Оставка на кабинета "Орешарски" иска Цвeтанов

Бившият МВР шеф смята, че Волен Сидеров всява хаос
Обновена: 29 юни 2013 16:45 | 29 юни 2013 16:27,
180
Оставка на кабинета "Орешарски" иска Цвeтанов
Снимка: БТА

Най-доброто решение за България в тази напрегната политическа ситуация е оставката на правителството, настоя зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който присъства на двудневния форум под мотото: "Новата политическа култура - предизвикателство пред политическите екипи".

По думите му, трябва да се работи в посока намаляване на напрежението, търсене на обществен консенсус за промени в Изборния кодекс и скорошно провеждане на парламентарни избори, в края на септември.

Още по темата

Според него действията, които се предприемат от българската полиция, са изключително адекватни, защото полицаите винаги са най-потърпевши.

"За голямо съжаление има политици като Волен Сидеров, които не зачитат труда на тези полицаи и търсят тази провокация", смята Цветанов, цитиран от "Фокус".

Бившят МВР шеф коментира, че недопустимо народен представител да влиза в Народното събрание демонстративно с оръжие или с полицейска палка.

"Всеки с поведението си трябва да допринася за намаляване на напрежението, а не да с поведението си да провокира това напрежение", отсече той.

По думите на Цветанов Сидеров е допринесъл за хаоса в държавата.

"На първо място с това, че подкрепи правителството на Пламен Орешарски и в момента и БСП, и ДПС търпят всяко едно негово действие, защото знаят, че от него зависи оставането им власт", коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
9
 
8
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Освен изискванията за шеф на ДАНС - стаж,образование и т.н да отговарят на личноста Пеевски сега трябва да се напише допълнение към НК за да напаснат някой член на обвиненията към Цветанов.Оказа се че костинбродската сценка на Бареков може само да сваля % на избори но не и да влезе в съдебна зала.С подслушванията също - за да бъде подведен Цветанов трябва да осъдят 4-мата за незаконно подслушване - ако ги оправдаят поради липса на доказателства Цветанов в какво ще го обвинят.Цирка е пълен.
19
14
 
22
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
Този да спре с коментарите си и да се съзредочи върху отговорите си пред СЪДА!
18
21
 
13
 
! Отговори
До 16 преди 10 години
По добре калинки отколкото хипопотами с фесове и ибрици като теб.
17
18
 
12
 
! Отговори
Усещане преди 10 години
Цветанов вече е подготвил килия за беевски и ибриков.
16
18
 
21
 
! Отговори
гербер преди 10 години
Ние от герб се връщаме на власт през октомври и пак ще има калинки,безплатно летене с държавни пари, Дянков ще пази финансовата стабилност , Цецо ще подслушва на воля ,а БоЧко ще реже лентички,и всички гербери ще живеят отново в охолство и , не е ли яко ?
15
9
 
23
 
! Отговори
Хитлер преди 10 години
Ама те герб са филиал на бкп.Бащата цвъцо е бил дянсата ръка на шефа на дс.Повечето от министрите са свързани с бкп
14
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов вече ни спаси веднъж от тези мародери.
13
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За това , че трябва да има предсрочни избори е прав. Но трябва да бъдат през пролетта. Защото през есента ще бъде пагубно за бедните хора и много няма да могат да презимуват.Обаче има едно "но", страх го е че дотогава трябва да бъде осъден.Ако сме правова държава и тези на улицата се борят за такава, това трябва да стане.Но ако те са за спасяване на ГЕРБ.Това означава ,че не ставаме за нищо, предпочитаме да ни управляват престъпници. разбира се,че и БСП трябва да си ходят и да идват нови лица.
12
11
 
26
 
! Отговори
Ина преди 10 години
Този още ли е на свобода?Защо не се скрие някъде ами продължава да дава акъл.Властта е сладко нещо и явно не можеш да се откажеш току така.Може би вижда,че корабът им потъва и са готови да се хванат за всяка сламка.докато Цветанов е там ГЕРБ ще продължават да се разпадат.Защо няма доблестта сам да се отдръпне?
11
11
 
30
 
! Отговори
шишо преди 10 години
На тоя *** кой му дава думата. Мястото му е в затвора.
10
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Naposledak vse poveche Cvetanov i Borisov drapat za ostavka i izbori, qvno parite svurshiha i pochna da im zapicha pod dupetata.Za kude sa se zaburzali...
9
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези от герб поне имаха достойнство за разлика от бея,гея и лудия. Подобре 2 пъти герб отколкото тези ***.
8
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оставка на целия парламент начело с ибрика. Махане на депитатския му имунитет и да си купи танк че палка и пистолет не го спасяват от народната обич. Гея и доган да се взимат и да заминават за анадола. Олигарски да им кумува с кумицата болен лидеров.
7
10
 
34
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
Цецко, я си спомни какво казваше ти за подсъдимите - че е най добре да са в ареста, да не им се случи нещо! Я марш към ареста, гомно милиционерско....
6
10
 
36
 
! Отговори
хитлер преди 10 години
Правителството подава оставка избори през септември и комуниста борисов на власт .Това ли искате
5
23
 
10
 
! Отговори
Absolutism преди 10 години
Прав е, наистина, че правителството се крепи на лудостите на Волен Паша, незнам кой нормален ще иска лицето на Станишев-Орешарски, куклата на Доган-Местан и лудия с пистолета Сидер Ага
4
6
 
35
 
! Отговори
аман преди 10 години
Този спешно трябва да бъде прибран в следствения арест за да се кротне държавата!
3
8
 
33
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
Най доброто решение е Сретен Йосич да стане почетен гражданин на България...
2
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-доброто решение за България в тази напрегната политическа ситуация е оставката на правителството, настоя зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, после връщаме генерал Борисов е старшенкя Цветанов и работите се опряват нали.
1
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
от 3 до 5 години ,чиста работа