ГЕРБ-ери пак скочиха на Цветанов и Фидосова

Няма напрежение, сигурен е зам.-председателят
Обновена: 23 юни 2013 15:26 | 23 юни 2013 15:25,
164
ГЕРБ-ери пак скочиха на Цветанов и Фидосова
Цветан Цветанов. Снимка:архив БТА

Ново напрежение се появи в ГЕРБ, след като стана ясно, че в петък се е провела сбирка на представители на всички областни структури на политическата партия.
Те настояват за промяна на ръководство, разказва Нова телевизия.

Това, което правим, не е скрито, коментирано е с Борисов. С това отворено писмо ние искаме да поставим нещата в ГЕРБ на по-прозрачна основа”, обясни Иван Петров бивш полицейски шеф и бивш депутат от Хасково. След срещата събралите се членове на партията са излезли с открито писмо срещу зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, Искра Фидосова и Цветомир Паунов.

„Това, което сме написали в отвореното писмо, сме обсъждали и на две срещи с г-н Борисов преди седмица. Въпросите, които сме поставили, не се различават”, обясни Павел Димитров, бивш областен координатор на ГЕРБ във Варна.

Той допълни, че представили на всички области излъчили контактна група от 5 човека, която включва него и Иван Петров, както и Емил Димитров, Недялко Недялков – бивш областен управител на Стара Загора, и Костадин Хаджигаев – бивш областен управител на Благоевград.

„Основните ни искания са насочени към това г-н Борисов да отстрани от ръководството на партията и парламентарната група Цветанов, Фидосова и организационният секретар Цветомир Паунов. Ние считаме, че техните действия са довели до неприятното за нас състояние на партията”, обобщи Павел Димитров.

Той отбеляза, че предсрочните парламентарни избори не са победа за ГЕРБ и че въпросната тройка е причина за изолацията, в която попадна партията.

„Едно унизително отношение, мачкане, дистанциране, изолиране на областните координатори. Именно тези двамата, дори тримата мачкаха.”, заяви Павел Димитров.

Ако не бъдат изпълнени представените исканията, ще бъде подкрепено създаването на нов център-дясно проект, уточниха гостите в студиото. По техни думи, напрежението срещу Цветанов в партията зрее от 2 години.
Самият Цветанов категорично отрече да има напрежения в ГЕРБ. Той отхвърли възможността партията да се разцепи.

ГЕРБ няма как да се разцепи, защото ГЕРБ има своя политически партиен живот и всички промени, които стават на общинско ниво, са на база обществени очаквания, на база партийни очаквания, заяви той.
Според Цветанов Искра Фидосова и Цветомир Паунов са хората, които са от самото начало в партията и участват в целия й организационен живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
12
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
Цензурата вече започна: СДВРБройката на хората, участващи в протестите в София, се използва от различни политически сили за създаване на напрежение", заяви директорът на столичната полиция комисар Ивайло Спиридонов, цитиран от БНР.По думите му това е и причината полицията да не се ангажира с броя на хората, участващи в протестите.Цифрата на протестиращите главно ни интересува нас. Тя се използва от някои от политическите сили за насаждане на конфликти в една или друга посока и поради тази причина избягваме да я съобщаваме цифрата на протестиращите. Почти всеки ден в центъра на
23
3
 
12
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
Това ли измисли БОГ ББ,за да изолира ЦЦ и .....ГЕРБ чиста .Дали ?
22
0
 
7
 
! Отговори
KAMEN-BG преди 10 години
Днес.бг оставете на да си коментираме на воля и без регистрации защото ние пак сме си АНОНИМНИ ,никой от нас не влиза със алтернативният имеил адрес
21
5
 
9
 
! Отговори
Марио-38 преди 10 години
НЯМА ДА ВИ ПРЕДАМ И НЕ-ЦЕНЗУРИРАНО ЩЕ ВИ СВЕЖДАМ ИСТИНАТА ТАКАВА КАКВАТО Е!!!ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА СЛУЖА БЕЗ ЦЕНЗУРА КАТО ЧЕСТЕН ДОМАШЕН- ЖУРНАЛИСТ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ВАС МОИТЕ ЧИТАТЕЛИ(НАРОДА) КОИТО ИСКАТЕ МЕН ПЪРВИЯ ДУХОВЕН ЛИДЕР НА БГ ДОКАЗАН В ВРЕМЕ И ПРОСТРАНСТВО- А НЕ БТВ И НОВА-ТВ !!!ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ ИЗПОЛЗВАМ ***-МУТРЕНЦИ ОТ РЕДАКЦИЯ Dnes.bg KATO МАСИВ ТВ!:)НО ТЕ СИ ЗНАЯТ-ПРОСТИ СА И ЗАТОВА НЕ Е ИЗНЕНАДА ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ ИЗВЕСТЕН В ЦЯЛА БГ КАТО ДУХОВЕН-НАРОДЕН ЛИДЕР!!!МИЛОСТ НИКАКВА!
20
11
 
5
 
! Отговори
галадос преди 10 години
До Василевдобре ,че има Герб,че други управляващи бяха девствени,хахахабеден народ,ходи на море,на празници в чужбина,гладничек беден народ,има собсвени жилища и то не поедно,земя,къщи по селата,бедничек народ.какви глупости пишеш Василев,и ти сигурно не си на хляб и вода????
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Марио Жорж Ганчев ли е?
18
10
 
