Ако бяхме в парламента, щяхме да се сбием с "Атака"!

ГЕРБ е най-конструктивната опозицията, твърди Московски
29 юни 2013 10:57,
244
Ако бяхме в парламента, щяхме да се сбием с "Атака"!
Московски и Сидеров на крачка от съприкосновение в края на май. Снимка: Impact Press Group

Настоящият депутат и бивш транспортен министър Ивайло Московски заяви, че ГЕРБ са били изгонени от парламентарната зала.

Повод за това е станало поведението на депутатите от партия "Атака" и лидера й Волен Сидеров.

Московски посочи, че ако партията присъства в пленарна зала, "щяхме да се сбием с "Атака".

"Провокациите вътре щяха до доведат до омаскаряване на всички", каза той пред bTV и посочи, че по време на заседанията, "Атака" и лидерът им влизат между редовете на депутатските банки, обиждат хората от ГЕРБ и правят преки опити за сблъсък.

Още по темата

"Не само към мен има такива, но и към Десислава Атанасова, Бойко Борисов, Цветан Цветанов", отсече той.

Депутатът каза още, че ДПС и БСП стоят, подсмихват се ехидно и са безучастни в това време, а мерки срещу Волен Сидеров може да се вземат най-добре на 4-ти километър.

Московски заяви, че това поведение е сценарии за унижаване на ГЕРБ и призова медиите да вкарат камери и да "снимат Сидеров и клакьорчетата му".

По думите на ексминистъра бившите управляващи са в момента най-конструктивната опозицията с отказа си да влизат на заседания, в които не се обсъжда Изборния кодекс.

Той коментира, че няма нищо лошо в нови избори и това е логичното продължение на едно делегитимирано управление.

"Правителството е много дискредитирано. Исканията ни за промени в Изборния кодекс са съобразени с желанията на хората – падане на прага за влизане в парламента до 3 на сто, дори по-малко; силен мажоритарен елемент; символични такси за сдружения и партии, които искат да участват на избори", посочи Московски и добави, че казусът със субсидиите на извънпарламентарните партии може дори и на референдум да иде.

"Само дясното може да изведе България от кризата", категоричен беше той, визирайки обявения от десните партии нов реформаторски блок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 106Аритметиката е следната: от 100% избиратели са гласували 44 %. 31% от ТЕЗИ 44% са гласували за ГЕРБ. Преизчислявайки ги към всички избиратели (т.е. към 100-те %) получаваме, че за ГЕРБ са гласували по-малко от 14% от българските избиратели! Май не са чак толкова много! Това е резултатът от негласуванито на 56% от избирателите!
103
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе тоя ГЕРБ по зле от ДПС, вече няколко *** физиономии виждам
102
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дясно значи БСП!Те другите са комунистически фракци боядисани в синка!
101
7
 
9
 
! Отговори
Пенсионер преди 10 години
До Петър Дамянов Пешо, ЧИД - днес е Петровден! Я, момче, вземи да си оправиш понятията в главата! Ще ти е от полза, казвам го с добри чувства. Никога не наричай "комунисти" такива, които не са комунисти. Засягаш някой оцелял старец като мен, а ние не сме много и от нас нищо вече не зависи. Приятен празник и...умната! Никога вече ГЕРБ! Онзи, на който уж "комунистите убили дЕдо" му никога никой да не се хваща на въдицата! Не е толкова храбър, колкото се пише. Защо не наби бесния "камбоджанец"?
100
4
 
11
 
! Отговори
Очите ми горят преди 10 години
"ГЕРБ е най-конструктивнаТА опозицияТА, твърди Московски" - май редакторът и днес не си е пил кафето. Четете какво пишете, преди да го публикувате. Все пак имате претенции да сте медия, дръжте се малко по-професионално. Има коментари, написани по-грамотно от вашите статии.
99
11
 
