Манолова най-курназ, излезе през задния вход на НС

Червената депутатка опита да говори с хората, но без успех
Обновена: 26 юни 2013 13:50 | 26 юни 2013 13:50,
186
Манолова най-курназ, излезе през задния вход на НС
Мая Манолова се пробва за втори път да говори с протестиращите. Снимка: БТА

Мая Манолова направи втори опит да отиде да говори със събралите се протестиращи пред парламента.

"Червената" депутатка за разлика от колегите си реши да излезе през задния вход на НС и да говори с насъбралото се множество. Идеята й обаче не беше постигната и зам.- председателят на парламента беше посрещната с видима агресия, като върху нея се изля порой от нецензурни думи.

"Не искам да обиждам никого, но това не е нормален тон за разговор", заяви Манолова. По нейни думи протестиращите днес около парламента не представляват 7 милионна България. "Това ли е българското общество днес?", попита Манолова.

Единственият човек, с който Манолова успя да проведе разговор, беше бившия полицейски служител Богдан. По-рано днес мъжът заплаши да се самозапали, ако не се срещне с Манолова.

Още по темата

След срещата си с него Манолова разказа, че здравословното му състояние е влошено след тежка операция и от няколко години състоянието му е много тежко.

"Той искаше среща със здравната министърка, която обещах да уредя утре", обясни Манолова пред журналисти.

След разговора с Богдан Манолова напусна парламента сред полицейска охрана и тълпа от журналисти, вървящи след, нея и тръгна по посока „Александър Невски“, но без кола, за разлика от останалите народни представители. "Отивам да запаля една свещ", каза тя на следващите я журналисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
10
 
26
 
! Отговори
Comodo dragon преди 10 години
На преден план - "интелигентни млади хора" :))))
38
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 30 не са мързеливи и лентяи точно за хората като тези който протестират около 40-50-60 годишни намирането на работа е почти невъзможно или ако е възможно то е за жълти стотинки и подигравка
37
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
:)А Станишев къде е?:)Да не е избягал през прозореца на женската тоалетна?:)
36
11
 
31
 
! Отговори
КУРомбашев преди 10 години
Майчето определено има визия за порно актриса, но не и за политик!
35
20
 
20
 
! Отговори
Der преди 10 години
Абе то направо като видиш на снимката колко народ протестира и ти става ясно. Като гледам има-няма 200-300 човека най-много да са. Не разбирам защо изобщо се обръща внимание на подобно жалко подобие на протест. Зимата за къде много повече хора и дума не се обелваше, а сега медиите говорят за 200 човека като за чудо невиждано.
34
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако някой я беше замерил със яйце щях да съм по доволен,може и домат.Хубаво щеше да се опули тогава.
33
11
 
23
 
! Отговори
sostin преди 10 години
Майоооо , вое от кога спряхте да взривявате църкви и да ходите в тях бре другарке? Некъв душевен катарзис ли и вас ви е налегнал хахахахахахаха
32
2
 
28
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Поне трябва да й признаем, че е доста смела и явно иска да осъществи диалог с хората,докато колегите и се крият ,а смелия разобличител Бареков що не е пред парламента-раздават безплатно едни работи с които го оприличават!
31
5
 
20
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
За да има диалог трябва чуваемост, когато обществото иска оставка на правителството, тя да се даде. Президентът назначава служебно експертно правителство. След това НС приема промените в Изборния закон, назначава се дата за изборите 1-ви септември и се разпуска. Политическите партии правят конгреси, за да се освободят от влиянието на комунистическата мутро-олигархия. Който успешно го е направил, влиза в парламента.Ето това е пример за диалог.
30
10
 
18
 
! Отговори
Рали преди 10 години
Приличният и нормален тон беше до днес,от интелигентно държание не разбрахте нищо така изглежда.Запали една свещичка и се помоли,и излез довечера пред хилядите да си поговориш. Оставка !
29
3
 
17
 
! Отговори
!! преди 10 години
това е жена от народа, ей. най-харесвам чертата, която й дели задницата на две
28
22
 
16
 
! Отговори
Кулио преди 10 години
Баси и протестиращите и какво искат лелките и те не знаят
27
33
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Протестиращите са лентяи и мързеливци, които не са на работа и трябва да бъдат арестувани докато изчистят тоалетните в затворите.
26
14
 
6
 
! Отговори
az преди 10 години
A пък журналята от днеса показаха за сетен път, че са от дълбоката провинция с поредната мега ултра дума в заглавието ...
25
29
 
22
 
! Отговори
Мите преди 10 години
Аз пък харесвам Мая Манолова готин политик, компетентна и близка до хората, не като останалите страхливци, които се крият през задни входове или пък въобще не идват в парламента, а ползват апартаменти и автомобили и лапат заплати. ДАВАЙ МАЯ!
24
4
 
47
 
! Отговори
Dan преди 10 години
Щом Мая Манолова е най-големият мъжкар в БСП сещайте се какви са им премиера и министрите!
23
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кви са тия селски тетки дето крякат. Егати вещиците дърти и грозни. Що ли имам чувството, че ако им се покаже Боко ще го разцелуват???? А наоколо *** колкото щеш :))))
22
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бракя гейбери, една жена не може да ни се опре, да захапем отново кокала! Дерзайте!
21
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГОСПОД-БОГ е отредил, кой колко ще живее. Показахте си, рогата протестиращи.
20
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
в това са най-добри лицемерие демагогия излязла срешнала се с Бог и смях комунистката в църквата да пали свещичка. да не вземе да отиде в СВЕТА НЕДЕЛЯ и като прадедите си да я взриви понеже това умеят най-добре!!!