Парламентът няма да избере председател на ДАНС

Не е ясно защо се бави внасянето на кандидатурата
Обновена: 18 юли 2013 09:48 | 18 юли 2013 09:44,
20
Парламентът няма да избере председател на ДАНС
Снимка: Булфото

Парламентът няма да избере председател на ДАНС днес. В деловодството няма постъпило предложение от министър-председателя Пламен Орешарски.

Изборът на нов шеф на ДАНС беше първа точка за днешното пленарно заседание. В крайна сметка тя ще остане в седмичната програма в случай, че премиерът внесе кандидатурата.

Още по темата

Очаква се Пламен Орешарски да избере своя фаворит между временно изпълняващия длъжността шеф на родното ФБР Владимир Писанчев и колегата му от агенцията Недялко Недялков, които преди два дни представиха програмите си за управление пред депутатите.

Не е ясно защо се бави внасянето на кандидатурата в деловодството на НС. Иначе днешното заседание започна с над 10-минутно закъснение. Председателят на парламента Михаил Миков започна с думи за 176-ата годишнина от рождението на апостола Васил Левски и първата годишнина от атентата в Бургас.

"Днес се навършват 176 години от рождението на Васил Левски. Едно име, един пример, който за всеки българин днес и за в бъдеще ще остане нетленен", заяви Миков от парламентарната трибуна.

"Навършва се и една година от атентата в Бургас", припомни председателят на НС.

"Нека всеки един от нас да се замисли за всичко онова, което връща човечеството назад. Всичко онова, което затваря възможностите за развитие", завърши Миков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
6
 
! Отговори
tdmils преди 10 години
УВАЖАЕМИ ПОЛИЦАИ, какви НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ са тези нагли, жадни за власт червено-турски политици, КОИТО НАРОДЪТ НЕ ДОПУСКА ДО ПАРЛАМЕНТА, ЗА ДА НЕ ДОКАРАТ БЪЛГАРИЯ ДО ПОРЕДНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА??!! Раята НЕ Е ПОКОРНА И СЕ НАСИТИ НА ТЕХНИТЕ МАФИОТСКИ МАНИПУЛАЦИИ И СЛЕД КАТО ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ РАЗБИРАТ ОТ МИРНИ И КРАСИВИ ПРОТЕСТИ ЩЕ ПРЕМИНЕМ КЪМ ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ И СИЛА, ок?! УВАЖАЕМИ ПОЛИЦАИ, КОИ СА ОХРАНЯВАНИ ТАКА СТРОГО ? ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ЗАТВОРИТЕ И ПАРЛАМЕНТА,ОК?
16
0
 
3
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Цъкам радиото -няма шеф.Цъкам телевизора няма и няма.Какво да правя?Потя се от напрежение. Няма шеф.
15
0
 
5
 
! Отговори
стоян преди 10 години
трудно е да съчустввам ви как да изберете най добрия МАФИОС за шеф на данск
14
0
 
9
 
! Отговори
# преди 10 години
Пеевски получи от ДАНС нерегламентиран, незаконен достъп до квалифицирана инф 2 дена преди да бъде назначен от нар събраниеКой даде този незаконен достъп? шефът на дирекцията за защита на класифицирана информация Недялко Недялков и замът в ДАНС вл писанчев, кой да избереш като и двамата са за Военна прокуратура. За квалифицираната информация трябва да се намеси НАТО в Германия 2- *** семейство ги осъдиха в Холандия руския шпионин получи 12 години затвор, прокуратурата искаше 15
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако имаше вариант още месеци щяха да оставят ДАНС без шеф. Така е по-лесно. Първо вкараха НСБОП под шапката на ДАНС и после оставиха агенцията без шеф. С други думи двата органа не работят, а контрабандата, трафика и другите престъпни дейности си вървят необезпокоявани. Естествено, че ще бавят назначението та нали затова им се плаща. Това правителство ни върна много години назад
12
0
 
16
 
! Отговори
:/ преди 10 години
ПАРЛАМЕНТЪТ ДА ВЗЕМЕ И ДА СЕ САМОРАЗТУРИ НАЙ ПОСЛЕ СЛЕД ВРЕМЕ КОГАТО НЯМА ДА СТЕ ВЕЧЕ В НЕГО ВСИЧКИТЕ ВИ РЕШЕНИЯ ЩЕ БЪДАТ ОТМЕНЕНИ И ОБЯВЕНИ ЗА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ, ТАКА ЧЕ ДРУГАРИ НЕ СЕ НАПИНЯЙТЕ,ЯЛОВИ СТЕ И НИЩО НЯМА ДА РОДИТЕ.
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хе,да не би да ги досрамя от деня на Левски и това което правят?
10
1
 
8
 
! Отговори
Мария преди 10 години
Наложи се да отсъствам за известно време от форума, но мога да кажа, че от прочетеното, по-жалко коментатори във форумите, просто не си представях, че е възможно да има
9
1
 
17
 
! Отговори
мани, мани преди 10 години
До Анонимен 5:Не се бой, Пеевски вече няма нужда от мястото. Той получи много по-голамо власт - управлява си чрез новите области и заместник областни от листата на ДПС, всички са негови хора. Така ще му е по-сладко: хем ще си властва на воля, хем няма да го прави публично и няма да носи персонална отговорност. Пеевски в момента управлява дори там, където преди нямаше достъп.
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бави се, за да трупнат на Плевнелиев вината за собствения си избор. И двамата им кандидати явно не са "цвете", а не разполагат с други. После като излязат пак компромати за тях, президентът да обере пешкира, а не Кабинетът. Толкова са прозрачни.
7
7
 
42
 
! Отговори
Социалист преди 10 години
По-жалък парламент, по-жалък премиер и по-жалки министри и администрация не сме имали никога до сега. Само олигархията се представя добре.
6
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Миков, ха НАЗДРАВЕ !
5
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Необходимо е време. Време за да се уморят хората, протестите да поутихнат и постепенно изчезнат. Време. А мястото е "обещано" на Пеевски.
4
7
 
43
 
! Отговори
Мародер преди 10 години
Това не е парламент, а уродлив бардак, в който турци *** комунисти, а фашисти крепят изкуствено кворума. Тоя бардак трябва да бъде незабавно закрит,, защото замърсява средата и е вреден.
3
5
 
36
 
! Отговори
qdosan преди 10 години
Миков, миков, колко си жалък и смешен. Ти и такива като теб ни връщат назад!
2
1
 
35
 
! Отговори
фостата преди 10 години
Бат' Сали премиер.
1
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе ясно е - щото ги е страх на деня на рождението на Левски. Затова. Смелчаци.