12
 
! Отговори
Стани богат преди 10 години
Тук намирам место да задам следния въпрос с понижена трудност: Каква е разликата в поведението на Волен Сидеров и Сашо Диков?Плюсовете ще означават "никаква".Минусите ще означават "голяма".
98
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До вежливия лос PREZIDENT BOLEN NA TOALETNITE V BG URAAAAAAAAAAAAAAA
97
14
 
12
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Истината е, че в протестите участват основна хора, които са гласували за Атака и чийто вот беше подменен.Волен Сидеров вече няма обществена подкрепа и от тази гледна точка следва да се насрочат нови избори, другото е демагогия.Не може да се правиш на реформатор без да участваш в изпълнителната власт, но подкрепяйки в парламента две антибългарски терористични партии, слугинаж на чужди държави, които са изключително виновни за плачевното състояние на България в момента.Така че стига лъжи и трикове
96
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Макс Демидж odi sas //edinsveniq patrioti4en politik // ISE GRAMNETE
95
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ставри 104Ami da Stavri, tova e komunisti4eska aritmetika.Drugarju Ivanov, za Gerb glasuvaha 31% ot 44%. Tova e fakt! Ne me interesuva kak Vie ste glasuval. PRIEMETE FAKTITE komunisti
94
1
 
4
 
! Отговори
ставри преди 10 години
До ИВАНОВДа, обаче не само с твоя глас.Направи си сметка с какъв процент е избрано и тогава пиши.
93
30
 
20
 
! Отговори
вежливия лос преди 10 години
Здравейте на всички,Волен - ПРЕЗИДЕНТ! АТАКА - ПОБЕДА!Лек следобед.
92
21
 
25
 
! Отговори
33 преди 10 години
СЪРДИТОТО БЕБЕ ГЕРБ .АКО НЯКОЙ ВЗЕМЕ КУКЛАТА Е СЪРДИТ НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ...И ТЕЗИ ДОСЕГА НИ УПРАВЛЯВАХА И ДОВЕДОХА ДО НАЙ-ГОЛЯМАТА КАТАСТРОФА И КОЕТО Е ПО-ЛОШЧЕ ИСКАТ ПАК ВЛАСТ
91
15
 
29
 
! Отговори
Смях преди 10 години
Били конструктивна опозиция :))))) Ако смяташ, че е конструктивно да не влизаш във пленарна зала и да *** заплата....То ГРОБ са най конструктивната опозиция... Или единствената точка да е нови избори, щото видите ли ИСКАМЕ ДА КРАДЕМ !!! Стойте извън парламента, то и без това на ТИКВАТА там не му е интересно :)
90
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименДо 96 Абсолютно си прав човече.
89
30
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене не се давай на труповете от гЕРБ. Плътно зад Орешарски и Местан за да изметем седесарско-гербавата *** веднъж завинаги!!
88
18
 
24
 
! Отговори
outsider преди 10 години
ГЕРБ може да е конструктивна опозиция само ако не влиза в парламента. Не че между тях няма кадърни хора, но зависят от това, какво ще му скимне на една бивша мутра и полицай с пожарникарско образование.
87
24
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Схемата е повече от ясна-понеже БСП и ДПС не могат да ги мръднат ,сега всички платени медии се юрнаха да нападат Волен Сидеров,защото ако го изкарат извън релси ще напусне Нар.Събрание и ще свърши работата на на ония 2-3 000 "умни ,интелигентни и красиви" уж протестиращи .И после получавате чисто нови Бойко Борисов и Цветанов обвити в целофан
86
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Moskovski palq4o
85
26
 
24
 
! Отговори
ИВАНОВ преди 10 години
Това правителство е избрано и с моят глас, така че само ние , които сме го избрали можем да искаме оставката му. Тези дето реват пред парламента , да си свалят първо техните водачи. Те не ме представляват мене , както и 99 % от БЪЛГАРИТЕ. Кои нормален човек , може да си позволи в работен ден да не ходи на работа и през това време да пречи и на останалите да си вършат работата. Пък за ВОЛЕН изобщо не съм му почитател , но вече ми се издигна в очите.Те ГЕРБЕРАСТКИТЕ *** от добро не разбират.