Дроги ни нападаха, чупеха глави, разпени се Чуколов

От "Атака" бесни, че вътрешният министър им отказал среща
18 юни 2013 12:05,
400
Дроги ни нападаха, чупеха глави, разпени се Чуколов
Десислав Чуколов. Снимка: Булфото

След като Волен Сидеров обясни версията си за снощното меле пред централата на "Атака", при което от камъни бяха ранени мирно протестиращи столичани, дойде ред и на дясната му ръка Десислав Чуколов да разкаже пред БНР как всъщност националистите били нападани яростно от агресивната тълпа.

"Това не бяха мирно протестиращи, а дрогирани, които чупеха глави. Хвърляха камъни, павета, ножове, пък полицията стоеше острани и мълчаливо ги подкрепяше. Окървавиха разрешения протест на "Атака" от общината. Снощи Пашата беше отпуснал дозата. Те дойдоха с единствената цел да покажат, че Бойко Борисов ще държи кокала и няма да го пусне.

Отвсякъде идва информация как гербаджии организират хора да дойдат в София. От 40 до 100 лева е мизата за участието им. Използва се красивата опаковка как хората протестират срещу нещо, но идват да трошат глави. Ако някой ми каже, че това са мирно протестиращи хора...", категоричен бе Чуколов.

Той обяви, че партията му също е против назначаването на ДПСари в областните управи и за зам.-министри.

Още по темата
18 юни 2013 09:45
183
18 юни 2013 07:00
399

"Естествено, че и ние сме против, но пропагандата, която е насочена срещу нас, не оставя да се чуе нашият глас, защото това е идеята на Борисов-интриганта - колко е лоша "Атака". Той е бесен, защото ние го свалихме от власт", настоя Чуколов и поиска прокуратурата да го разследва.

Атакистът обяви още, че са настояли пред премиера Пламен Орешарски да спре назначенията на хора от ДПС на ключови постове, "защото ще ги изметем", зарече се Десислав Чуколов.

Националистът обяви със съжаление, че поисканата от "Атака" сутрешна среща с вътрешния министър им е била отказана.

Цветлин Йовчев обяснил, че няма да ги приеме, защото имал договорен разговор с премиера Пламен Орешарски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
1
 
4
 
! Отговори
Чуков преди 10 години
Десиславе,Уж се водите за модерна и съвременна партия, но искам да ви кажа, че се държите като партия от 90-те години и по-рано. Партия, в която си милите, че може да лъжите и манпулирате хората с думи. Но не сте познали. Тия номера отсега нататък вече няма да минават. И ако има още някой, който ви вярва, знайте и той ще разбере, че вие сте *** и то от най-миризливите...
305
0
 
4
 
! Отговори
Моля??? преди 10 години
До vargДа, явно нямаш капацитет! На коя централа сме счупили прозорците!
304
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва нов изборен закон и в него да се запише, че всеки кандидатирал се за каквато и да е изборна позиция, да минава пълен психо тест и детектор на лъжата преди да влезе в листи за избори. Само така ще се спират още в зародиш болните мозъци и престъпниците. Може да е крайно и непопулярно, като мярка в други държави, но за нашата е минималното, което може да въведе някакъв ред и надежда, че с политика и управление ще се занимават само читави хора!
303
10
 
5
 
! Отговори
varg преди 10 години
До Моля???Що не отивате пред офиса на герб да им счупите прозорците тогава а >
302
3
 
8
 
! Отговори
СМЯХХL преди 10 години
Десислав Чуколов скочи да защитава Болен от Лора Крумова. Баси *** честно
301
2
 
7
 
! Отговори
Моля??? преди 10 години
До vargМного се извинявам, но хората на този протест, не сме там, за да защитаваме ГЕРБ. Но ти очевидно нямаш капацитета да го разбереш!
300
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не ви ли дотегна от тези глупости за поръчки срещу вас? Мислите ли наистина, че сте толкова важни и значими, че някои може да организира 50 000 души в цялата страна и да им плаща по сто лева на ден, за да протестират срещу партията ви??? Основание за протестите са вашето малодушие и продажност, с което отвратихте всички. Последиците са ясни. Може би е време да се вслушате в гласовете на хората, вместо да отхвърляте всяка критика с безумни оправдания и конспиративни теории.
299
10
 
