Борисов щастлив, потушил ГЕРБ-ерските битки по места

Голяма част от конфликтите бяха изгладени, каза той
Обновена: 24 юни 2013 17:07 | 24 юни 2013 17:07,
147
Борисов щастлив, потушил ГЕРБ-ерските битки по места
Снимка: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че е останал доволен от срещите си с областните структури на партията му, където имало разминавания в комуникацията.

"Болшинството проблеми са наслоени през годините. Някъде са междуличностни конфликти, на други места – поради не дотам доброто разбиране на задачите на партията. Като цяло съм доволен, защото голяма част от конфликтите бяха изгладени", посочи той пред "Фокус".

Бившият премиер обяви, че сега ГЕРБ има възможността да се съсредоточи по-добре в предсрочните избори, които очаква да се проведат в скоро време и "преди всичко – в изграждането на икономическата програма на партията и ползването на целия й потенциал", допълни той.

"Разговорите, които се водят и решенията, когато се взимат от Изпълнителната комисия, винаги са функция на това, което се предлага от местните структури на ГЕРБ", настоя и заместникът му Цветан Цветанов.

Той допълни, че ГЕРБ ще продължат със срещите в страната – Разград, Шумен, Варна, Търговище, за да чуят всички различия и противоречия, които има вътре в ГЕРБ.

Още по темата

Според него е невъзможно разцепление на партията, а той самият не е виждал писмо от недоволни членове на ГЕРБ.

Цветанов цитира Борисов, според когото живеем в демократично общество, всеки има право на избор и свое виждане.

Той потвърди, че и тази седмица ГЕРБ ще останат извън НС, но уточни, че са готови да обсъждат промени в изборното законодателство.

Цветан Цветанов отново се обяви "за" диалог с всички формации център-дясно. Дори били морално задължени, особено с другите партии от ЕНП.

"Това трябва да бъде силното дясноцентристко управление на България след евентуален предсрочен вот", смята той.

Голяма е вероятността срещите на Борисов и Цветанов с областните структури на партията да са предизвикани от "кървавите писма" в последните дни, чрез които ГЕРБ-ери настояват за отстраняването на Цветан Цветанов и Искра Фидосова от парламентарната група.

Само преди ден двама от учредителите на ГЕРБ - Иван Петров, бивш депутат от Хасково, и Павел Димитров – бивш областен координатор на ГЕРБ във Варна, обявиха, че бившият МВР шеф е главният виновник за изолацията на ГЕРБ.

Димитров и Петров упрекнаха лидера на партията Бойко Борисов, че не е уважил поканите им за общи срещи, а вместо това ги е привиквал в централата един по един.

"Борисов каза, че е допуснал грешка, че е оставил Цветанов и Фидосова да управляват. Каза, че ще има разговори за това", каза вчера Павел Димитров.

Dnes.bg припомня, че напрежението срещу Цветанов и Фидосова нарасна още преди изборите с поредица изказвания на низвергнати вече ГЕРБ-ери като бившия земеделски министър Мирослав Найденов и бившия депутат Емил Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
4
 
20
 
! Отговори
lukareli преди 10 години
Мда, свърши голямата лапачка и вече има недоволни...
78
3
 
12
 
! Отговори
lukareli преди 10 години
Мда, свърши голямата лапачка и вече има недоволни...
77
5
 
19
 
! Отговори
До 82 преди 10 години
Кой дал, кой взел, я виж как Дянков присвой 2 милиарда лева на НЗОК.Човечето ограбило Здравната Каса и НОИ с над 2 млрд. лв. и депозирало парите в Световната банка и МВФ още през септември 2009 г. се казва Дянков, Симеон.
76
3
 
13
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
prosta kratuna
75
17
 
6
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Съвсем скоро Тройната коалиция ще изтегли няколко милиарда заеми за да могат техните фирми да загладят косъма, защото в последните 4 г. доста залиняха - ГЕРБ им спряха милиардите приходи от рекет, изнудване, финансови машинации, проституция, наркотрафик ( Сумистта, Наглите, Брендо ги хванаха)! Инфлацията ще скочи, мизерията ще стане осезаема за всички ни, та тези които гласуваха за Станишев, Местан и палячото Сидерко да се сърдят на себе си! Лошото е, че заради тях всички ние ще патим! България е вече Титаник, въпрос на време е да потънем!
74
13
 
