Темите от деня в коментара на Борисов... от Facebook

Лидерът на ГЕРБ подхваща темите за МВР и шефа на АПИ
27 авг 2013 19:42,
195
Темите от деня в коментара на Борисов... от Facebook

Фалшивите профили в социалните мрежи станаха много и искам да обявя, че това е единственият истински и зад всичко написано тук стоя аз, написа този следобед в профила си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Ето защо и първият ми коментар е свързан с актуалните събития от днес, които намирам за недопустими", пише той и допълва.

Още по темата
"Информацията, която МВР иска ГЕРБ да им предостави за партийните си членове във Варна, е скандална. Защо МВР се интересува от политическата принадлежност и личните данни на тези хора?

Само на последните избори за нас гласуваха над милион и сто хиляди българи. Сами разбирате колко непосилна задача ще се окаже това за МВР. Мисля, че имат много по-важна работа да вършат. Но това само ни амбицира. Това е неприятният аромат, който новата Тройна коалиция оставя от управлението си.

Неприятно е и че Лазар Лазаров беше освободен от Агенция "Пътната инфраструктура". Стотиците километри магистрали, трилентови пътища, естакади и мостове, които заедно построихме, до голяма степен успяха да накарат Брюксел и българите да забравят за "Батко и Братко". Но за съжаление новата Тройна коалиция е на път отново да ни върне във времето, в което еврофондовете ни бяха спрени и българските граждани ще бъдем лишени от тази благодат, която предоставят европейските средства.

Благодарение на фондовете днес имаме Тракия, Струма, Хемус-Белокопитово, Люлин, метрото, Околовръстното на София", завършва поста си бившият премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
8
 
7
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Ами извода не се нуждае от коментар ,за 4 часа 5000 хиляди ,а я си представете ,ако се събират подписи по улиците..поне до сега да бяха 50 000 хиляди за 10 часа. И това не е истерия ,а нуждата на избирателите ,а те са официално милион и 100 хиляди и неофициално още толкова!
105
10
 
26
 
! Отговори
$?! преди 10 години
Колко трябва да е пропаднал и заръпял тоя народ, за да избере такъв талант за министърпредседател:-(
104
4
 
8
 
! Отговори
''Отивай с преди 10 години
Некои в България знае ли излъчения док. филм на немската Das Erste на 19.08.13 | 21:55 Exclusiv im Ersten: Deutschlands neue Slums- Das Geschaft mit den Armutseinwanderern , тука става въпрос за нелегална работна ръка от България за Германия чрез така наречените ZEITARBEIT фирми посредници къде ако си се разболял на работното место ти казват веднага ''Отивай си в България'' . КТ ПОДКРЕПА да работи по случая или Константин Тренчев да бъде незабавно уволнен
103
16
 
24
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Е, Бойко веднъж излиза на предизборен диспут със Сергейко и го направи малумен, гея изглеждаше като току-що излезнал изпод душа - зачервен и мокър, но и малко като плеснат с мокър ***.
102
18
 
21
 
! Отговори
джаста-праста преди 10 години
Тъй като ББ не може вече да си намери трибуна, на която като се качи да не му се присмиват, то банскят му шоп реши да се изявява в интернет. Мда, Меркел, Обама, ... и другите ряпа да ядат! Бойко ги надмина - 4 годин му трябваха да научи клавиатурата, инерфейса и социалните мрежи за да бълва съвети, закани, уроки, бисери и пророкувания. Всъщност стана ясно, че не може да се изправи лице в лице срещу никой, страх го е. То не бяха сухожилия, кръвно, сръдни. Все пак, конграчулиейшънс!
101
5
 
6
 
! Отговори
Танев преди 10 години
Тъпаров Гошо- ама кой е Тиквуня? Ти веднага си го припознал, плазмодий! Браво, Гошо Тиквов!
100
5
 
5
 
! Отговори
Гошо... Tъпото преди 10 години
До ТаневТанев...не бъди такъв....задръстен... (**ПУУУТ)
99
2
 
1
 
! Отговори
джаста-праста преди 10 години
До БПФЯко го каза...
98
23
 
20
 
! Отговори
Танев преди 10 години
Изводът е само един - тези, които подкрепят Тиквуня, или са пълни инфантили като него, или са платени. Трети път няма.
97
15
 
20
 
! Отговори
Влади-Миp преди 10 години
Най-после и аз се убедих, че Бойко Борисов е номер едно. Съжалявам за заблудите си толкова време, Путин може само да му измие краката и да ... (ПИИИП) ... водата. Аминь, дай Боже!
96
7
 
6
 
! Отговори
Гошо... Tъпото преди 10 години
Бойко е...спасителят... Аз имам в Кривунделово ферма за...охлюви...но много бягат и...трудно ги...ловя. Аз съм учил в...Петер...бург
95
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Verno *** i starcite nqmat kompytar kak da pi6at ne6to za sergei
94
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Velikiq Balgarin boiko
93
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Nikade ne moga da bamerq kometar nqkoi da kaje nie iskame sergei da ni rakovodi
92
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Za6to na sergei maika my jivee v Balgariq
91
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Za6to sergei ne iska da si zamine za ykraina tam e rodnoto mu mqsto
90
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Boiko pak 6te se zavarne no sergei tozi pat 6te hva6ta samoleta za ykraina
89
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Boiko e car na Balgarite
88
12
 
22
 
! Отговори
к5110 преди 10 години
до 85Какви фалшиви бюлетини,какви 5лева? На1 картечарката още ги преглъща изтормозено!!!!!само ГЕРБ!
87
10
 
12
 
! Отговори
bg преди 10 години
ЕХ БОИКО БОИКО ....ТУРИХА ТИ КАПАТА ТИЯ МЕКЕРЕТА И СЕГА ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ А ВСИЧКИ ЧАКАХМЕ ЧАКАХМЕ ДА ГИ ТИКНЕШ В ЗАТВОРА НО УВИ ,МАИ СТЕ СИ ПАРТИЯ РАЗБОИНИЦИ .??