ГЕРБ-ери пак скочиха на Цветанов и Фидосова

Няма напрежение, сигурен е зам.-председателят
Обновена: 23 юни 2013 15:26 | 23 юни 2013 15:25,
164
ГЕРБ-ери пак скочиха на Цветанов и Фидосова
Цветан Цветанов. Снимка:архив БТА

Ново напрежение се появи в ГЕРБ, след като стана ясно, че в петък се е провела сбирка на представители на всички областни структури на политическата партия.
Те настояват за промяна на ръководство, разказва Нова телевизия.

Това, което правим, не е скрито, коментирано е с Борисов. С това отворено писмо ние искаме да поставим нещата в ГЕРБ на по-прозрачна основа”, обясни Иван Петров бивш полицейски шеф и бивш депутат от Хасково. След срещата събралите се членове на партията са излезли с открито писмо срещу зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, Искра Фидосова и Цветомир Паунов.

„Това, което сме написали в отвореното писмо, сме обсъждали и на две срещи с г-н Борисов преди седмица. Въпросите, които сме поставили, не се различават”, обясни Павел Димитров, бивш областен координатор на ГЕРБ във Варна.

Той допълни, че представили на всички области излъчили контактна група от 5 човека, която включва него и Иван Петров, както и Емил Димитров, Недялко Недялков – бивш областен управител на Стара Загора, и Костадин Хаджигаев – бивш областен управител на Благоевград.

„Основните ни искания са насочени към това г-н Борисов да отстрани от ръководството на партията и парламентарната група Цветанов, Фидосова и организационният секретар Цветомир Паунов. Ние считаме, че техните действия са довели до неприятното за нас състояние на партията”, обобщи Павел Димитров.

Той отбеляза, че предсрочните парламентарни избори не са победа за ГЕРБ и че въпросната тройка е причина за изолацията, в която попадна партията.

„Едно унизително отношение, мачкане, дистанциране, изолиране на областните координатори. Именно тези двамата, дори тримата мачкаха.”, заяви Павел Димитров.

Ако не бъдат изпълнени представените исканията, ще бъде подкрепено създаването на нов център-дясно проект, уточниха гостите в студиото. По техни думи, напрежението срещу Цветанов в партията зрее от 2 години.
Самият Цветанов категорично отрече да има напрежения в ГЕРБ. Той отхвърли възможността партията да се разцепи.

ГЕРБ няма как да се разцепи, защото ГЕРБ има своя политически партиен живот и всички промени, които стават на общинско ниво, са на база обществени очаквания, на база партийни очаквания, заяви той.
Според Цветанов Искра Фидосова и Цветомир Паунов са хората, които са от самото начало в партията и участват в целия й организационен живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
30
 
! Отговори
Дарвин преди 10 години
Това на снимката е липсващото звено между човека и ***.
43
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О, стига с това IP, има хиляда начина да си го скрие човек, само да иска.
42
8
 
33
 
! Отговори
гербер преди 10 години
Герберите са кухи ***, селски маниаци за величие ! Ей сегичка ще си кажат всичко - кой кавко и колко е забърсал ?човекът сутринта каза - Цветанов уможе да удави някой в капка вода! Това е невинният Цвъки. Да се махате- вие организирахте и платихте протестите, подмомихте някои свестни млади. Истината е, че има и едни по известни като бивши седесари, като вживяли се в ролята на филмови и театрални звезди! Жалки отрочета! Да ви видя какво ще ядете като ви спрат великите сериали, в които всеки пъд
41
6
 
34
 
! Отговори
73737 преди 10 години
ГЕРБ са червени ***-милиционери!Всичките им активисти са все активисти на ДКМС и БКП! Тиквата беше последният слуга на правешкия сатрап и само *** са го забравили.Сега е редно да дремят в ареста ,където е най-сигурното място според сикаджията-премиер.Голям мишок се оказа каратиста , тенисиста , футболиста, шахматиста и какъв ли не, банкянски мишок...
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До KAMEN-BGИ много поздрави на IP адреса ти - тикво анонимна !
39
3
 
23
 
! Отговори
Ако протестите... преди 10 години
...продължават, резултатът ще бъде само един!През септември т.г. ей този на снимката пак ще бъде вътрешен министър и вице премиер!Лекарите от Горна Оряховица ще бъдат арестувани с директно предаване по CNN, болницата ще я бомрардират с Кугърите ( единият ще го кара лично Бойко Борисов). Всички лекари в България ще носят на вратовете си метални табели с надпис "Аз съм убиец на бебета". На всички лекарски кабинети ще има табели "Под лично видео и аудио наблюдение от д-р Цветанов"
38
2
 
11
 
! Отговори
KAMEN-BG преди 10 години
До Анонимен 39 Ами да си го наврът не знам къде нека си подслушват нека си следят хич не ми е на дедовия.
37
2
 
9
 
! Отговори
Марио-38 преди 10 години
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ЧЕТЕТЕ ДОБРОВОЛНО И ОТ СЪРЦЕ -ДУША СТАТИИТЕ МИ КОИТО СА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ВАС-МОИТЕ РЕДОВНИ ЧИТАТЕЛИ!!!НЯМА ДА ВИ ПРЕДАДЕМ И НЕ-ЦЕНЗУРИРАНО ЩЕ ВИ СВЕЖДАМЕ ИСТИНАТА ТАКАВА КАКВАТО Е И НЯМА ДА ВИДИТЕ в новините на сайта- Dnes.bg-! ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА СЛУЖА БЕЗ ЦЕНЗУРА КАТО ЧЕСТЕН ДОМАШЕН- ЖУРНАЛИСТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ВАС МОИТЕ ЧИТАТЕЛИ КОИТО ИСКАТЕ МЕН А НЕ-Dnes.bg!!!
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Марио (или Жорж?), не може да казваш, че се бориш до смърт, ако не си умрял, което явно не си. Ако си умрял, вече става още по-сложно :/
35
2
 
