави. Хвърляха камъни, павета, ножове, пък полицията стоеше острани и мълчаливо ги подкрепяше. Окървавиха разрешения протест на "Атака" от общината. Снощи Пашата беше отпуснал дозата. Те дойдоха с единствената цел да покажат, че Бойко Борисов ще държи кокала и няма да го пусне.

Отвсякъде идва информация как гербаджии организират хора да дойдат в София. От 40 до 100 лева е мизата за участието им. Използва се красивата опаковка как хората протестират срещу нещо, но идват да трошат глави. Ако някой ми каже, че това са мирно протестиращи хора...", категоричен бе Чуколов.

Той обяви, че партията му също е против назначаването на ДПСари в областните управи и за зам.-министри.

Още по темата
18 юни 2013 09:45
183
18 юни 2013 07:00
399

"Естествено, че и ние сме против, но пропагандата, която е насочена срещу нас, не оставя да се чуе нашият глас, защото това е идеята на Борисов-интриганта - колко е лоша "Атака". Той е бесен, защото ние го свалихме от власт", настоя Чуколов и поиска прокуратурата да го разследва.

Атакистът обяви още, че са настояли пред премиера Пламен Орешарски да спре назначенията на хора от ДПС на ключови постове, "защото ще ги изметем", зарече се Десислав Чуколов.

Националистът обяви със съжаление, че поисканата от "Атака" сутрешна среща с вътрешния министър им е била отказана.

Цветлин Йовчев обяснил, че няма да ги приеме, защото имал договорен разговор с премиера Пламен Орешарски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
0
 
0
 
! Отговори
JanaDArk преди 10 години
Волен винаги казва истини и това, че бръкна в здравето на Борисов и Цветанов е най-явното доказателство! Започна да ги разобличава със всяко свое действие и среща неимоверно платено противодействие, но това беше ясно!?!Затова има такива масови, организирани протести, които освен всичко са доста агресивни, но МВР не прави нищо - така им е заповядано????????!!!!!!!!!!!!
325
0
 
0
 
! Отговори
JanaDArk преди 10 години
Време е някой да вземе участие и да забрани със закон нахалното поведение на Гн Бойко!?Ние сме в европейският съюз, намираме се в XXI век, не може да се държиш и да действаш с мафиотските прийоми от началото но 90те години, а в същото време народа ти да умира от глад?!
324
0
 
0
 
! Отговори
JanaDArk преди 10 години
Идва времето на справедливостта!!! Време е виновните да си понесат наказанията!!!Тази политическа сбирщина ГЕРБ ще бъде изправена на подсъдимите скамейки ?!Съсипването на държавата не може да остане безнаказано?!Време е да спрат с платените протестиращи, които са доста пияни, агресивни и сигурно и дрогирани!!!!
323
0
 
2
 
! Отговори
lewskar преди 10 години
Чучелов чучелов,то е ясно че си ***,само не ти ясно на теб бат Болен няма дараздели с тебе пачката от БСП и ДПС ,ще я изхарчи с Дени,освен ако ти не си по- дъбър в смукателно ,развлекателните действия от Дени тогава може да я игнорирате заедно с Болен.За това бягай бързо ,оп след като върнеш полицата на Болен че не му дължиш пари.А И СЕ НАУЧИ ДА ГОВОРИШ ......ДИАЛЕКТА ТИ Е МНОГО ТЕЖЪК
322
0
 
1
 
! Отговори
lewskar преди 10 години
Боленчо гледам те как се пенявиш по телевизията ,как се изживяваш до младите като бабаит и ти ,ама малко те е закачило ЕГНто заприличал си на Египетска мумия. Искати се младо гадже всяка вечер ,малко кютек с момчетата като преди 30г,а ? Другият път не искай пари от твоите партниори БСП и ДПС ,ИСКАЙ МАШИНА НА ВРЕМЕТО. Нали видя с пари не става,Дени ще похарчи,ти трябва всяка вечер да си плащаш за по-голяма и по-голяма охрана затова махай парите....МАШИНА НА ВРЕМЕТО.
321
1
 
2
 
! Отговори
Манол Глишев преди 10 години
Че ГЕРБ са *ви - тук атакаджийчетата имате право.Но Чуколов е лъжец също като Волен. вашата хилава партийка изживява последните си дни. Предишната нощ само полицията ви спаси от справедливия гняв на протестиращите. Сега като ви подминем като малка гаричка, ще си отмрете сами. Сидеров продаде собствените си хора за паница депесарска леща и сега ги лъже, че бил светец.Протестите ще се справят С БСП, ДПС и АТАКА... а после - и с ГЕРБ. Всички вие, политиканска ***, отивате на ***.
320
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Дори и да казвате истината - АЗ НЕ ВИ ВЯРВАМ!!!
319
0
 
