Кабинетът заседава без Орешарски

Правителството ще обсъди правилника на спортния ни тотализатор
21 авг 2013 07:56, Петя Славова
33
Кабинетът заседава без Орешарски
Правителството ще заседава днес без премиера Пламен Орашарски. Снимка: БТА

Правителственото заседание днес ще се проведе без участието на премиера Пламен Орашарски, който е в отпуск след като бяха приети промените в бюджета от НС.

Проект за промени в закона за прилагане на общите организации на пазарите на земеделски продукти на Европейския съюз ще разгледа правителството на редовното си заседание днес, пише БТА. Министрите ще обсъдят също промени в устройствения правилник на българския спортен тотализатор.

Очаква се кабинетът да даде съгласие договарящите органи на пет оперативни програми да сключват договори за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с бенефициенти над определения бюджет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бе то и с него и без него кабинета не заседава щото всички решения вече са взети *** другаде и от други хора
27
0
 
7
 
! Отговори
Демократа преди 10 години
Че Орешарски какво повече е от кукла на конци за това правителство да ходи да се наваканцува и като се върне дано да получи обаждане от ДОГАНА да подава ОСТАВКАТА
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До кочо`A`kakvo`pravite`vsicki`selqni`v`Sofia.Vsicki`selqni`obratno`po`selata,Mar6.`
25
1
 
9
 
! Отговори
tdmils преди 10 години
ОрешарскиОГЛУ, ВЗЕ ЛИ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ОТПУСКА ОТ ДОГАН-сергей,сава,ангелов, МЕСТАН-павел, СерГЕЙ-ибрика И СИДЕРОГЛУ ИЛИ ПРОЯВИ СВОЕВОЛИЕ, КОЕТО Е ЪПСУРД, КУКЛО, ЗАЩОТО ЩЕ РАЗВАЛИШ СЕДЕНКЪТА?!?
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма значение дали е там или не! Той незнае къде се намира и е позинал е като риба на сухо!
23
3
 
16
 
! Отговори
Михаил преди 10 години
То с или без него.... И без това гея и бея решават а болен им осигурява стабилност!
22
4
 
15
 
! Отговори
eeha преди 10 години
До yurushтака му е изгодно да не помни на този ***! оставка!
21
3
 
21
 
! Отговори
yurush преди 10 години
ех Орешарскиииииии, не си мъж.... а беше казал,че ще си подадеш оставката ако не назначат Пеевски за шеф на ДАНС. Но сигурно не помниш,че си го казвал, 3-4 дни след като не стана онзи шеф на ДАНС дори не помнеше кой ти го е предложил......къса памет имат тия хора за някои неща
20
3
 
24
 
! Отговори
eeha преди 10 години
Тотото, разбриа се, е най-важното нещо, чиито проблеми правителството трябва да обсъди и реши към момента!ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
19
3
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Да върви в отпуска! Той няма нито програма, нито визия за България! Скоро това червено-турско правителство ще бъде изритано, надявам се преди вземането на милиарда, който Доган иска да разпредели на порции! Това го умее най-добре, алкохолика алчен!
18
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато премиерът на България е безгласна буква в ръководеното от него правителство на украинец, турчин и ***, неща не вървят на добре за България!
17
3
 
22
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Икономист - хибрид между шаман и математик.
16
5
 
30
 
! Отговори
гофус преди 10 години
орешарски,какъв си ти,какви са твоите политически убеждения. ти-беше в сдс.Присламчи се,към ндсв.Сега си,с бсп,атака и дпс.А бил ли си в комсомола и бкп.До кога ще се развиваш политически.Изчезвай мошенико.Нищо не става от теб,монтереецо.ОСТАВКА.
15
6
 
27
 
! Отговори
Къде отпуска Орешко преди 10 години
Някой знае ли къде е отишъл в отпуска Олигарски? Никъде не пише, явно е държавна тайна. Но не може да бъде държавна тайна. Дори за отпуските на Обама оповестяват къде са. Много ме интересува къде е отишъл. Ако някой има инфо да даде, моля.
14
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В момента тотализатора е нааааай важен.***
13
8
 
29
 
! Отговори
художника преди 10 години
Комунисти,***, ***.Във властта се окопали,като глутница чакали !
12
8
 
44
 
! Отговори
georgi.ishkitiev преди 10 години
*** крадливото и корумпирано правителство. Не ми се чете изобщо с какво се занимават, само чакам момента когато ще паднат от власт
11
10
 
37
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Е той вече няма нужда да ходи в парламента... Уреди заема... Сега остава да разпределят парите и вече ще подадат оставка... Колко му е... В момента се краде, кат за последно а по новините от една седмица ни занимават единствено с газови бутилки и катстрофи... Прах в очите мили хора, прах в очите!!!
10
9
 
42
 
! Отговори
Невероятно преди 10 години
Това е недопустимо-трагедия след трагедия в България, нищо не работи, а Орешарски, който толкова се натиска да е министър председател при положение, че никой не го иска, отишъл в ... отпуска. Кой министър председател си позволява такова безхаберие освен безхаберния Орешарски?! И защо иска да е министър председател при това положение, че грам хабер си няма за трагедиите, които вече са ежедневие? И защо ще изплащат субсидии над определения лимит? Явно ще крадат бързо и за последно. ***!
9
10
 
10
 
! Отговори
аз преди 10 години
До АнонименДано господ си прибере версиите,че и тебе с тях