Ако бяхме в парламента, щяхме да се сбием с "Атака"!

ГЕРБ е най-конструктивната опозицията, твърди Московски
29 юни 2013 10:57,
244
Ако бяхме в парламента, щяхме да се сбием с "Атака"!
Московски и Сидеров на крачка от съприкосновение в края на май. Снимка: Impact Press Group

Настоящият депутат и бивш транспортен министър Ивайло Московски заяви, че ГЕРБ са били изгонени от парламентарната зала.

Повод за това е станало поведението на депутатите от партия "Атака" и лидера й Волен Сидеров.

Московски посочи, че ако партията присъства в пленарна зала, "щяхме да се сбием с "Атака".

"Провокациите вътре щяха до доведат до омаскаряване на всички", каза той пред bTV и посочи, че по време на заседанията, "Атака" и лидерът им влизат между редовете на депутатските банки, обиждат хората от ГЕРБ и правят преки опити за сблъсък.

Още по темата

"Не само към мен има такива, но и към Десислава Атанасова, Бойко Борисов, Цветан Цветанов", отсече той.

Депутатът каза още, че ДПС и БСП стоят, подсмихват се ехидно и са безучастни в това време, а мерки срещу Волен Сидеров може да се вземат най-добре на 4-ти километър.

Московски заяви, че това поведение е сценарии за унижаване на ГЕРБ и призова медиите да вкарат камери и да "снимат Сидеров и клакьорчетата му".

По думите на ексминистъра бившите управляващи са в момента най-конструктивната опозицията с отказа си да влизат на заседания, в които не се обсъжда Изборния кодекс.

Той коментира, че няма нищо лошо в нови избори и това е логичното продължение на едно делегитимирано управление.

"Правителството е много дискредитирано. Исканията ни за промени в Изборния кодекс са съобразени с желанията на хората – падане на прага за влизане в парламента до 3 на сто, дори по-малко; силен мажоритарен елемент; символични такси за сдружения и партии, които искат да участват на избори", посочи Московски и добави, че казусът със субсидиите на извънпарламентарните партии може дори и на референдум да иде.

"Само дясното може да изведе България от кризата", категоричен беше той, визирайки обявения от десните партии нов реформаторски блок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
10
 
18
 
! Отговори
Тошо Павето преди 10 години
"Ако бяхме в парламента, щяхме да се сбием с "Атака"!"--Така е защото сте от "един дол дренки".
83
20
 
22
 
! Отговори
Think преди 10 години
Ей комунисти и атакисти ... стига писахте бе , отивайте на плаж , стига писахте , нямате ли си работа ?! :) Или защо не сте на КОНТРА протестите ... на ПИЛОНИТЕ на НДК :) ама се облечете секси , че някой да ви подхвърли някой лев....Аз влизам във водата , до която стигнах за около 3 часа по магистрала Тракия , която ми построиха !
82
23
 
24
 
! Отговори
Кире преди 10 години
"Ако бяхме в парламента, щяхме да се сбием с "Атака"!"....."ГЕРБ е най-конструктивната опозицията, твърди Московски"ЕГАТИ ***!!!
81
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
смешници.
80
17
 
15
 
! Отговори
Джедай мастър преди 10 години
Не мога да си представя да се бият най-големите шубета на България - агент Буда и Феса Сидеров.
79
7
 
3
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
До Ивайло АтанасовА с кой ще станем такава държава? С ***'триала? Или с патериците му.
78
25
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ все повече ми приличат на секта.
77
37
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
САМО ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ
76
20
 
29
 
! Отговори
Трамвайцедес преди 10 години
Престъпникът Сергей Станишев управлява задкулисно хунтата с помоща на червените олигарси. Те плащат на Субсидеров за да протегне *** си пръст за кворум. Срам! Народен съд за червените крадци и Психиятрия със строг режим за Субсидеров, където да го подстрижат нула номер и да си крещи до насита.
75
7
 
20
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Bastor-ГЕРБ спечелиха толкова колкото им отредиха хората.Това,че не направиха правителство си е техен проблем и не им дава право да откажат работа като опозиция!Съвсем нормален е въпроса защо в предишното Народно събрание Герб останаха с подкрепата единствено на Яне Янев!Сега разбират грешката си от изборния закон и искат намаляване на бариерата за влизане в парламента като по този начин да си създадат нови патерички които да им осигурят мнозинство и да ги издигнат отново на власт!
74
9
 
18
 
! Отговори
Бой Бор преди 10 години
Ивайло, за подсилване на групата ГЕРБ побойници, превикай твоя побратим, *** Асан, на който вие на галено викате Аню !
73
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен76 Ех, къде е ПЪРДянков?!Пет пъти "пребори"кризата в България и на шестия път от благодарност народа барабар сТиквата ги измете!
72
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герберската *** НИКОГА повече НИКОГА НИКОГА НИКОГА НИКОГА :@:@:@:@:@
71
8
 
20
 
! Отговори
Петър Дамянов преди 10 години
Този на снимката да каже за платените над 150 000 000 лева за реклама за "цифровизацията" и как чрез тях бяха, а и сега са подчинили медиите повече от шопара... Мръсни болшевици - прости, нагли и безскруполни...Отдавна комунистите и червените *** не са само в бсп. Никога вече няма да дам гласа си за герб.
70
6
 
13
 
! Отговори
Ивайло Атанасов преди 10 години
Изгледайте това: https://youtube/watch?v=XECYD0tl1cI. Ето на този човек (Волен) се крепи целия парламент и правителство. Обърнете внимание какви изрази и епитети използва. С тези хора ли ще станем европейска държава? Докога ще го търпим да се държи като удавник за сламка? Може ли в 21-ви век, лидер на парламентарно представена партия от държава в ЕС да обикаля с привържениците си (немалка част от тях платени) по улиците и да обяснява как ще арестува хора? Помислете!
69
10
 
23
 
! Отговори
123 преди 10 години
Простите милиционери-бандити от ГЕРБ повече НЯМА да помиришат власт!!!
68
10
 
10
 
! Отговори
Ресор преди 10 години
Това правителство и парламент приемат мерки, уж в полза на гражданите, за да спадне напрежението и да започнат спокойно да си крадат. Не на нас тия. Долу лицемерните продажници. Аз не съм гербаджия ама като ги гледам дс десните какви редки ги произвеждат напоследък - в съюз с Пръмова и НДСВ ама без СДС и Герб .... Да се смее ли човек, да плаче ли. Долу всички продажници!
67
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Протестите са организирани от Типинг пойнт, политико-икономическата група създадена за политическо инженерство и включва Цветелина Бориславова, Иво Прокопиев, Светльо Божилов и Иван Кръстев. Политико-иконимическата група, която издигна Плевнелиев и ДянковТе са семейни приятели с Прокопиев. Типинг пойнт е продуцент на правителството на Борисов.
66
5
 
10
 
! Отговори
Болярина преди 10 години
До Никога повече ГЕРБ!!щом не щеш правителство без нацисти и турци ...е те оправяй се сега с това което е..***..с над 12 министри от ДПС и все ключови министерства..а този ненормалния Сидеров е върха на сладоледа ..прецедател на етичната комисия..*ти цирка събрахте в парламента..Пеевски само дето не стана шеф на разузнаването...това щеше да е равносилно да сложиш риснак за шев на ЦРУ...*ти овчата нация..и никога няма да се върна там..
65
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ивайло, много станахте вие *** бе човече, пък и се плодите като марокански скакалци !