Борисовият мотив за вота: Ще се види, че "Атака" стои зад БСП и ДПС

"Няма сектор, в който това правителство да е направило нещо реално"
Обновена: 17 сеп 2013 14:58 | 17 сеп 2013 14:57,
117
Борисовият мотив за вота: Ще се види, че "Атака" стои зад БСП и ДПС
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

"Няма сектор, в който това правителство да е направило нещо реално, затова внасяме вот на недоверие срещу цялостната политика на кабинета", потвърди в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той е категоричен, че с този вот ще се види, че "Атака" подкрепя това управление на БСП и ДПС.

По-рано днес националистът Станислав Станилов изрази увереността си, че ГЕРБ няма как да бутнат кабинета.

Още по темата
"Ситуацията е така поставена, че дори и евентуално "Атака" да гласува за вота на недоверие, заедно с ГЕРБ, правителството не може да падне, тъй като ще липсва един глас", разясни депутатът.

Бившият премиер обяви още, че няма сектор, в който това правителство да е направило нещо "не на базата на заемни пари".

"Приходите намаляват, а безработицата се увеличава, не искаме да си помислят, че харесваме някои от техните министри, затова вотът е формулиран така", поясни Бойко Борисов.

По думите му ГЕРБ ще настоява за създаването на анкетна комисия по случая "Хохегер".

Според Борисов с отклонените средства за изграждането на положителен образ на България в Европа лидерът на БСП Сергей Станишев е финансирал предизборни прояви.

"Когато са взимали решенията тогава, Пловдивският панаир е освободен от дивидент и с този дивидент Станишев си прави черната кампания за изборите, един депутат и един министър по онова време са били против", обрисува някогашната ситуация Борисов и призова прокуратурата да действа бързо.

Лидерът на ГЕРБ коментира и темата с данни от социологическо проучване, според което БСП води пред партията му с 3%.

"Ако това е истина, БСП ще направят избори. Бих го онагледил с това все едно да си поръчаш любов и тя да ти казва колко много те обича, това са направили в момента", каза още бившият премиер.

В Пловдив Бойко Борисов откри нова спортна зала в училище "Патриарх Евтимий". За изграждане на спортното съоръжение правителството на ГЕРБ е осигурило 1 милион лева, похвали се бившият премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
Буров преди 10 години
Хиляди пъти е за предпочитаве кабината на Орешарски пред кабинета от мафиоти на Мутрата Борисов!
74
0
 
0
 
! Отговори
stoyan.hlebarov преди 10 години
Борисов си играе на"мотиви"и "вотове,в услуга на БСП!Тоест,БСП проглуши ушите на всички,че в тази държава,ако я няма ГЕРБ-всичко ще тръгне ...по мед и масло!ГЕРБ и Борисов,нямат нищо против,да им отдават такова "вселенско"значение!Така и двете партии са доволни!Така остават невидими золумите,които са направили,защото...не остава време медиите да се занимават с тях!Нито съдебната система!Стратегическата цел на БСП е,в България да се борят за властта само двете партии,с фалшивия балансьор-ментеДПС
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Глупакът ББ е готов на всичко, само за да се чува името му в медиите.
72
1
 
2
 
! Отговори
Сър_Пичук преди 10 години
Атака винаги ще подкрепи БСП-ДПС , защото споделят една идеология. Управляващите искат връшане назад във всичко. Въвеждане на планова икономика, стартиране на проекта Южен Поток, след това Белене. Отдалечаване от Европейския Съюз. След това изпълнение на желанията на Атака- Излизане от Нато и ЕС - минимална заплата 1000 лв и 500 лв. пенсия. вземане още многомилиарден заем и се предвижда излизане от Валутния Борд. Хляба ще стане 25 лв. и курса на лев - плаващ , т.е. потъващ надолу.--много точно
71
1
 
2
 
! Отговори
Сър_Пичук преди 10 години
Атака не бяха ли онези, заради които ДПС и БСП са на власт?? А да, май бяха те!
70
7
 