3
 
! Отговори
ставри преди 10 години
Мътен поглед,зачервено лице,несвързани приказки-симптоми на лудост,или наркоман.
318
0
 
3
 
! Отговори
embudi преди 10 години
евала Чукалов аферим ашколсун.
317
0
 
3
 
! Отговори
kritik преди 10 години
KOITO NOJ VADI OT NOJ UMIRA!
316
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плюс това защо да не се ходи на протеста пред Атака - нека хората да отидат да видят за какво става въпрос, защото иначе медиите не им предоставят напълно искрено информацията??? Не знам защо е тази нападателна политика към Волен, аз само знам че БСП, ДПС, СДС, Кунева , ГЕРБ са все партии, които досега са ни доказвали колко струват??? Атака реално не е била на власт, за да се бърза с присъдите - тя е партията която има реален план ( планът Сидеров), ако не сте го чели по-добре го прочетете. Предлага само смислени неща от начолото на 42 НС и казва истината - е да на някой не им изнася и настр
315
3
 
11
 
! Отговори
Ники преди 10 години
Очевадно вие сте под тежка наркоза,банда юруш.
314
9
 
3
 
! Отговори
BilyanaV преди 10 години
Изместват фокуса на българина от истинските проблеми и винаги ще има една черна овца, която да носи на гърба си всичката злоба??? Познайте в момента коя е тя???? Всички са се активизирали срещу Атака, това не ви ли прави впечатление? Как толкова бързо се организира протест?!Как се активизират толкова бързо протестиращи в интернет?
313
1
 
12
 
! Отговори
vankata преди 10 години
До BilyanaVПитай сидеров колко пари прибра за да се наведе на турците
312
9
 
2
 
! Отговори
BilyanaV преди 10 години
Партия Атака не е била реално във властта?! Другите ги видяхме предишните години точно колко струват?! Ако сега падне това правителство ще дойде ГЕРБ отново на власт, но тя ще дойде индиректно с ДПС?! ГЕРБ, а след тях задкулисно ДПС?! ПО време на управлението на ГЕРБ нямаше министри от ДПС, така е ?! НО те продаваха нашата страна без много много показност, все едно пак си имаше министри, но скрито. ГЕРБ вършеше работата на някои ОТ ДПС и все едно има назначени министри?! Каква е разликата?!
311
2
 
10
 
! Отговори
vankata преди 10 години
единствената е "дрога" е лидерът ви Сидер-дупедавецът.
310
13
 
2
 
! Отговори
BilyanaV преди 10 години
Волен казва истината!!! Преди когато беше ГЕРБ на власт, другите партии му организираха протести!? Сега правят и организират протести пред централата на Атака?!Бихте ли ми казали, как се организира толкова бързо протест?!Как се активизират толкова бързо протестиращи в интернет???Всичко това изисква време, пари и най-вече пари?! Ако сега падне това правителство ще дойде ГЕРБ отново на власт, но тя ще дойде индиректно с ДПС?!
309
9
 
2
 
! Отговори
BilyanaV преди 10 години
Изместват ни фокус от проблемите аз бях там и видях , бях от страната на протестиращите и видях как Волен се опитва да разговаря, а те нападат с бутилки и павета??? Къде беше полицията на ГЕРБ аа???? Еми нямаше я , добре че жандармерията си свърши работата!!!!!!
308
10
 
2
 
! Отговори
BilyanaV преди 10 години
Напоследък Волен е нападан от платени протестиращи, защото само той имаше смелостта да каже истината, да гласува с против за да има кворум, за да не се върне предишното правителство на ГЕРБ и Лидерът му Бойко Борисов да продължи да прави за 4 годинки по 4млрд?!Атака единствена предлага смислени неща от началото на 42 НС, единствена работи за нас гражданите и се опитва да подобри положението. Другите партии изместват фокуса на проблемите и атакуват Атака, защото не съм им изгодни, защото ги изобличават???
307
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм съгласна с изкривените новини напоследък? Има една атака срещу Волен, която е мислена, за да се измести центъра на проблемите - а те са БСП, ДПС и най-вече ГЕРБ?????!!!!!Бях снощи на протеста и както се изписа в много " платени медии" от двете страни се хвърляли бутилки и се замеряли с павета?! Няма такова нещо, хората които протестираха против правителството към 21:00 мирно мирно се разотиваха - истинските протестиращи. Другата групичка около 1000 души, на които им е платено от ГЕРБ 100% се стекоха пред централата на Атака и само те замеряха с павета и бутилки. Аз сега на очите си