ГЕРБ-ери пак скочиха на Цветанов и Фидосова

Няма напрежение, сигурен е зам.-председателят
Обновена: 23 юни 2013 15:26 | 23 юни 2013 15:25,
164
ГЕРБ-ери пак скочиха на Цветанов и Фидосова
Цветан Цветанов. Снимка:архив БТА

Ново напрежение се появи в ГЕРБ, след като стана ясно, че в петък се е провела сбирка на представители на всички областни структури на политическата партия.
Те настояват за промяна на ръководство, разказва Нова телевизия.

Това, което правим, не е скрито, коментирано е с Борисов. С това отворено писмо ние искаме да поставим нещата в ГЕРБ на по-прозрачна основа”, обясни Иван Петров бивш полицейски шеф и бивш депутат от Хасково. След срещата събралите се членове на партията са излезли с открито писмо срещу зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, Искра Фидосова и Цветомир Паунов.

„Това, което сме написали в отвореното писмо, сме обсъждали и на две срещи с г-н Борисов преди седмица. Въпросите, които сме поставили, не се различават”, обясни Павел Димитров, бивш областен координатор на ГЕРБ във Варна.

Той допълни, че представили на всички области излъчили контактна група от 5 човека, която включва него и Иван Петров, както и Емил Димитров, Недялко Недялков – бивш областен управител на Стара Загора, и Костадин Хаджигаев – бивш областен управител на Благоевград.

„Основните ни искания са насочени към това г-н Борисов да отстрани от ръководството на партията и парламентарната група Цветанов, Фидосова и организационният секретар Цветомир Паунов. Ние считаме, че техните действия са довели до неприятното за нас състояние на партията”, обобщи Павел Димитров.

Той отбеляза, че предсрочните парламентарни избори не са победа за ГЕРБ и че въпросната тройка е причина за изолацията, в която попадна партията.

„Едно унизително отношение, мачкане, дистанциране, изолиране на областните координатори. Именно тези двамата, дори тримата мачкаха.”, заяви Павел Димитров.

Ако не бъдат изпълнени представените исканията, ще бъде подкрепено създаването на нов център-дясно проект, уточниха гостите в студиото. По техни думи, напрежението срещу Цветанов в партията зрее от 2 години.
Самият Цветанов категорично отрече да има напрежения в ГЕРБ. Той отхвърли възможността партията да се разцепи.

ГЕРБ няма как да се разцепи, защото ГЕРБ има своя политически партиен живот и всички промени, които стават на общинско ниво, са на база обществени очаквания, на база партийни очаквания, заяви той.
Според Цветанов Искра Фидосова и Цветомир Паунов са хората, които са от самото начало в партията и участват в целия й организационен живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе, Цветанов все е сигурен - че няма незаконни подслушвания,че не му искат оставката и т.н. Прокурорите усилено го разследват, а герберите настояват да му видят гърба. Само се чудя, коя от двете групи ще стигне по-бързо до решението ...
143
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Долу Герб и БСП долу Делян Пеевски и Фидосова олигархическите кръгова
142
4
 
8
 
! Отговори
Гюро Михайлов първи преди 10 години
Бойко Борисов е най-хитрата и страхлива мутра! Знае, че българите изпитват ненавист да ги управлява Доган и се възползва от това....първо бе, че е поръчан от Доган, после Пеевски... Всъщност цели едно - преизберете ме! Сега се присламчва към новото дясно... ГЕРБ се саморазпада, дясно няма... Ако унищожите и лявото, унищожавате и държавата. Тия щом и сами почнаха да се самоизяждат.... Смешни сте.
141
5
 
2
 
! Отговори
хехехехее преди 10 години
венсеремос другари,вива ла сержо ге вара.за победата над узурпатора буда-урааааа.нас червееенот знааааме роди...................урааааа:)))
140
8
 
4
 
! Отговори
акуд преди 10 години
всеки който върви в подобна посока в това реме , както този обикновен БИВШ полицай Иван Петров е потенциален предател и потенциален евентуално купен от ДПС , БСП и АТАКА
139
7
 
4
 
! Отговори
aman преди 10 години
abe hora w koi swqt jiweete, kolko godini uprawlqwat BSP, kakwo e stanalo po dobre, kajete mi edno nesto koeto se e podobrilo za 40 godini i poweche otkakwo edinstwenata partiq koqto e na wlast e BSP. Koe e stanalo po hubawo, zaplati, rabota, infrastruktura. Chetq nqkwi gluposti, samo BSP znaela kakwo e partiq, da taka e samo BSP znae kak da prawi mrysni nomera i da topi drugi hora, da organizira protesti i da plasta si wyrti dalaverite. Ai stiga kak ne wi omryzna da wi klecat.
138
2
 
11
 
! Отговори
Руми преди 10 години
До GeriМного правилно разсъждение дано всеки да мисли като теб.Тия мутри се мислят за нещо лапнаха кокала и сега са на заден план сигурно се чустват като НАС хора ОБИКНОВЕНИ.
137
0
 
8
 
! Отговори
ataka преди 10 години
ptedstavqte li si bilo im ugodno.sasipaha roditelite mi
136
5
 
