Борисов зове: Този парламент е безсмислен, време е за оставка

"НС така е обсадено, че и да иска човек, няма как да се върне"
Обновена: 28 юни 2013 15:11 | 28 юни 2013 13:10,
395
Борисов зове: Този парламент е безсмислен, време е за оставка
Бойко Борисов поиска предсрочни избори. Снимка: БТА

"Този парламент е безсмислен, защото министрите и депутатите са изгубили напълно доверието на хората", обяви в предизборния щаб на ГЕРБ във Варна лидерът на партията Бойко Борисов, който призова правителството да си подаде оставката, "за да се успокои народът".

"Парламентът така е обсаден, че и да иска човек, няма как да се върне", допълни бившият премиер. Той бе категоричен, че при оставка на правителството няма да настъпи криза в държавата, защото могат да бъдат проведени нови избори след месец и половина, а след тях гражданите ще имат възможност да бъдат представени по-добре в управлението на страната.

Борисов подкрепи думите си, припомняйки, че ГЕРБ настоява бариерата за влизане в НС да падне на 3%, за да има по-голяма представителност в Народното събрание и едновременно с това да не се режат субсидиите на партиите с такъв резултат.

"Ние сме още достатъчно силни и няма какво да ни правят, затова посегнаха на всички останали. Те просто искат да останат като едно време – ДПС, „Атака” и БСП", обясни Бойко Борисов.

По повод частичните местни избори във Варна той обяви, че ДПС готви фалшифициране на вота с 10–15 хиляди гласа, като това щяло да стане чрез подмяната на цели урни.

"Купуването на гласове се извършва основно в ромските махали на Варна. В замяна се обещава узаконяване на незаконните постройки там, както предвиждат промените в законодателството, предложени от БСП", аргументира се лидерът на ГЕРБ.

Той уточни, че ще се подменят урни в подкрепа на независимия кандидат за кмет на Варна доц. д-р Христо Бозов, който е подкрепен и от червените. “Причината днес да съм във Варна е именно информация за подмяна на вота”, завърши Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
320
0
 
1
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
Бойко Борисов е станал полковник през 80 години след като е участвал в репресии във възродителния процес. Тогава от бил вече майор и е повишен направо в полковник.
319
0
 
1
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
Мая Манолова обеща Изборният кодекс да е готов до края на септември
318
1
 
3
 
! Отговори
Adiito0 преди 10 години
ГЕРБ не са никаква алтернатива. Те ни ограбваха през четирите си години на управление, в името на "финансовата стабилност" с която толкова се гордеят, и в Европа дори ни дадоха за пример. Докато тук хора умират от глад, защото минималните им заплати и ниските им пенсии не им стигат за хляб, защото не им остават такива след като платят всичките си сметки за ток, парно, вода и т.н. Не забравяйте за какво излязоха на протест хората през февруари. Не забравяйте за хората, които се самозапалиха.
317
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бюлетините - предизборен БЛЪФ! Компроматът срещу Цветанов почече от БЛЪФ. Щели да го обвинят, но не знаели, кой е бил послушван? Е кога ще научите бе ***? Ами ако е подслушвал ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ БСПкакво ;ошо - напрптив това му е работата? Я виж какво каза Обама: ако е нужно не всеки втори, а всеки ще подслушваме за да избегнем терора. Брях че глупави американци защо не го дадът под съд? София
316
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко въобще не заслужаваше за това което му се случи от извергите на тройната коалиция.Но и те ще паднат по много по лош начин от Борисов.Бойко Борисов е идола на България почти чела България на него чека той е най нормалният най откровеният и прозрачен политик.Представетеси какво ще стане ако нее ГЕРБ.Хоръта няма да имат абсолютно никакво самочуствие тежест и достойнство.Защото Сидеров да им определя съдбата Станишев и Доган.
315
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Брисов е единственият политик които си жертва живота за благото на родината България.Заплашван е по всяко време и навсякъде.Ние Българите много малко полагаме за него,много малко му подаваме ръка,ние трябва сега да бъдем както зверове и дъго запазим като тракийското съкровище като най скъпото за нас същество на България.Той се бори за нас,а вижте Сидеров Станишев и Доган се изправат на глава само и само да вървът срещо народа.
314
2
 
4
 
! Отговори
Adiito0 преди 10 години
В речника на Борисов присъства само думата "оставка". С оставката на кабинета всъщност няма да се реши нищо, ако това стане веднага. Трябва да се направят редица промени, най-вече в изборния кодекс, и тогава вече парламентът да подаде оставка. В противен случай същата въртележка от избори-оставка-избори няма да спре да се върти. Оставката на кабинета обаче е в интерес на Борисов, защото ГЕРБ не получиха достатъчно гласове. Искат да отидат на избори с поредната скъпа предизборна кампания.
313
0
 
