Ако бяхме в парламента, щяхме да се сбием с "Атака"!

ГЕРБ е най-конструктивната опозицията, твърди Московски
29 юни 2013 10:57,
244
Ако бяхме в парламента, щяхме да се сбием с "Атака"!
Московски и Сидеров на крачка от съприкосновение в края на май. Снимка: Impact Press Group

Настоящият депутат и бивш транспортен министър Ивайло Московски заяви, че ГЕРБ са били изгонени от парламентарната зала.

Повод за това е станало поведението на депутатите от партия "Атака" и лидера й Волен Сидеров.

Московски посочи, че ако партията присъства в пленарна зала, "щяхме да се сбием с "Атака".

"Провокациите вътре щяха до доведат до омаскаряване на всички", каза той пред bTV и посочи, че по време на заседанията, "Атака" и лидерът им влизат между редовете на депутатските банки, обиждат хората от ГЕРБ и правят преки опити за сблъсък.

Още по темата

"Не само към мен има такива, но и към Десислава Атанасова, Бойко Борисов, Цветан Цветанов", отсече той.

Депутатът каза още, че ДПС и БСП стоят, подсмихват се ехидно и са безучастни в това време, а мерки срещу Волен Сидеров може да се вземат най-добре на 4-ти километър.

Московски заяви, че това поведение е сценарии за унижаване на ГЕРБ и призова медиите да вкарат камери и да "снимат Сидеров и клакьорчетата му".

По думите на ексминистъра бившите управляващи са в момента най-конструктивната опозицията с отказа си да влизат на заседания, в които не се обсъжда Изборния кодекс.

Той коментира, че няма нищо лошо в нови избори и това е логичното продължение на едно делегитимирано управление.

"Правителството е много дискредитирано. Исканията ни за промени в Изборния кодекс са съобразени с желанията на хората – падане на прага за влизане в парламента до 3 на сто, дори по-малко; силен мажоритарен елемент; символични такси за сдружения и партии, които искат да участват на избори", посочи Московски и добави, че казусът със субсидиите на извънпарламентарните партии може дори и на референдум да иде.

"Само дясното може да изведе България от кризата", категоричен беше той, визирайки обявения от десните партии нов реформаторски блок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
0
 
2
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
Крадливи гербери,гнус ме е от вас.Докарахте майчица България да под дъното.Сега изкарвате на улицата 3 000 безделници и протестирате.Питат ги за какво?Не могат да кажат-Слабоумници.Прибирайте се по домовете.Иначе ние ще ви приберем...Некадърници и пухльовци.Начело с мухливият ви президент-Офшорски.къде се скри този радетел за морала и офшорките.Потули се някъде,миризливкото.АТАКА-ПОБЕДА!
163
0
 
2
 
! Отговори
атакист преди 10 години
Дерзай,Волене!Не им се давай на тези плазмодии гербави.ГЕРБ отива в ануса на историята.Ще се разпадне скоро.
162
0
 
2
 
! Отговори
риалист преди 10 години
Хей,герберасти-вие не можете и опозиция да бъдете.Защото сте некадърници.И това протести ли ,са?400 купени седесарчета и герберчета реват като луди.Нали имаше избори преди 1 месец и народът си каза думата.София не е България.България иска да остане това правителство.За да излезнат далаверите на Боко,Цоко и Фидоска.Така,че аз съм твърдо зад правителството.Подкрепям напълно и Сидеров-другият път ще гласувам за АТАКА.НЕ ВИ ИСКАМЕ КРАДЛИВИ СЕДЕСАРИ И ГЕРБЕРИ.А МОЖЕМ И НИЕ ДА ДОЙДЕМ В СОФИЯ....
161
0
 
3
 
! Отговори
Георги11 преди 10 години
В Б ългария трябва да има само БЪЛГАРИ НА РЪКОВОДНИ ДЛЪЖНОСТИ!!!
160
0
 
3
 
! Отговори
Георги11 преди 10 години
Атака победа!!! Да живее България ,да живее втория Левски Волен!!!
159
5
 