13
 
! Отговори
ataka преди 10 години
maika vi da ***, mrasni gerbadgii,lagci mrasni.vqrvate li mi nemoga da gi gledam.chak kiselini mi izlizat,oshte poveche ,kato vzemat da mi gi zashtitavat.vkaraha ma v zatvora *** im za nishto,prosto na tqh taka im bilo ugodno.
135
9
 
24
 
! Отговори
майна преди 10 години
до гери БРАВО! ДОТУК НИ ДОВЕДОХА ДОЛНИТЕ ЛЪЖЛИВИ МУТРИ ОТ ГЕРБ!ДАНО ДА ВИ НЯМА ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА, ТЕ ОРГАНИЗИРАТ ПОДМОЛНО ПРОТЕСТИТЕ!
134
7
 
27
 
! Отговори
Geri преди 10 години
ГЕРБ е едно вредно явление - недоразумение в Българската политика ! Точно когато трябваше да се развива демократизма, Тя дойде на власт и разви тоталитаризма!Затова сега е такъв хаос. Изгубихме ориентацията и посоката ! Нямаме ориентир !Накъдето и да тръгнем, все ще е грешка! Дотук ни доведе мутризацията на БОЙКО БОРИСОВ !Тази хитра лисица остана на заден план засега, но трябва да му се поиска пълна отговорностза неговите действия и тези на Ц.Цветанов !!!
133
23
 
9
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
ДВАМАТА "УЧРЕДИТЕЛИ" Павел Димитров и Иван Петров някой да ги знае..като са толкова отворени да се махат и да си направят партия,да видим без ББ и ЦЦ кой ще им обърне внимание..всеки си прави реклама на техния гръб.. хайде хващайте пътя, като ви пречат! ВСИЧКИ измислени бунтари знаят добре, че без ИМЕТО на Борисов са непознаваеми, като ви пречат лидерите заминавайте си, но не ни занимавайте със себе си.
132
7
 
46
 
! Отговори
Васил Василев преди 10 години
ГЕРБ не е никаква партия, а лидерска организация. Много ми е болно да го напиша и дано не ме разбирате погрешно, а прозрете истината. У нас единствената партията, знаейки отлично какво значи партия като дума уви е столетницата БСП. И мога да защитя думите си. Колко пъти сте видели демократични дебати в ГЕРБ, или която и да е друга "партия" у нас ? Каквото кажа бате Бойко е закон. Ако той си отиде от партията тя се разпада, защото никога я е нямало. Всички те са хора, които харесват, Б.Б.
131
2
 
19
 
! Отговори
devil jin преди 10 години
*** sym go i vyv boklyka.
130
7
 
18
 
! Отговори
МироЛют преди 10 години
Познати хватки, на познати мутри. ОПИТИ ДА СЕ РАЗБИЕ герб КАКТО РАЗБИВАТ ВСИЧКО.Но тия номера са известни. Ще дойде мачка за погачка...
129
8
 
48
 
! Отговори
bboogy преди 10 години
Никога няма да приема, човек който е гласувал за ГЕРБ. *** са ясни, наследници на убийци, крадци, доносници и всички до един, национални предатели, но колко *** и елементарен човек трябва да си за да се възхищаваш на мутрата Бойко, примата Цецо и свинята Фидосова. *** народ, слаба държава.
128
24
 
15
 
! Отговори
сократ преди 10 години
ченгеджииски номера. Тези отцепници са нечистоплътни.
127
37
 
19
 
! Отговори
TPE3ВЕН преди 10 години
Успях да ги мерна тези двамата сутринта при Люба Кулезич.Още от пръв поглед ти става ясно че са чисти ДС ченгета, изровени от нафтелина и инфлилтрирани в ГЕРБ.И сега червените бушони са получили инструкциите и почват да "горят".Пак за пореден път нападат Цветанов.Вече и децата в България им е ясно, че всички ДС ченгета, комунисти и престъпници много мразят Цветанов заради акциите които направи. Нищо че после платените съдии управдаха всички. Много им размъти водата и затова искат да го елиминират.
126
10
 
37
 
! Отговори
десен преди 10 години
Не ги знам кои са тия Петров и Димитров, но ГЕРБ имат много повече шансове да получат отново гласовете на десните избиратели, ако разкарат *** като Борисов, Цветанов, Цачева и т.н., както и наглите партийни активистчета като Фидоска, която се държи като типичен номенклатурен кадър от времето на соц-а.
125
9
 
25
 
! Отговори
НЕРЕЗА преди 10 години
Първата разработка, по която е трябвало да бъде проведена реализация след поемането на ДАНС от Делян Пеевски, е била свързана с контрабанден канал на цигари, тотално контролиран и ръководен от лица от върхушката на ГЕРБ, разкри АФЕРА от свои брилянтни източници. Реализацията е трябвало да влезе в ход още в понеделник, дни след избирането на Пеевски като шеф на ДАНС.Както е известно, три дни след избирането на Пеевски бе насрочено съвещание при главния прокурор Сотир Цацаров, на което бяха обсъдени производства и бъдещи действия срещу корупцията и контрабандата.Според източниците на АФЕ