Манолова най-курназ, излезе през задния вход на НС

Червената депутатка опита да говори с хората, но без успех
Обновена: 26 юни 2013 13:50 | 26 юни 2013 13:50,
186
Манолова най-курназ, излезе през задния вход на НС
Мая Манолова се пробва за втори път да говори с протестиращите. Снимка: БТА

Мая Манолова направи втори опит да отиде да говори със събралите се протестиращи пред парламента.

"Червената" депутатка за разлика от колегите си реши да излезе през задния вход на НС и да говори с насъбралото се множество. Идеята й обаче не беше постигната и зам.- председателят на парламента беше посрещната с видима агресия, като върху нея се изля порой от нецензурни думи.

"Не искам да обиждам никого, но това не е нормален тон за разговор", заяви Манолова. По нейни думи протестиращите днес около парламента не представляват 7 милионна България. "Това ли е българското общество днес?", попита Манолова.

Единственият човек, с който Манолова успя да проведе разговор, беше бившия полицейски служител Богдан. По-рано днес мъжът заплаши да се самозапали, ако не се срещне с Манолова.

Още по темата

След срещата си с него Манолова разказа, че здравословното му състояние е влошено след тежка операция и от няколко години състоянието му е много тежко.

"Той искаше среща със здравната министърка, която обещах да уредя утре", обясни Манолова пред журналисти.

След разговора с Богдан Манолова напусна парламента сред полицейска охрана и тълпа от журналисти, вървящи след, нея и тръгна по посока „Александър Невски“, но без кола, за разлика от останалите народни представители. "Отивам да запаля една свещ", каза тя на следващите я журналисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
4
 
10
 
! Отговори
До 37 преди 10 години
Те я замериха, но вместо нея уцелиха Сашо Диков, но все пак успяха да я опръскат.
58
5
 
21
 
! Отговори
optimist преди 10 години
до 55 - Абе на работа сме бе човек! Как да отида на протеста?! След няколко часа като ми свърши работния ден директно отивам пред НС. И още десетки хиляди хора ще направят същото.
57
11
 
5
 
! Отговори
PaV преди 10 години
Бой на протестиращите, ама утре сутринта от парламента ще ги вадят в черни чували ми се струва! Само да посегнат на някой ще има бунт!!!
56
21
 
17
 
! Отговори
Възмутена преди 10 години
Какво става в тази държава! Уж протестите били мирни и демократични.....друг път! Платени и продажни душици си пият кафетата на които е било платено по 40-60 лева за участието. Няма как един протест с политически искания да не е политически. Участващите 8-10хил.души в протестите в София се използва от различни политически сили за създаване на напрежение. "София протестира.....за БОГА...... "СОФИЯ НЕ БЪЛГАРИЯ " а останалите 7 281 000 .......за съжаление, не живеят в София :(
55
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малеййй колко много възмутени кутеви драскачи са се изказали тук бе :)Аре плюйте още малко, че утре *** подава оставката и почвате да просите пред Позитано 20.
54
6
 
12
 
! Отговори
аз преди 10 години
пък ,искам да правя животински секс с М.Манолова,да я усетя как трепери и обръща очи...на другия ден гарантирам ,че ще е много по-щастлива и милееща за Бг.
53
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бракя гейбери, дано да не сменят министъра на МВР, Орешарски да му писне и да хвърли оставката и Боко да се върне яхнал Буцефал като цар Освободител на СИТИТЕ !дндГ
52
32
 
26
 
! Отговори
Der преди 10 години
Какви хора, какъв протест ...Слепи ли сте, събрали се пред НС 300 човека и се правят на гласа на народа. Да бяха 50000 човека или 100000, тогава разбирам, но това си е чист лумпенизъм. Аз вече не подкрепям протестиращите и много хора също. Протеста беше опорочен и сега служи единствено на ГЕРБ. А аз не подкрепям ГЕРБ, така че това вече не е моя протест.
51
19
 
19
 
! Отговори
Ботуш Каишев преди 10 години
А де е полицията? 39 *** да въртят на пръста си цялата държава! Бой по тиквата!!!
50
11
 
