Манолова най-курназ, излезе през задния вход на НС

Червената депутатка опита да говори с хората, но без успех
Обновена: 26 юни 2013 13:50 | 26 юни 2013 13:50,
186
Манолова най-курназ, излезе през задния вход на НС
Мая Манолова се пробва за втори път да говори с протестиращите. Снимка: БТА

Мая Манолова направи втори опит да отиде да говори със събралите се протестиращи пред парламента.

"Червената" депутатка за разлика от колегите си реши да излезе през задния вход на НС и да говори с насъбралото се множество. Идеята й обаче не беше постигната и зам.- председателят на парламента беше посрещната с видима агресия, като върху нея се изля порой от нецензурни думи.

"Не искам да обиждам никого, но това не е нормален тон за разговор", заяви Манолова. По нейни думи протестиращите днес около парламента не представляват 7 милионна България. "Това ли е българското общество днес?", попита Манолова.

Единственият човек, с който Манолова успя да проведе разговор, беше бившия полицейски служител Богдан. По-рано днес мъжът заплаши да се самозапали, ако не се срещне с Манолова.

Още по темата

След срещата си с него Манолова разказа, че здравословното му състояние е влошено след тежка операция и от няколко години състоянието му е много тежко.

"Той искаше среща със здравната министърка, която обещах да уредя утре", обясни Манолова пред журналисти.

След разговора с Богдан Манолова напусна парламента сред полицейска охрана и тълпа от журналисти, вървящи след, нея и тръгна по посока „Александър Невски“, но без кола, за разлика от останалите народни представители. "Отивам да запаля една свещ", каза тя на следващите я журналисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
10
 
53
 
! Отговори
Journey преди 10 години
Майче, ами вие 10дни от интелигентен тон не разбрахте.Хората си обикаляхме, свирехме си със ***, играеха хоро...мирно се разхождаха по улиците, хвърляха си *** в кошчетата...и т.н.Но, явно за вас такива интелигентни протести не ви трогват.За това, не се правете на много хрисимите и да говорите за тона на хората.Май наистина не осъзнавате колко сте ни писнали всички.
18
12
 
38
 
! Отговори
strephen преди 10 години
`ДА ДРУГАРКО МАНОЛОВА - ТОВА Е ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО! ОСТАНАЛИТЕ РАБОТЯТ - ЗА ДА МОГАТ ДА ИЗКАРАТ НЯКОЙ НЕЩАСТЕН ЛЕВ, НО ДОВЕЧЕРА ЩЕ СА ПРЕД МС! А НА ТЕБ НЕ ТИ ВЯРВАМ ИЗОБЩО ДА ЗАПАЛИШ СВЕЩ - НАЙ-МНОГО НЯКОЯ ЧЕРВЕНА ЗВЕЗДА, КОЯТО СЛАГАТЕ ПО НАДГРОБНИТЕ ПАМЕТНИЦИ НА ДРУГАРИТЕ СИ! КОМУНИСТ ВЯРВАЩ? АЙДЕ БЕ! ЧЕЛИ СМЕ МАРКС И ЕНГЕЛС! "РЕЛИГИЯТА Е ОПИУМ З НАРОДА..." ДОСЛОВНО!!!! И ВИ СТЕ СЪБИРАТЕЛЕН ОБРАЗ НА ТЕЗИ ДОГМИ!!!!
17
2
 
5
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
ТАМ Е ВЛЯЗЪЛ...ОТ ТАМ Е ИЗЛЯЗЪЛ....
16
35
 
16
 
! Отговори
мими преди 10 години
Ама верно сте ***, грачещи гарги
15
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех, защо не излезе и станишко пред народа, да си поговори с 200, според него човека отвън.
14
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
брей, комунистите от кога ходят на църква
13
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ami to goliama chast ot horata prosto nqmat pari za transport da doidat ot vsi4ki kraishta na stranata, che da vidite kakvo stava togava
12
22
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** е готина ;)
11
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Саладинчо, ако не бяха сложили човек на Тиквата за МВР шеф, досега да сте се умирили хиляда пъти!*** !
10
16
 
43
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Другарката да осъзнае, че вече разговорите не са опция. Искаме незабавна оставка, служебен кабинет и предсрочни избори в началото на месец септември!
9
18
 
43
 
! Отговори
Dan преди 10 години
Тази чува ли се какво говори, какви 7 млн., какви 5 лева , протестиращите хора , не ги карат с автобуси както правят от БСП и ДПС, протестиращите хора работят по това време, и само тези които имат възможност са пред парламента , защо не излезе до се или довечера пред 15-20 хил. да попита това ли са представителите на 7млн. БЪЛГАРИ??? НАГЛА, БЕЗОЧЛИВА, НАХАЛНА, КАКТО ВСИЧКИ ОТ БСП И ДПС....ДА НЕ ВСИЧКИ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!!!
8
10
 
24
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
mahai se mangalova vednaga stiga s tazi naglost
7
13
 
45
 
! Отговори
позитивен преди 10 години
за какво има да си говорим.Искането е ясно - ОСТАВКА!
6
49
 
29
 
! Отговори
мими преди 10 години
протестиращите така ли трябва да ревете като магарета, не може ли да говорите?
5
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bravo na jenata,che pone tq e imala smelost da zastane pred horata,kude sa stanishev i oresharski, kude? nagleci bezpodobni da se mahat ot parlamenta i da ne pomislqt poveche za vlast,tolkova li sa bezochlivi ??? kakvo ste napravili za horata be ei,samo kradete,vseki shte krade,no nqkoi pone za naroda napraviha ,a tiq samo shte gepat,nqma ad stane!
4
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А каква е тази дума "курназ" и какво значи, че не съм я срещала друг път в българския език?!
3
7
 
26
 
! Отговори
KAMEN-BG преди 10 години
Днес *** Бареков плаче и дава интервю ,че Плевенлиева ,жената на Росен Плевенлиев със своите хора са хакнали неговите предавания. Егаси бъркотията която правят тези политици от различни цветове за сметка на народа ***. какъв по голям хаос ще настане ще видим във следващите дни.
2
11
 
59
 
! Отговори
121 преди 10 години
Да се махаш, че не мога да те гледам!!!! Даже не мога да си представя как съм те харесвала преди, същата си като другите - алчна, нагла и противна!!!! Заминавайте си всички, не ви искаме!!!!!
1
6
 
76
 
! Отговори
. преди 10 години
"Това ли е българското общество днес?"- Toва ли са българските политици днес ?