Дроги ни нападаха, чупеха глави, разпени се Чуколов

От "Атака" бесни, че вътрешният министър им отказал среща
18 юни 2013 12:05,
400
Дроги ни нападаха, чупеха глави, разпени се Чуколов
Десислав Чуколов. Снимка: Булфото

След като Волен Сидеров обясни версията си за снощното меле пред централата на "Атака", при което от камъни бяха ранени мирно протестиращи столичани, дойде ред и на дясната му ръка Десислав Чуколов да разкаже пред БНР как всъщност националистите били нападани яростно от агресивната тълпа.

"Това не бяха мирно протестиращи, а дрогирани, които чупеха глави. Хвърляха камъни, павета, ножове, пък полицията стоеше острани и мълчаливо ги подкрепяше. Окървавиха разрешения протест на "Атака" от общината. Снощи Пашата беше отпуснал дозата. Те дойдоха с единствената цел да покажат, че Бойко Борисов ще държи кокала и няма да го пусне.

Отвсякъде идва информация как гербаджии организират хора да дойдат в София. От 40 до 100 лева е мизата за участието им. Използва се красивата опаковка как хората протестират срещу нещо, но идват да трошат глави. Ако някой ми каже, че това са мирно протестиращи хора...", категоричен бе Чуколов.

Той обяви, че партията му също е против назначаването на ДПСари в областните управи и за зам.-министри.

Още по темата
18 юни 2013 09:45
183
18 юни 2013 07:00
399

"Естествено, че и ние сме против, но пропагандата, която е насочена срещу нас, не оставя да се чуе нашият глас, защото това е идеята на Борисов-интриганта - колко е лоша "Атака". Той е бесен, защото ние го свалихме от власт", настоя Чуколов и поиска прокуратурата да го разследва.

Атакистът обяви още, че са настояли пред премиера Пламен Орешарски да спре назначенията на хора от ДПС на ключови постове, "защото ще ги изметем", зарече се Десислав Чуколов.

Националистът обяви със съжаление, че поисканата от "Атака" сутрешна среща с вътрешния министър им е била отказана.

Цветлин Йовчев обяснил, че няма да ги приеме, защото имал договорен разговор с премиера Пламен Орешарски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
57
 
! Отговори
Ордата на Сидер ага преди 10 години
Така беше! 1000 наркомана нападнаха нашата орда!
5
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА ха ХА хаза лудия с усмивка :)))
4
5
 
96
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е по-противен и от Волен, все след него като послушно кученце
3
4
 
83
 
! Отговори
Насо преди 10 години
Изрооооооооооооооооооооод. Как не го е срам бе!!!
2
1
 
67
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
Надолу по структурите на ДПС са вбесени на лидера си Лютви Местан, заради грешните политически ходове, които сътвори с издигането на кандидатурата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, както и за пазарлъка и налагането на свои областни управители. Редови депесари, както и партийни активисти и депутати не могат да си намерят място от ходовете на Лютви Местан, които няма как да не са били съгласувани с Ахмед Доган.За какво на всяка цена ни бяха всичките тези областни управители, питат се гневно депесарите, а за кандидатурата на Делян Пеевски за ДАНС направо са втрещени.Според инакомислещите д
1
7
 
105
 
! Отговори
омерзен преди 10 години
На тоз дръвн.к лично бих му нацепил кратуната