6
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
До 79Анонимния не си ли спомняш като дойде на власт ББ и като видя че хазната е на минус 500 милиона извика Орешарски да потвърди пред медиите и то го потвърди! От наличните 4 милрд в хазната от тях 3 млд бяха за следващия месец пенсиите и 1 млрд неразплатени пари с частния бизнес! Цял ден медиите въртяха в предаванията си това изказване на Орешарски, който потвърди фалита на държавата ни! Айде не се правете на марсианци и че не помните какво е станало преди 4 год.!
73
10
 
5
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
До 76Абе какви 2 млрд са откраднати! Стига вече с тия миризливи комунистически партенки! За първи път на здравеопазването са дадени 3,5 милиарда за година, но все не стигат, защото здр. каса се източва чрез свръхдиагностика, с лъжливи процедури, чрез ненаправени, но отчетени скъпи изследвания и десетки още хватки за източване на касата! И 5 млрд да се дадат за здравеопазване, пак няма да стигнат заради системата която я направиха клонингите на комунистите, която улеснява тяхната кражба!
72
5
 
24
 
! Отговори
Никога повече ГЕРБ преди 10 години
Ей дайте да се разберем , с риск някой да се обиди ама - София не е България , а е в България ! И съм сигурен , че много от Софиянци не са от София .
71
6
 
19
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Бойко, къде се скри? Ела на протеста да те освиркаме едно хубаво, точно теб търсим!
70
8
 
9
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
ВИЖ КАКВО ГЛАСУВАХА ЕВРОДЕПУТАТИТЕ В БРЮКСЕЛ ТИХОМЪЛКОМ-ПРИЕХА РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ ДЕЛА НА ФОТОВОЛТАИЦИТЕ ОТ 20 НА 30% В ОБЩИЯ ЕНЕРГИЕН БАЛАНС НА ЕВРОПА!ДЕКЛАРАЦИЯТА НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА Е ПРИЕТА САМО С 3 ГЛАСА ПОВЕЧЕ "ЗА", А ОТ "БЪЛГАРИТЕ" В БРЮКСЕЛ СЪС "ЗА" СА ГЛАСУВАЛИ 5-*** ЧЕРВЕНИ, ВКЛ. И КАЛФИН!, 3 ОТ ДПС, 2 ОТ НДСВ И СЛАВИ БИНЕВ ОТ АТАКА!КАКТО ВИНАГИ БСП ЕДНО ГОВОРЯТ, НО НА ПРАКТИКА ДРУГО ПРАВЯТ! В СЛУЧАЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЗАБИХА НОЖ В ГЪРБА НА БЪЛГАРИЯ! ТАКА КАКТО ВИНАГИ СА ГО ПРАВИЛИ!
69
5
 
17
 
! Отговори
До 71 преди 10 години
Защо не питаш за Дянков за 2-та млрд, които открадна от НАЗОК, незнайно за какво?
68
13
 
