Недоволни: Плевнелиев, защо взе парите на първолаците?

Протест пред президентството срещу ветото за бюджета
Обновена: 8 авг 2013 22:43 | 8 авг 2013 14:26,
663

Снимка: БТА

Около 150 души се събраха пред президентството по обяд на протест срещу наложеното от президента Росен Плевнелиев частично вето върху актуализацията на бюджета. 

Протестиращите освиркваха президентската институция, поискаха оставката на държавния глава и развяха български знамена. 

Сред издигнатите плакати имаше такива с надписи: „Кой Ви продиктува частично вето, г-н президент?”, „Г-н, президент не се страхувайте, гражданите не хапят“, „Обедини ни, бе” и "Плевнелиев, защо взе парите на първолаците?". 

Още по темата
Протестиращите смятат, че президентът не е обединител на нацията и избягва среща с народа, на която да чуе неговите искания.

Според недоволните налагането на вето на прекроения Бюджет 2013 е предателство спрямо интересите на целия български народ. Протестиращите са убедени, че сегашният бюджет е лош и има нужда от актуализация. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


663
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
417
19
 
16
 
! Отговори
Долу БСП преди 10 години
Тая на снимката повече от 50 лв. на час не може да изкара , аре на бас !Президента наложи частично вето, но за простите комунисти това няма значение .....срам и простотия !
416
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така издиктува шефа му.
415
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е ТЕ ТОВА Е МАНИПУЛИРАНЕ НА ХОРАТА
414
9
 
5
 
! Отговори
damata преди 10 години
Защо ги взе ли, ами защото е *** и жалка *** !!
413
10
 
5
 
! Отговори
ХМ преди 10 години
и за какво реват тия, искат да плащат заема на червените олигарси? аз не искам да плащам неоправдан заем. за какво ще го теглят, за да го окрадат? 4% социални плащания, другото по разпределение между бсп, дпс и атака. браво на плевнята- той наистина преживя катарзис след февруари. а псевдо-социалистите нека си лаят, народа ги мрази, повече власт за тях през крив макарон- подлеци мръсни
412
10
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 10 години
Тия пъдпъдъци колкото и да се пънат нема да докарат повече от 30 бабета и 1 полциайка. Пари требе за повече, ама май взеха да свършват и затуй се натиска за милиарда. Да могат да си финансират контрапротеста и хонорарите на Мишо Шамара.
411
10
 
10
 
! Отговори
аз преди 10 години
Тази от първата снимка не е ли Анна Витанова, същата която биеше протестиращите пред Народното Събрание? Значи определено е платена - там провокира хората, тука грабнала плакат и знаме и вика "оставка(на президента)".
410
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко, че все още има млади хора на които им липсва елементарна логика. За съжаление това са генетично увредени от комунизма същества. Аз Ви питам уважаемо госпожо кой взима кредити без да има осигурени доходи за тяхното погасяване? В този случай другарите управляващи за да спечелят подкрепата на такива показани на снимките раздават социални помощи без отговор откъде идват тези пари и какви са приходите в държавата. Извода е един- без производство всички трябва да плащаме от празните си джобове.
409
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ихаааа тез баби кви знамена изкараха. Големи, със здрави дървени дръжки. Ще кажеш, че по 3к пенсия вземат.
408
11
 
7
 
! Отговори
цирк преди 10 години
"Национално движение "Свобода" на Бареков надмина себе си! Недопустимо е една телевизия да се превърне в криминална групировка с цел тормоз и манипулация. Бареков падна толкова низко, че буди само съжаление и отвращение! И срам за българската журналистика!
407
2
 
6
 
! Отговори
Киров преди 10 години
Иванов много те моля бе човек,кажи къде да ида да изкарам и аз по 50лв.Глад е от как Яне спря да дава по 20-ка .Пък за 75лв. не интервюта ми песни ще пея.Аре бе човек пусни некво телефонче бъде щедър.
406
7
 
7
 
! Отговори
хари преди 10 години
Хора от протеста за едни 20-100лв. сте съгласни други да откраднат 800 000 000 лв.!?
405
7
 
8
 
! Отговори
bgsoldier преди 10 години
"недоволните", то цяла България е недоволно от нещо, ама да излизаш за щяло и нещяло и да взимаш пари за това е *** жалкия филм. Плевнелиев взе най-правилното и адекватно решение. Няма да плащаме за тоя, дето духа. Българинът винаги е имал пари да пратите дедето си в 1ви глас, но тук става въпрос за мангалята, че колкото пари на тях трябва да им се дадат по договорките с бпс и дпс... сигурно и ние не знаем.
404
6
 
12
 
! Отговори
Мама преди 10 години
Стига вече лъжи!Кои първолаци взимат помощи?Кои родители взимат детски?Аз съм майка на първолак и нямам право нито на помощи нито на детски. Всички тези от снимките чакат нас да си платим данъците!!!
403
8
 
13
 
! Отговори
пълен смях преди 10 години
Само немога да разбера всяка година ли ще теглим заеми за да върви социалната политика на бсп? Тия дето протестират пред президентснвото по добре да си намерят работа, а не да чакат наготово пари! И да прочетат малко повече за тази актуализация а не да говорят глупости пред медиите! То е ясно каква голямя част от заема ще отиде в нечии депутатски джобове! А после народа щего плаща! Пълен смях!
402
5
 
5
 
! Отговори
gtf преди 10 години
до опс 507приятелю, за тва има съд.. има и затвор.. като толкова знаете *** що крите ?Да укриваш престъпник или престъпление също е наказуемо !
401
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я що сте снимали таз първолашка майка на първа линия а не дядките дето са отзад.Все пак красивите и умните са на другия протест а на таз простите и грозните-нали така.Не стиге че броя на протестиращи и контра такива се изравни по 100-200души ами и не показвате грохналите червени бабички ами 30г. красавици .Ей туй журналята не си вършите работата за която ви се плаща с мерак.Взимайте пример от лидерите от БТВ как се отразяват протести.Със звуков фон,само красавци на протеста и само баби пред НДК.
400
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Който не иска българският народ да е обединен е национален предател
399
8
 
10
 
! Отговори
Иванов преди 10 години
БСП дава по 20 лв на пенсионер да протестират и по 50 лв на млад човек. Ако дадеш интервю парите стават 75 лв.
398
10
 
19
 
! Отговори
сфх преди 10 години
На т.н. първолаци пари не трябва да се дават. На прости пенсионери и многодетни *** също.Браво на Плевнелиев!