Борисов щастлив, потушил ГЕРБ-ерските битки по места

Голяма част от конфликтите бяха изгладени, каза той
Обновена: 24 юни 2013 17:07 | 24 юни 2013 17:07,
147
Борисов щастлив, потушил ГЕРБ-ерските битки по места
Снимка: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че е останал доволен от срещите си с областните структури на партията му, където имало разминавания в комуникацията.

"Болшинството проблеми са наслоени през годините. Някъде са междуличностни конфликти, на други места – поради не дотам доброто разбиране на задачите на партията. Като цяло съм доволен, защото голяма част от конфликтите бяха изгладени", посочи той пред "Фокус".

Бившият премиер обяви, че сега ГЕРБ има възможността да се съсредоточи по-добре в предсрочните избори, които очаква да се проведат в скоро време и "преди всичко – в изграждането на икономическата програма на партията и ползването на целия й потенциал", допълни той.

"Разговорите, които се водят и решенията, когато се взимат от Изпълнителната комисия, винаги са функция на това, което се предлага от местните структури на ГЕРБ", настоя и заместникът му Цветан Цветанов.

Той допълни, че ГЕРБ ще продължат със срещите в страната – Разград, Шумен, Варна, Търговище, за да чуят всички различия и противоречия, които има вътре в ГЕРБ.

Още по темата

Според него е невъзможно разцепление на партията, а той самият не е виждал писмо от недоволни членове на ГЕРБ.

Цветанов цитира Борисов, според когото живеем в демократично общество, всеки има право на избор и свое виждане.

Той потвърди, че и тази седмица ГЕРБ ще останат извън НС, но уточни, че са готови да обсъждат промени в изборното законодателство.

Цветан Цветанов отново се обяви "за" диалог с всички формации център-дясно. Дори били морално задължени, особено с другите партии от ЕНП.

"Това трябва да бъде силното дясноцентристко управление на България след евентуален предсрочен вот", смята той.

Голяма е вероятността срещите на Борисов и Цветанов с областните структури на партията да са предизвикани от "кървавите писма" в последните дни, чрез които ГЕРБ-ери настояват за отстраняването на Цветан Цветанов и Искра Фидосова от парламентарната група.

Само преди ден двама от учредителите на ГЕРБ - Иван Петров, бивш депутат от Хасково, и Павел Димитров – бивш областен координатор на ГЕРБ във Варна, обявиха, че бившият МВР шеф е главният виновник за изолацията на ГЕРБ.

Димитров и Петров упрекнаха лидера на партията Бойко Борисов, че не е уважил поканите им за общи срещи, а вместо това ги е привиквал в централата един по един.

"Борисов каза, че е допуснал грешка, че е оставил Цветанов и Фидосова да управляват. Каза, че ще има разговори за това", каза вчера Павел Димитров.

Dnes.bg припомня, че напрежението срещу Цветанов и Фидосова нарасна още преди изборите с поредица изказвания на низвергнати вече ГЕРБ-ери като бившия земеделски министър Мирослав Найденов и бившия депутат Емил Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
0
 
! Отговори
Справки_13 преди 10 години
До НФБДа, проблема е на всички партии, черната каса...Но! Лека вечер :)
118
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблемите в ГЕРБ не са решени, а просто заметени под килима. Герберите основателно искат оставката на Цвъки, фидосова и ковчежника на партията, защото дори за бг мащабите поразиите им са прекомерни... Но дано не се махнат, за да потъне по-бързо пробития кораб...
117
0
 
2
 
! Отговори
Справки_13 преди 10 години
До t0read0rРадвам се да видя, че и още някой не знае наименованието на йодните хапчета, и е разчитал само на йодирана сол!Щом си толкова наясно с положението на Борисов, защо не извадиш всичко с доказателства и... го вкарай в затвора. Но така промити мозъци, да говорят, колкото да ми джвакат дъвката, не става! Втора употреба е все пак:) Впрочее, съм в женски род, личи от ника ми!Писна ми от актуални ***!Дръж се за тезата :)
116
4
 
7
 
! Отговори
Та питали радио ... преди 10 години
- А бре, защо Бойко Борисов, все се изсулва като пръдня из ***?И радиото отговорило: - Та вие сам си отговорихте.
115
1
 