2
 
! Отговори
КАЛИНЧО преди 10 години
КАЛИНЧО!!!!!!
312
5
 
6
 
! Отговори
hmm преди 10 години
Davai, Boiko! S teb sme, silni sme, mnogo sme! Uspeh na izborite!
311
4
 
3
 
! Отговори
Розан преди 10 години
До АнонименВолен ,ти си герой! Прав си за продажните медии. Сега тая словоблудка Кулезич плямпа своите глупости и се изразява толково витиевато,че повечето от българския народ не я разбират.
310
5
 
5
 
! Отговори
тъпчо преди 10 години
този пак изпълзя от някъде. Безсмислено е да не работиш и да получаваш заплата от нашите данъци. Защо внасяте предложение да се вземат субсидиите от партията на Светльо Вътков.С него са младите хора? Има цензура на това,което пишем. Не го правете,хора.Блокират ни коментарите
309
7
 
10
 
! Отговори
Shop преди 10 години
В момента ако има избори БСП+ДПС+Атака ще съберат най-много 25% ОБЩО! - най-тъпите и деградирали индивиди, за които почтеност и справедливост не означават нищо. Затова така са се запънали. Иначе предишните избори бяха фалшиви, и глухите чуха пропагандата в предизборния и изборния ден.
308
7
 
18
 
! Отговори
petar i pawel преди 10 години
Къде бяхте, когато начело на държавата застана зле възпитан милиционер, шеф на ИПОН и телохранител на Тодор Живков?Защо не се възмутихте, когато същият този човек нееднократно и по най-различни поводи изказваше възхищението си от бившия първи и практически направи всичко възможно, за да реабилитира режима му?Къде бяхте, когато този човек произведе легион скандални назначения във всички ешелони на властта?Къде бяхте, когато неосъществената дружинна ръководителка Румяна Желева излагаше страната ни?
307
5
 
9
 
! Отговори
Daniela преди 10 години
Boko Tikvata nikoi ne go pita.
306
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Долу Борисов ! Никога повече ГРОБ !
305
5
 
17
 
! Отговори
Чакаме вести преди 10 години
защо не пишете за Сесил Каратанчева, нейния Баща и Бойко Борисов. Около това трио се крие някаква педофилия на вожда на протестиращите. Всички се юрнахте срещу Сидеров, а за опитите за похождения на Върховния не пишете. Вчера някъде четох, че бащата и дъщерята са сезирали Прокуратурата, ама резултат няма. То май най-добре е направо в Страсбург, та да ни видят що за Премиер сме имали. Учудвам се, защо Баща и Дъщеря, след като имат ЕсСеМесите, не ги публикуват, щото иначе излиза, че е измишльотина
304
1
 
9
 
! Отговори
fidoska gruhhhhhhhh преди 10 години
А много неправителствени организации вече посочват, че благодарение на рушвети и рекет, върхушката на тази партия е натрупала огромни суми в кеш и задгранични сметки.
303
3
 
13
 
! Отговори
МВ преди 10 години
Айдеее е и Баце се изказа... че досега къде ли беше - явно броеше милионите в Банкязор ей, голязм зор
302
2
 
17
 
! Отговори
Идеолог преди 10 години
Ето го идеологът на т.н. протести.Най-после се показа на светло.Яд го е , че падна от власт. Партиите , които не влязоха в парламента също ги е яд. Надяват се след едни нови избори заедно да управлявят. Да , ама не! Защото Б.Б. вече ни показа как управлява еднолично и разбива съюзниците си, като им краде депутатите и ги оплюва и дискредитира. Прави смешни назначения и защото е диктатор администрацията му трепери и в резултат не взема решения , не работи , фалират фирми и голяма безработица.
301
5
 
6
 
! Отговори
Егон преди 10 години
До goro.poromanskiТи и тук ли се отрази бе, пич? А изказването на Станишев, че Пеевски претърпял личен катарзис, а мънкането на министър-председателя на България на въпрос кой му нарежда назначенията, а изказванията на онова лудото за граждански арести? Какво некомпетентно е казал Борисов? Нима не е окупиран парламента? Нима депутатите не ги гонят наоколо като яребици на лов? Така трябва да бъде независимо кой управлява, но да ми казваш, че не сме били по-зле от при Борисов еми сори.