6
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 10 години
Правителството работи за възстановяване на България от урагана ГЕРБ. АТАКА също полага усилия за тази кауза. Трябва ли,за да се угоди на бб , всички да са срещу правителство,което не е негово?! "Който не е с мен,е против мен!" - сентенцията не е на бб,но важи с пълна сила на манталитета му.
69
4
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Ще ти се види голия з..ник, Бойко. Депутатите от Атака ще гласуват "Въздържал се" и вота пак няма да мине. Само дето ще приказваш празни приказки от парламентарната трибуна, това ще стане.
68
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БОЙКО БОРИСОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ЧОВЕК В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ КОЙТО ВИЖДА РЕАЛНО ОБСТАНОВКАТА В СТРАНАТА. ВСИЧКИ ТУРСКИ НАЗНАЧЕНИЯ,ИЗМИСЛЕНИ МИНИСТЕРСТВА,ПОСТОВЕ ,КОМИСИИ,И ДР. ЧЕШМИЧКИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА СА СРЕЩУ НАЦИОНАЛНИТЕ ИТЕРЕСИ И ТОЙ СЕ БОРИ СРЕЩУ ТОВА, УВИ, ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ РОДИНАТА ИМ Е РУСИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ. И КАТО ГЛЕДАМ НЕ СА МАЛКО, НО ЗАЩО,ЗАЩО НЕ СИ ОТИДАТ ДА ЖИВЕЯТ ПО РОДНИТЕ СИ МЕСТА.???
67
3
 
5
 
! Отговори
ambrilo преди 10 години
Така и не е ясно що го иска този вот д-р Б. Борисов - та и за децата е ясно, че Атака ще подкрепи комунол онанистите и *** карабини на ДС.Със сигурно е обаче, че през следващите 6 месеца - правителството ще е непоклатимо. Б. Борисов играе за бетониране на статуквото!Да не прави на *** или нас на абдали!Никой не може да убеди нормално мислещите хора, че Станишев и Борисов играят в тандем.Има време `и преко ще го демонстрира нар. художник д-р Б. Борисов, че е съюзник на дургарите.
66
7
 
9
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Комунистите национализираха труда на дедите ни след деветосептемврийския преврат.След това си присвоиха национализираното и труда на бащите ни и нашия труд.За 23 години станаха милионери и с активи в чужди банки за децата и внуците си.В момента си присвояват част от Еврофондовете,които ще връщаме ние с децата ни.Трябва да си *** за да гласуваш на изборите за червените мафиоти.Жалко че са големи маниполатори ,а част от народа ни е наивен и се връзва на обещанията им за "светло комунистическ
65
11
 
21
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Някой може ли да ми каже защо този все още не е в панделата?
64
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Атака винаги ще подкрепи БСП-ДПС , защото споделят една идеология. Управляващите искат връшане назад във всичко. Въвеждане на планова икономика, стартиране на проекта Южен Поток, след това Белене. Отдалечаване от Европейския Съюз. След това изпълнение на желанията на Атака- Излизане от Нато и ЕС - минимална заплата 1000 лв и 500 лв. пенсия. вземане още многомилиарден заем и се предвижда излизане от Валутния Борд. Хляба ще стане 25 лв. и курса на лев - плаващ , т.е. потъващ надолу.
63
7
 
22
 
! Отговори
Боко преди 10 години
Боко, много си *** , ама толкова че като ти го казват не вярваш.
62
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тОЯ е необхватно *** ! Повтаря едни и същи глупости ! къде са му идеите , къде му е политиката ? Бръшолеви глупости и и герберските комунисти му се радват и мечтаят пак да управляват .
61
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-добре да подкрепят БСП, отколкото ГЕРБ.
60
12
 
13
 
! Отговори
Иван преди 10 години
до 67: А не е ли - 23 години разпределя баницата.Борисов има смелостта да го признае - другите мижитурки се страхуват.
59
2
 
8
 
! Отговори
VB преди 10 години
То това е ясно, ако заради това е вота няма много смисъл от такъв вот.
58
5
 
22
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 10 години
"Ахмед Доган е най-великият политик на прехода" - Бойко Борисов
57
8
 
18
 
! Отговори
ИВО преди 10 години
АБЕ НАЛИ ПЛАЩА ДА ПРОТЕСТИРАТ И КВО СТАНА ТИ СИ БИТА КАРТА ВЕЧЕ НЕ СЕ НАПЪВАЙ ТОВА ТИ БЕШЕ КРАЯ
56
6
 
8
 
! Отговори
Ива преди 10 години
Е то това вече и децата го знаят!!! Ами НЕ на Волен Сидеров но БСП си подготвят други НФСБ-Валери Симеонов!!!