20
 
! Отговори
Килъра преди 10 години
След като няма диалог значи протестиращите са бунтовници и трябва да се третират като такива. Сълзотворен газ, Палки бой до посиняване и каторжен труд в силиконовата долина в САЩ. Всичко е ясно герберастите организират всичко с парите от наркотиците и подкрепяни от американците.
49
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НЕПАРТИЕНИмала топки тя - *исла; има голяма уста само.А относно поведението на протестиращите - като стои *** срещу теб, ще му бучиш, то от друго не разбира.
48
10
 
15
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
До БогданЧе е смела, смела е. Иначе нямаше да си сложи главата в торбата за предизборния противоконституционен преврат с ясното съзнание на юрист, че е противозаконна проява.Станишев има фетиш към доминантни жени.
47
8
 
10
 
! Отговори
sostin преди 10 години
пумпала или иначе известен под името СерГЕЙ Станишев-съсела , пусна Манолова пред хората щото тя си е откровенно и докато другарката Манолова понасяше народната любов, съселчето се изниза от парламента като последната *** хахахахахахаха. смееееееееееееееех. А другарката Манолова отивала да пали свещ....ти да видиш. Майче питай първо да не сте заредили и тази църква с взрив а ти да не знаеш покрай акцията за извеждането на съселчето от парламента
46
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"По нейни думи протестиращите днес около парламента не представляват 7 милионна България. "Това ли е българското общество днес?", попита Манолова."Не, много още хора искат да излязат в работно време и да протестират, но нали трябва да изкарваме парички, за да ви хрантутим, пук и нали сте ни гласували едни 15-20 дни отпуск, а пък вие си излизате по 3-4 месеца?! Нали трябва да има баланс. Г-жо Манолова, вие за последния месец за колко пари реална работа свършихте, само сте в медиите!?
45
5
 
13
 
! Отговори
ас преди 10 години
До П_Петрова колко си смотан, няма НС при служебно правителство, затова го назначава пресидента.... гербер нали?
44
13
 
17
 
! Отговори
Революция преди 10 години
Революцияааа
43
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До strephenКОГАТО БЯХА НА ВЛАСТ ПРЕСЛЕДВАХА СЪПРУГА МИ ,ЧЕ БИЛ ПАРТИЕН ЧЛЕН ,А ХОДЕЛ НА ЦЪРКВА.СОЧЕХА ГО С ПРЪСТ КАТО ПРОКАЖЕН.СЛЕД ТОВА МУ НАМЕРИХА ЦАКАТА ДА ГО ИЗГОНЯТ И ОТ РАБОТА.В СЛЕДСТВИЕ СЕ РАЗБОЛЯ И ПОЛУЧИ НАЙ ТЕЖКАТА ДИАГНОЗА .ТОВА СА ТЕ "ДОБРИТЕ ДРУГАРИ".НЕКА И М.МАНОЛОВА ДА УСЕТИ ЗАТАЕНАТА НАРОДНА"ЛЮБОВ".
42
16
 
31
 
! Отговори
НЕПАРТИЕН преди 10 години
Тази другарка може да е всякаква , но поне има топки !!!Къде са другите ,,мъже,, , защо се крият като мишки ??????Относно протестиращите , това ли са младите ,интелигентни хора които имат каруцарски език ,и вият ,мучат като *** ???? Това ли е начина да покажеш ,и изкажеш мнението си ???Ако смята някой ,че като руши , пали ,наслагва напрежение ,провокира побоища, ще оправи изгладнелия и изстрадал народ ,много ,ама много се е объркал !!!Лек ден пожелавам на всички платени *** .......
41
10
 
8
 
! Отговори
uff преди 10 години
Abe vie naqsno li ste kolko shte struvat edni novi izbori, prooost narod....zatva si go iskame boiko pak, tujno mi e!!!
40
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бракя гейбери, като си върнем кокала, пак ще павкаме пури от 400 лв парчето, ще присвояваме средства и за разнообразие ще дефилираме колко сме най! Дръжте фрона и не отстъпвайте, защото червените са реваншисти и ще ни върнат с лихвите собствените ни дела- УЖАС!