11
 
! Отговори
KAMEN-BG преди 10 години
ДНЕС.БГ ДОЛНИ СТЕ като политиците ни ,със тези регистрации и вие ли искате да на следите като Цетанов .Да ама нема да стане не сме толкова наивни да си даваме алтернативният имеил адрес.Имате много поздрави от НАСТРАДИН ХОДЖА
34
13
 
6
 
! Отговори
до 35 преди 10 години
Ти си *** ***. Днес.бг е една от най-прозрачните медии в последно време, предаваха протеста срещу герб, предават протеста срещу бсп.. Ако трябва да мачкаме платените медии, то това са на първо място - ТВ7 и к*рвата бареков, и на второ място "уикенд" и "всеки ден", които не написаха нищо за протестите първите 5 дни а след това обидиха всички протестиращи с огромна планена статия на първа страница от един мръсен долен комунист... Така че който иска да чупи - да пребие първо ла*ното бареков
33
5
 
7
 
! Отговори
Марио-38 преди 10 години
НА 38 ГОДИНИ СЪМ -НЕСЕМЕЕН ОТДАДЕН В БИТКА ЗА НАРОДА ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ С ЯСЕН-РЕАЛЕН ИЗКАЗ!!!ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ С АСЦЕНДЕНТ ДЕВАКАК СМЯТАТЕ УМЕН ЛИ СЪМ С ЛИДЕРСКИ КАЧЕСТВА КОЙТО СЕ БОРИ ДО СМЪРТ ЗА ПРАВДАТА?!:)
32
0
 
11
 
! Отговори
KAMEN-BG преди 10 години
Абе вие от Днес.бг нас за наивници ли на вземате ,как мислите дали ще вляза да правя коментари със алтернативния си имеил адрес ,може би само аз имам над 7-8 имеил адреси . Да попитам ние които трябва да влезем със регистрацията си със какво сме по особени от тези без регистрация ,по форумите е пълно със анонимни.
31
0
 
9
 
! Отговори
KAMEN-BG преди 10 години
Абе вие от Днес.бг нас за наивници ли на вземате ,как мислите дали ще вляза да правя коментари със алтернативния си имеил адрес ,може би само аз имам над 7-8 имеил адреси . Да попитам ние които трябва да влезем със регистрацията си със какво сме по особени от тези без регистрация ,по форумите е пълно със анонимни.
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
През мобилния сайт не трябва регистрация. Пак да попитам, Марио Жорж Ганчев ли е?
29
3
 
8
 
! Отговори
До 11 преди 10 години
И сигурно си гласувал за БСП хахахахаха
28
8
 
8
 
! Отговори
Марио-38 преди 10 години
ТАЗИ ВЕЧЕР ПРОТЕСТИТЕ ДА МИНАТ С ПАЛЕНЕ НА РЕДАКЦИЯ-Dnes.bg ОРГАН НА ОЛИ-МУТРЕНСКАТA КЛИКА КОЯТО ТОРМОЗИ ЛИЦЕМЕРНО ПО ФАШИСТКИ БЪЛГАРСКИЯ ИЗСТРАДАЛ НАРОД!ПРИКАНВАМ КЪМ САМОРАЗПРАВА С *** ОТ РЕДАКЦИЯТА КОИТО ИСКАТ ДА СТЕ ВСЕ ТАКА ПРОСТИ-БЕДНИ И НЕЩАСТНИ!!!ПРОВОКАТОРИТЕ В ПРОТЕСТА ДОВЕЧЕРА ДА ЗАПАЛЯТ ТОВА ОСОЙНО МЯСТО И КАТО ФАКЛА ДА ОЗАРИ НАРОДНАТА РЕВЮЛЮЦИЯ С ДУХОВНИЯ-АВТЕНТИЧЕН И ПЪРВИ ПО РОДА СИ ЗА БГ ЛИДЕР-МАРИО-38 !15 ГОДИНИ В БИТКА ЗА НАРОДА - ОТ 5 С ОЛИ-МУТРЕНЦИ-Dnes.bg
27
8
 
10
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Какви учредители,какви 5 лв.бе..нали хората гласуват за ГЕРБ заради Борисов и Цветанов ТИЯ ДВАМАТА "УЧРЕДИТЕЛИ" Павел Димитров и Иван Петров някой да ги знае..като са толкова отворени да се махат и да си направят партия,да видим без ББ и ЦЦ кой ще им обърне внимание..всеки си прави реклама на техния гръб.. хайде хващайте пътя, като ви пречат! ВСИЧКИ измислени опозиционери знаят че без ИМЕТО на Борисов са непознаваеми, като ви пречат лицата на ГЕРБ заминавайте си вие но не ни занимавайте себе си.
26
0
 
11
 
! Отговори
KAMEN-BG преди 10 години
Днес.бг след малко ще вляза да коментирам със друга регистрация под друго име .....
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Камене, стига си ревал като девица! Анонимни сме ама друг път! Ако ми прочетеш папката в мегаДАНС, това Щирлиц, това Бонд- репичка да ядат!ХАХАХАХАХА!