Не се плаша от Сидеров, отсече Караянчева

Сидеров: Реагирах на вулгарното изказване, че „Атака“ и ДПС са едно
18 окт 2013 12:42,
62
Не се плаша от Сидеров, отсече Караянчева
Снимка: архив, БТА

Скандалът от пленарна зала се пренесе и в кулоарите на парламента, като основни действащи лица станаха Цвета Караянчева от ГЕРБ и Волен Сидеров от „Атака“.

Ние от „Атака“ ще бъдем безкомпромисни към ГЕРБ, категоричен бе лидерът на националистите Волен Сидеров след спор, почти стигнал до бой в пленарна зала.

В наше лице те ще имат един непримирим противник, защото не заслужават толерантно отношение, възмути се Сидеров. ГЕРБ е една престъпна групировка, която трябва да бъде заличена, разбира се, с вота на избирателите, довърши Сидеров.

Той обясни и повода за днешната му бурна реакция в пленарна зала и острата му реакция към Цвета Караянчева.
В днешния ден ние реагираме на вулгарното изказване на Цвета Караянчева, която заяви, че „Атака“ и ДПС са едно. Ние няма да позволим да се спекулира с нашата кауза, заяви Сидеров.

Още по темата
Според него най-голямата ПГ провокира нарочно и търси скандали. Това е една криминална групировка, която търси разруха и пред нищо не се спира, възмути се Сидеров.

Той показа снимка на Караянчева и зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов на партиен конгрес на Реджеп Ердоган. Те гледат с овче умиление как Ердоган показва как ще възстанови османската империя по икономически път, възмути се Сидеров и ги нарече национални предатели.

Тези хора да ни говорят за разрушени църкви и борбата срещу ислямизация е преминаване на всякакви граници, каза още Сидеров.

Цвета Караянчева също направи изявление в кулоарите.

Винаги от сърце говоря. Думите ми са послание и се опитвам да стигна до всеки един, за да разкажа истината, заяви тя. По нейни думи трябва да се спре с манипулациите и да се каже истината. В крайна сметка, аз нищо лошо не съм казала, заяви депутатът от ГЕРБ. Тя определи случилото се в пленарна зала като недопустимо.

Мислите ли, че от господин Сидеров ще се уплаша, попита риторично депутатката. Тя обясни, че нейният район – Кърджали, е един от най-трудните и от години води борба с ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
16
 
12
 
! Отговори
до 11 преди 10 години
Плоски скатаджийски ***, колкото и да пишете , разберете едно: НИКОГА няма да заемете мястото на Волен в Парламента!!!! Никой ама никой не ви вярва, ясни сте и на последния дядо в Малко Търново каква гадна пасмина сте!
11
11
 
20
 
! Отговори
болен преди 10 години
Трудна е позата на работещо момиче на повикване !!!! На Атака сама си я избра. Голям го вадят, но да видим следващите избори. Все ми се струва , че полека и "приателите" им от СКАТ и "Бареков" по-лека му измъкват килимчето под краката .....
10
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болене,на нас тоя цирк отдавна ни е омръзнал. Вече не го гледаме тоя евтин турски сериал-наречен депутатски патриотизъм.Всички знаем,че ти си най-честния и почтен патриот, най-неподкупния,най-моралния! А,и ти си най-наред с ума си. Ние българите толкова те обичаме,че на следващите избори хич и няма да гласуваме за теб,защото те жалим.Жалим те,че така те ядостват,ти така патриотично с гол *** защитаваш бг интереси.А те искат ад те изкарат луд! Я ходи си харчи честно спечелените 10 милиона!
9
15
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От истината боли а Болене.Че сте едно цяло с ДПС ежедневно го доказвате.
8
11
 
16
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Бай *** в парламента.
7
7
 
18
 
! Отговори
въх преди 10 години
От тази и граф Дракула ще се изплаши. Направо кръвосмукачка!
6
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Народа е казал: НЕ СЕ ПАЗИ ОТ ТУРЧИН, ПАЗИ СЕ ОТ ПОТУРНАК !
5
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болене, не само сте партийно заедно, но вероятно и в интимен смисъл!
4
14
 
19
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
До края на парламента Сидеров ще прави скандал след скандал, но ще го търпите, защото сте го вкарали в парламента, волно или неволно.
3
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВОЛЕН МРАЗИ ЕРДОГАН!ОБИчА САМО ДОГАН И МЕСТАН.С ГЕЯ СА СТАРА ЛЮБОВ.
2
9
 
31
 
! Отговори
123 преди 10 години
ATAKA=ДПС=БСП лошото е ре*аците дърпат конците на цялава държава заради лакумията на БСП и жаждата им за власт
1
10
 
43
 
! Отговори
selo преди 10 години
Бетер турците си ти беловласо ибриче.....