8
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Комуносоциалистите ни управляваха 3 пъти за 20 години и 3 пъти банкрутираха страната ни! При Луканов, Виденов и Станишко като премиер на ТройнО крадливата коалиция ( оставиха хазната на минус 500 млн)! А да не говорим за 45 г. комун. упр-е което тотално съсипа държавата ни и изостанахме с 50 г. от Запада! Сега се натискат да фалират държавата за 4-ти път! Ще им позволим ли? Разбира се, че НЕ! Няма да им позволим пак да разпределят порциите в държавата, както ни се хвалеше хидроинжинера другаря агент на ДС Сава-Доган ага, известен и като Доган бей!
67
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БРЪКНАХА В *** НА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ С НОВАТА СХЕМА ЗА ЦЕНООБРАЗУВАНЕ НА ТОКА, НА БАНКОВАТА ОЛИГАРХИЯ С НОВОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ПО БАНКИТЕ , НА ПЛЕВНЕЛИЕВ С РАЗКРИТИЯТА ЗА ПЕРАЧНИЦАТА В КИПЪР, НА ЦЕЦО С ЧАДЪРА НАД МАФИЯТА И СЕГА СЕ РАЗСМЪРДЯХА, ЧЕ НЕ СЕ ТРАЕ. НИКЪДЕ НЯМА ПРОТЕСТИ- САМО В СОФИЯ КАЛИНКИТЕ НА ГЕРБ ОТ МИНИСТЕРСТВА И АНЕГЦИИ ПЪЛНЯТ ЛАРГОТО. И НЯКОЛКО СИНИ ***, КОИТО ОЩЕ СЪНУВАТ СИНЬО БЪДЕЩЕ ЗА ТРУПА СДС.
66
1
 
10
 
! Отговори
Ало Дянков преди 10 години
Къде е Дянков (или неговата сянка, сега депутат - Вл.Горанов) да обложи още веднъж детските...
65
12
 
6
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Кога ще разследват Станишко за 2-та млрд потънали в гьола на Белене. За теглене на 500 млн от Париба банк за закупуване на техника за АЕЦ Белене без да имаме договор за строеж, което си е престъпление! Ами за 1 млн ? хонорар на Доган и 3 млрд за камъни и водни огледала. А за едни ремонти на Масларова, която си присвои 16 млн, а за далаверата на Станишев с лобиста Хохегер. Защо Прокуратурата не си мърда пръста по тези престъпления, ами реагира светкавично на анонимни сигнали за Цветанов, които после се оказаха кьор фишеци. А истинския подслушвач Трактора е на свобода!
64
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СЕГА, В МОМЕНТА, ТЕТКА ЦАЧЕВА В ЛИЦЕ В ЛИЦЕ ОБЯСНЯВА КАКВИ ПРОМЕНИ ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВЯТ В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС, КОЙТО ТОЧНО ГЕРБ ГЛАСУВА ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА- И ТОЧНО ТОВА, КОЕТО ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ КАЗВАШЕ, СЕГА ТЕТКА ПОВТАРЯ КАТО НЕЙНИ ИСКОННИ МИСЛИ. СМЯХ- ТИЯ НЯМАТ СУРАТ, ЕЙ! КАКТО И ДА ГО ПРОМЕНЯТ- ПЛЕВНЕЛИЕВ ВЕЧЕ ТРЕПЕРИ ОТ СТРАХ ЗА ОФШОРКАТА СИ, БОЙКО ЗА НЕГОВИТЕ МИЛИАРДИ, А ПЪК ЦЕЦО НАПРАВО СИ Е ПЪТНИК. сАМО ФИДОСОВА Е НЕПОКЛАТИМА. ТЯ ЩЕ Е НОВИЯТ ПРЕМИЕР И ТОГАВА ОЛИГАРХИЯТА ЩЕ СЕ КРОТНЕ.
63
13
 
5
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
До 61Преди Борисов какво беше? Абсолютно същото това което си написал! Не знам дали живееш в София, но ако живееш в столицата и не си доволен от Борисов след всичко това което направи за нея, превърна я в модерен европейски град с естакади, метро, нови булеварди и т.н.! Помни ми думата, в близките 20 г. никой няма да направи и 1/10 от това което направи ББ и то при условие на световна криза! Чакат ни само глад и мизерия! БСП през есента ще паднат, ще дойдат гражд. партии с внедрени комунисти
62
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
как ще си делите дясното, Тикво? Кой ти дава надежди, че ще се върнеш във властта- никога- твоята съдба е съдбата на НДСВ.
61
7
 
13
 
! Отговори
Никога повече ГЕРБ преди 10 години
До bariera_61Стига бе човек , всичко дето ядох язлезе ! Нямам повече пари за ядене - ти и ГЕРБ ще ме накарате да си ям това дето повърнах !!!!
60
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До bariera_61Абе тоя пак се измъкна! Спят ли санитаритеее!?