3
 
! Отговори
varg преди 10 години
Напълно съм съгласен,че това не беше мирен протест.Най-малкият повод беше причина за стадото овце на герб да излязат по улиците в редом с партиите които не влязоха в парламента.Вие представяте ли си след някои футболен мач публиката на загубилият отбор да търси сметка от играчите на другият отбор,че са им вкарали голове.
298
2
 
7
 
! Отговори
"Droga" ot преди 10 години
Г-н Чуколов, как не ви е срам да говорите подобни глупости! Нито аз, нито някой друг от протестиращите 15 000 души, сме били пияни, дрогирани, агресивни или платени! Не знам как имате очи да лъжете толкова нагло, след като всички, които бяхме на протеста, знаем какво се случи - г-н Сидеров, който очевидно няколко дни не си е взимал хапчетата, за да изпадне в подобен психотичен епизод, сипеше обиди по протестиращите. Там имаше деца! Тях ли обиждате,г-н Сидеров, тях ли мерят с камъни агресорите ви
297
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Атака =КУПУВАНЕ НА *** СЪЮЗ С ТУРЦИТЕ ПРЕДАТЕЛСТВО СрещУ БЪЛГАРИЯСмрадливо племе продаждно
296
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** е, нищо че му е голяма главата на заптието на Сидер Ага.
295
0
 
0
 
! Отговори
gergana.zheleva преди 10 години
До ХахахахахСамо че този говори пълни лъжи-вярваш на лъжи!
294
1
 
3
 
! Отговори
Хахахахах преди 10 години
Е, не...този ми оправи деня!
293
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЛЕДАХ РЕПОРТАЖИТЕ ОТ ПРОТЕСТИТЕ.АТАКИСТИТЕ ЗАЕДНО С ВОЖДА ИМ СА ЗА ПСИХИАТРИЯТА!
292
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АКО ЖИВЕЕХ ВЪВ ЕДИН ОТ ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ КЪДЕТО ИМА СТАЧКИ ЩЯХ ДА БЪДА НА СТАЧКИТЕ БЕЗ НЯКОЙ ДА МИ ПЛАЩА НЯМАМ НУЖДА ОТ ПОДАЯНИЯ.Имам собствени възгледи.Ако на предните протестиращи им бе платено на сегашните никой не е плащал .Това са умни хора а не ***.
291
3
 
15
 
! Отговори
ИЗВИНИСЕБРЕ !!!!!!! преди 10 години
ИЗВИНИСЕБРЕ !!!!!!!ИЗВИНИСЕБРЕ !!!!!!!ИЗВИНИСЕБРЕ !!!!!!!ИЗВИНИСЕБРЕ !!!!!!!ИЗВИНИСЕБРЕ !!!!!!!ИЗВИНИСЕБРЕ !!!!!!!ИЗВИНИСЕБРЕ !!!!!!!ИЗВИНИСЕБРЕ !!!!!!!ИЗВИНИСЕБРЕ !!!!!!!ИЗВИНИСЕБРЕ !!!!!!!ИЗВИНИСЕБРЕ !!!!!!!ИЗВИНИСЕБРЕ !!!!!!!ИЗВИНИСЕБРЕ !!!!!!!ИЗВИНИСЕБРЕ !!!!!!!
290
2
 
23
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Какъв човек трябва да си, че да говориш така.Не знам докъде могат да стигнат с тъпотиите си и лъжите си.Това е несериозно от тяхна страна,стават смешни. Това са хора на 40-50 години, а се държат като 10 годишни. Да живее България и няма да се предадем.
289
3
 
15
 
! Отговори
една от народа преди 10 години
абе, тея всички ли са шизофреници?! белите престилки трябва да отидат с няколко автобуса и да ги хоспитализират до живот... но пак с държавни пари ще ги отглеждат и там, ама поне ще са заключени
288
2
 
11
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
Твоята глава нямаше ли кой да я счупи?
287
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОЛКО ЖАЛКИ СА ТЕЗИ ХОРА!ЗАЩО НЕ ГО РАЗБИРАТ?ПСИХИАТРИ ТРЯБВАТ ТУКА! ПО-НАГЪЛ И БЕЗОЧЛИВ ЧОВЕК ОТ СИДЕРОВ НЕ СЪМ СРЕЩАЛА