19
 
! Отговори
Марио-38 преди 10 години
ПРЕЗИДЕНТА-МИШОК-Плевнелиев Е СТРАХЛИВЕЦ-НАГАЖДАЧ КАКТО И ИЗТРИВАЛКА НА МУТРАТА-МАФИЯ-БОРИСОВ-ЦВЕТАНОВ-МАДЖО-КАРАТИСТА И МАЙМУНЕКА(2)!ПРЕЗИДЕНТА НИ Е ТОЛКОВА КОМИЧЕН ЧЕ ДОРИ БЕЗ ВЪОРЪЖЕНО ОКО СЕ ВИЖДА ТОЗИ ФАКТ!ПРЕЗИДЕНТА ПРЪВ ЩЕ ИЗБЯГА ОТ- БГ- ПРИ СБЛЪСЪЦИ В СТРАНАТА С ПАРИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ ВСИЧКИ ВАС КОИТО ЩЕ УМРЕТЕ ЗА КАУЗАТА НА МАФИЯТА В ЛИЦЕТО НА ПО ГОРЕ НАПИСАНИТЕ ОТ МЕН!
17
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Внимавайте защото поамериканчените ни служби на Цвък пак следят и подслушват, а ромските *** на Фидоска не спят!А ужким имало промяна, дръндарици промяна!
16
0
 
13
 
! Отговори
KAMEN-BG преди 10 години
Абе вие от Днес.бг нас за наивници ли на вземате ,как мислите дали ще вляза да правя коментари със алтернативния си имеил адрес ,може би само аз имам над 7-8 имеил адреси . Да попитам ние които трябва да влезем със регистрацията си със какво сме по особени от тези без регистрация ,по форумите е пълно със анонимни.
15
0
 
9
 
! Отговори
KAMEN-BG преди 10 години
Абе вие от Днес.бг нас за наивници ли на вземате ,как мислите дали ще вляза да правя коментари със алтернативния си имеил адрес ,може би само аз имам над 7-8 имеил адреси . Да попитам ние които трябва да влезем със регистрацията си със какво сме по особени от тези без регистрация ,по форумите е пълно със анонимни.
14
4
 
10
 
! Отговори
kosta преди 10 години
Така е нека всеки си понесе заслуженото, само че се върнете 20 години назад и разширете списъка на далавераджиите. Но за да има ефект всичко това като оздравителна животоспасяваща операция за нацията:1.оставка на кабинета.2 нови правила за политическия живот 3 нов демократичен изборен кодекс 4 без имунитети 5 мандатност и още доста промени за да започнем на чисто.
13
1
 
7
 
! Отговори
галадос преди 10 години
До владетеляти добре ли си????испий хапчето
12
10
 
23
 
! Отговори
НЕ-на Герб преди 10 години
С днешна дата осъдих служба КОС-МВР и ми наплатиха сумата от 1050 лева за стреса който преживях спрямо това мое конституционно право.В молбата която попълвах спрямо продължаването на разре6ителното ми написах-Имам притеснения от Мутрите Борисов-Цветанов-Пашата спрямо моят живот и този на семейството ми!Дадоха ми го от раз за 5 години!
11
28
 
26
 
! Отговори
seira преди 10 години
Колкото по-бързо ГЕРБ се пречисти, толкова по-бързо ще се "отвори" към целия политически и обществен живот, и ще заеме своята ниша в политическото пространство...Ще бъде много жалко градивната енергия на редовите членове и симпатизанти да продължава , да се използва за користни цели!!!На всички почтени хора в ГЕРБ пожелавам УСПЕХ!!!
10
14
 
26
 
! Отговори
НЕ-на Герб преди 10 години
Приятели вие отлично знаете драмата ми която разказах тук пред вас.За тези които не са ме чели ще я нахвърлям накратко.През февруари месец не ми подновиха разрешителното за лично бойно оръжие без да съм имал нарушения както и съм спазвал Закона спрямо носенето и съхранението на същото.Цветан Цветанов беше издал УСТНА заповед в цялата страна до служба КОС-МВР да се отнема оръжието на честните с дисциплина хора като се продължава само това на Олигарси-Мутри и приближени слуги на Герб!
9
23
 
27
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
Нещо не вдявам...:))) Всички платени драскачи тук твърдят, че народа е отвратен от герб. В същото време не искат избори защото "герб щял да се върне". Кое от двете е истина , платени мижитурки?
8
21
 
49
 
! Отговори
владетеля преди 10 години
Тази партия ГЕРБ е престъпна партия,пълна с бандити,мафиоти и разбойници.От тях не може да се очаква нищо добро,те мислят само за власт,но са некадърници,това го показаха през трите години и половина управление,като най-накрая абдикираха .Тези вече нямат право на власт,защото се доказаха ,че вече не могат да управляват.
7
11
 
47
 
! Отговори
реалност в БГ-то преди 10 години
Като избягат от ГЕРБ всички който са отишли заради келепира като членове на тази партия,ГЕРБ със сигурност ще останат един файтон хора!
6
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕБЕРИТЕ КОИТО НЕ ИМ ИЗНАСЯ ,НИКОЙ НЕ ГИ ДЪРЖИ НАСИЛА ,ЩО СЕ НАТИСКАТ ДА ОТИДАТ В ДРУГА ПАРТИЯ БЕ ,НАД 45 СА МНОГО МЕ Е ЯД ,КАТО ВИДЯ НЯКОЙ ТАКИВА ИЗРИТАНИ ,ПА ЧАК ТОГАВА ВИДЯЛИ КОЛКО БИЛО ЗЛЕ
5
6
 
18
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
Оле майко! Марио пак се появи. Съболезнования на всички...