2
 
! Отговори
! преди 10 години
Волен трябва да бъде затворен и останалите партии да достигнат консенсус за нов изборен кодекс! Но Костов повече не го искаме!П*рното Костов - Станишев - Борисов го гледах вече, не ми става!А ДПС с престъпните си решения само създават етническо напрежение! Доган на бесило!
158
0
 
3
 
! Отговори
brymbrym преди 10 години
Хайде лидерите на двете партии да си организират един двубой.Да го излъчват пряко по ТВ
157
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Московски ако му беше плеснал една шамарче на лудото, сега нямаше да има кворум!
156
14
 
5
 
! Отговори
ромчо преди 10 години
Какъв ром бе бате?Он (Московски) си е 24каратов *** бе..И то мирислифф.
155
17
 
7
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Московски посочи, че ако партията присъства в пленарна зала, "щяхме да се сбием с "Атака"Вие от ГЕРБ друго освен да се биете знаете ли ? Наученото от "ранните мутренски години"явно не се забравя.
154
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Московски брат му е Азис и е ***!Само че той твърди че не е *** а ром.На въпроса ром ром пиеш ли?-много се нерви и скача като *** на желязо...
153
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе *** и кво ви е конструктивното- опитите за държавен преврат?Палячовци!
152
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Adiito0и етика ,а били ми казъл къде на този болен му е етиката,нима това негово държание е добър пример за твоите деца?А БЛАГОДАРЯ ОТ ТАКИВА БОЛНИ МОЗАЦИ ДА ИЗКАРВАТ ОФШОРКИ И ТЕМ ПОДОБНИ,не помня някой нар.представител ,депутат,министър да се е държал така арогатно и да показва безочие ,като че ли света е негов,та ще ми ходи той на работа с бухалка и с пистолет..хаха да се пазел от кучетата ,а като е толкова готин и добър вместо да гони младите граждани защо не подхване уличните кучета
151
22
 
12
 
! Отговори
Adiito0 преди 10 години
На всички им е крива партия Атака, още повече сега, когато Сидеров оглавява комисията по антикорупция. От няколко дена е на тази позиция и вече се виждат неговите действия: заговори за офшорките на Плевнелиев, започна да се бори срещу продажните медии. Но въпреки, че платени провокатори всеки ден сеят хаос, никой не обръща достатъчно внимание, медиите манипулират за това, но само Сидеров обръща внимание натам.
150
21
 
22
 
! Отговори
смешници сте преди 10 години
Ако се беше стигнало до сблъсък, от ГЕРБ щяхте да ядете бой!
149
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако идеята на опозицията не е да коригира управляващите ,да постави рекорд по бърза дестабилизация и бързо връщане във властта,то ГЕРБ са ненадмината опозиция...думата конструктивност не пасва на ситуацията в момента
148
8
 
46
 
! Отговори
Енчев преди 10 години
До are_kulataВолен, както и масовото присъствие тук, е голям на думи, но само на думи.Ако Волен беше толкова голям националист никога, ама никога не би осигурил кворум на турските ***. Не би одобрил назначаването на депутати от ДПС на ключови постове, нямаше да псува и бута БЪЛГАРСКИТЕ граждани. Волен само си бръщолеви - в действителност е продажно и долно същество, както и всички, които скачат в негова защита. Има и друго обяснение - просто са психически нездрави!!
147
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Волен е великЧе е вели, велик е - ама предател
146
0
 
1
 
! Отговори
Енчев преди 10 години
До Гошо...ТъпотоХаха, сигурен ли си какво точно значи "ДЕМОКРАЦИЯ" ?Май това второто ти отива.
145
9
 
29
 
! Отговори
БГ преди 10 години
В правителството на "тиквата" имаше етнически турчин и това изобщо НЕ беше проблем!Основният въпрос е какво могат и правят хората, а не какъв е техният произход!Тази смешна тройна коалиция я видахме какво може за 20-30 дена.Да живее България!