Темите от деня в коментара на Борисов... от Facebook

Лидерът на ГЕРБ подхваща темите за МВР и шефа на АПИ
27 авг 2013 19:42,
195
Темите от деня в коментара на Борисов... от Facebook

Фалшивите профили в социалните мрежи станаха много и искам да обявя, че това е единственият истински и зад всичко написано тук стоя аз, написа този следобед в профила си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Ето защо и първият ми коментар е свързан с актуалните събития от днес, които намирам за недопустими", пише той и допълва.

Още по темата
"Информацията, която МВР иска ГЕРБ да им предостави за партийните си членове във Варна, е скандална. Защо МВР се интересува от политическата принадлежност и личните данни на тези хора?

Само на последните избори за нас гласуваха над милион и сто хиляди българи. Сами разбирате колко непосилна задача ще се окаже това за МВР. Мисля, че имат много по-важна работа да вършат. Но това само ни амбицира. Това е неприятният аромат, който новата Тройна коалиция оставя от управлението си.

Неприятно е и че Лазар Лазаров беше освободен от Агенция "Пътната инфраструктура". Стотиците километри магистрали, трилентови пътища, естакади и мостове, които заедно построихме, до голяма степен успяха да накарат Брюксел и българите да забравят за "Батко и Братко". Но за съжаление новата Тройна коалиция е на път отново да ни върне във времето, в което еврофондовете ни бяха спрени и българските граждани ще бъдем лишени от тази благодат, която предоставят европейските средства.

Благодарение на фондовете днес имаме Тракия, Струма, Хемус-Белокопитово, Люлин, метрото, Околовръстното на София", завършва поста си бившият премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко е прав! С теб сме БОЙКО !
145
22
 
13
 
! Отговори
Непротестиращ преди 10 години
Имаме и малки постни пици , нямаме малък и среден бизнес,имаме и огромен подслушвателно - репресивен апарат и много други Боковщини и Цвъчковщини - скрий се ***!
144
17
 
16
 
! Отговори
123 преди 10 години
И сега всеки ден ще ни информират за "великите идеи" на Боко ?
143
12
 
28
 
! Отговори
kk преди 10 години
До докторатова винаги ще е така , защото в по-голямата си част бъгарите винаги са си били продажници . Като шепата платени драскачи тук, които с удоволствие са сложили фесовете за по някой друг лев... и по цял ден боготворят серГЕЙ , Доган и Охлюша орешарски, който дори няма доблестта сам да подаде оставка, а търпи да е *** на сергейчо и догана
142
14
 
20
 
! Отговори
ива преди 10 години
''недопустими" са да и затова искаме оставка на правителството!!!
141
11
 
19
 
! Отговори
доктора преди 10 години
Има една пословица-,,от трън та на глог ,че на по-висок''.За всички ,които не бяха доволни от Борисов-ето ви сега да ви управляват разни ,набързо изпоуволниха хората от ключовите постове,заеха местата на всички областни управители,които са над кметовете,взеха всички министерства ,от където могат да се ,,цоцат''пари,а вие още продължавате да им целувате задниците и да плюете другите.....
140
30
 
22
 
! Отговори
ИВО преди 10 години
ФАЛШИВ СИ ТИ ЧЕ ДОКАРА НАРОДА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА И СТИГА С ТИЯ МАГИСТРАЛИ БЕ *** ТИ ДРУГО НЕЗНАЕШ ЛИ НИКОЙ НЕ ТЕ ТАЧИ ВЕЧЕ ВРЕМЕ Е ДА БЯГАШ ДАЛЕЧЕ ***
139
19
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако на вас пишешщите комунисти тук ви поискат списъчните данни,ще разпищите до небесата,справка помиярските плямпала Манолова ,Станишков и т.н..останалите СПИН носители!!
138
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И кой е профила на Боко? Толкова е ТЪПО да не пускате линкове...
137
22
 
50
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Кат не ви харесва Бойко трайте сега червените кхмери и турци на всички важни постове в държавата. Те пишат отлично на ... турски и ги е много еня за вас. Глупави чугунени тикви!
136
17
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При толкова успешни правителства на БКП, БСП и ДПС, защо децата ни избягаха в чужбина през 90-те години - след "отварянето" на границата и станаха граждани на други държави? Защо се разграбиха предприятия, приватизираха на безценица почивни и ловни бази,язовири! Ами масовата приватизация и много още! И какво получих аз от тези "мероприятия"? Останах само с очакване на обещаваното светло бъдеще!Пред по-голямото зло БКП (БСП) и ДПС, аз бих предпочела Борисов! Това е мое убеждение!
135
3
 
14
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
До Sa6o salamaДва реда не можеш да напишеш на български,седнал си да се присмиваш.....
134
26
 
35
 
! Отговори
Токайто преди 10 години
Винету и Фейсбук!Интересно кой пише от негово име във Фейса , нито правописа камо ли изказа, са негови?!
133
2
 
11
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
До Sa6o salamaАз като гледам ти си написал само пет букви подред.....
132
25
 
5
 
! Отговори
Sa6o salama преди 10 години
AKO TOQ TAPANAR USPEE DA NAPI6E DVA PATI PODRED LIBLIBIQ BEZ DA SGRE6I....OBE6TAVAM DA SI OTREJA....EDNOTO UHO....PUBLI4NO
131
25
 
26
 
! Отговори
Macbeth преди 10 години
Имаме новина, Бойко-Тиквата научил от къде се цъка компютъра!
130
22
 
23
 
! Отговори
barry8 преди 10 години
лицето на урода
129
16
 
25
 
! Отговори
MaTPoCa преди 10 години
В чест на новият си потребител собствениците решили занапред Facebook да се казва Assbook
128
22
 
57
 
! Отговори
Болярина преди 10 години
Може да е бил всякакъв Борисов , но по време на управлението му нямаше във властта турци , комунисти и луди като Болен....сега......споделете ми колко министерства са на Доган...знаете ли ..това което сегашното правителство прави, няма да е поправимо десетилетия ....да ви е честито *** роби....MADE IN BULGARIA
127
24
 
23
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
Facebook призлиза от "лице".А лицето на тоя от снимката е г-з.