2
 
! Отговори
Дръндер до шоп преди 10 години
До шопКой народ бе? Ти и лудите от четвърти километър и Курлуково?
114
2
 
9
 
! Отговори
Май идва края преди 10 години
Господин Б. Борисов вярва ли си в приказките, че бунтът е потушен. Когато види разпадът на организацията, едва тогава ще му кветне, но нищо неможе да таправи. Цметанов му е дружка от началото на образуването на ГЕРБ. Цветанов е мозъкът на ГЕРБ. Отстраняването на Цветанов ще ускориразпадът. Най-лошото за ГЕРБ е, ако няколко депутата се влеят в някаква нова политическа формация, което ще означава, че часовникът на ГЕРБ е започнал да цъка в обратна посока. Който гроб копае другиму, сам пада в нея.
113
5
 
2
 
! Отговори
t0read0r преди 10 години
До Справки_13човек като няма теза и се занимава със запетайките на другите. моля те, прегледай написанот от теб и ми кажи колко са твоите грешки! не би могъл да преподаваш, грамотноста ти е нанякакво средно към посредствено ниво. второ, лични нападки? оценка на интелигентноста на хора, които не познаваш? явно нищо не знаеш за борисов, приятел. не си внимавал през 3.5 години управление, както и през 10-те преди това. и като си толкова грамотен, как стана фен на борисов?
112
14
 
8
 
! Отговори
патриот преди 10 години
ГЕРБГЕРБГЕРБ И САМО БОЙКООООООООООООООООООО!
111
16
 
14
 
! Отговори
Shop преди 10 години
ГЕРБ е най-свестната партия в момента, факт.
110
7
 
11
 
! Отговори
Справки_13 преди 10 години
До калканИме,фамилия се пише с главна буква!Изречение се започва с главна буква! Не знам, кой ***, ама ти не си си пил йодните хапчета и се вижда, че си с идиотия! Не се захващам да ти преподавам, но 19 грешки в 5 реда! Освен това говориш, врели некипели...Дай доказателство за едно две убийства, ако не, се скрий в миша дупка!Дали осъзнаваш колко си зян? Неграмотен, комплексиран...безмозъчен! Дръж ми дъвката...влизам в боя!
109
12
 
4
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Тодор Живков требваше като Чаушеску , да ама НЕ
108
2
 
20
 
! Отговори
Протест-по 40 лв на преди 10 години
Какъв Протест е тва по 40 лв на човек , тва повече прилича Папратизанска акция като през Тодор Живково време
107
14
 
25
 
! Отговори
БОТЕВ преди 10 години
КЪСНОООЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЧЕДО *** СИ ,МАНДАЛОТО ХЛОПНА
106
17
 
24
 
! Отговори
i преди 10 години
Боко тиквата, милия, колко му се насъбра..
105
10
 
11
 
! Отговори
NoГЕРБ преди 10 години
Четиво за любимия на някои вожд ББ e-vestnik.bg/9188 .Статийката е стара ,но това нищо не променя,просто не се споменават някои по нови факти.Всеки да си прецени ,кой колко е крал ,какво е ял и после ***.
104
3
 
21
 
! Отговори
ББ преди 10 години
На който не му понася - да се изнася !Да си правят собствена партия и да я управляват както намерят за добре! Успех!
103
5
 
9
 
! Отговори
до 118 преди 10 години
ти за 30 лева ли работиш или папче пица?
102
7
 
16
 
! Отговори
мишо преди 10 години
До калкан Така е !Ходеше при Бретона в Будапеща той имаше кафене на ул Ракоци там сьм го засичал много пьти Бретона го свитнаха за едни работи но на Бойко се размина в централния има още хора на Бретона та незнам? Бог забавя но не -другото как беше? Аре до утре че пешо носи лсд Лека!
101
1
 
3
 
! Отговори
ДО ШОП преди 10 години
Абе ти луд ли си бе ***?!
100
4
 
1
 
! Отговори
viladge`s преди 10 години
До Анонимен 112 pich/ka .. kvo naprai be chovek .. pishesh komentar i vednaga - 3 likes ,.... ti s taifata li si tuk :))))