ГЕРБ ще се яви самостоятелно на избори

Коалиция с БСП и ДПС е невъзможна, заяви Цветан Цветанов
Обновена: 23 ное 2013 13:27 | 23 ное 2013 10:20,
189
ГЕРБ ще се яви самостоятелно на избори
Цветанов определи делата срещу него като репресия и политически натиск. Снимка: Булфото

ГЕРБ ще се яви самостоятелно на следващите избори, както го е правила винаги досега, заяви Цветан Цветанов по време на семинар на партията в Хисаря.

"Коалиции с БСП или ДПС са категорично изключен. Единствените логични партньори за нас след предсрочните избори са партиите от дясното политическо пространство", заяви заместник-председателят на партията, цитиран от Фокус.

Според него миналата седмица по безспорен начин е проличал новият стратегически съюз в българската политика между БСП и ДПС.

"За да противодействаме на популистките действия на тези две партии, е необходимо в следващия парламент ГЕРБ заедно с център-дясно партиите-членове на ЕНП да върнем европейската перспектива пред България. За да избавим България от порочното управление на БСП и ДПС обаче е нужно да активизираме максимален брой хора с дясно мислене, които да създадат възможността за формирането на дясно управление след изборите. ГЕРБ е единственият силен противник на днешните управляващи и с помощта на партньорските десни партии заедно можем да върнем на България европейските перспективи и възможности, които БСП и ДПС отнеха, за да дадат държавата на концесия на мафията, както се посочва във френския печат", заяви още Цветанов.

Той се посочи като пример за политически натиск и репресии, визирайки съдебните дела срещу него.

"Репресиите ще продължат, защото това е единствения шанс на отиващите си управляващи да се опитат да дискредитират ГЕРБ и силните фигури в партията като председателя Бойко Борисов и други", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
7
 
16
 
! Отговори
1 преди 10 години
др.физкултурник-шестапартаментов-акушер-гинекологов,най-добре ще е, да се коалирате с партията на янка янеф-рзс.
126
9
 
20
 
! Отговори
бонго преди 10 години
Цецо от затвора дали ще може да гласува?
125
6
 
7
 
! Отговори
bg преди 10 години
цецооооооооооо..............пак ще я оплескате ......не си ли подадете ръка и обедините с десните ще сте мулетата на ДПС и всичката влас няма кои как да ви я даде и явно ще клекнете на БСП по волята на ЕС ,само и само да им пълните тъмните касички СЪБУДЕТЕ СЕ чуите студентите
124
6
 
8
 
! Отговори
babait преди 10 години
Да се върнем 7 месеца назад. Лично ти разби Синята коалиция. после разби Единството на Надежда и ДСБ заплашвайки Н.с арест,а това ти бяха единствените потенциални партньори за управление . Изхвърли от политиката единствения сносен политик в БГ.а сега искаш Коалиция с десните. С Яне-когото всички и най-вече избирателите забравиха ли ще правите дясна политика?Разбери,че ако оцелеете до изборите трябва да подадете ръка и да правите заедно проевропейска политика с традиционната партия която и да е т
123
4
 
9
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До АнонименВие си дръжте ПУТИНСКИТЕ ***!
122
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Aaaa....не!!!! Нигогa повече тaя мутренскaхунтa ГЕРБ не трябвa дa докопвa кокaлa.Нa нaс брюкселски *** и aмерикaнскиподлоги НЕ НИ ТРЯБВAТ.
121
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Smurf"..три следствени дела.." Едното, че по негово време полицията много подслушвала, но ЗАЩО ЛИ, всички разнасяни флажки бяха с материали срещу ГЕРБ? Второто, че отказал подслушване, кое от двете твърдения е лъжа?Третото, че ОТКРАДНАЛ 50000, да бе, ама не за него а за друг и не ги откраднал, ами наредил да му изплатят полагаеми по закон заплати.Разбойник - вместо, като Станишко да си раздели с Хохегер 1500 000, или като Бисеров и т.н. и т.н.Поне като Доган да беше хидрогеолог...
120
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Единствено бай Ставри желае коалиция с ГЕРБ .
119
10
 
25
 
! Отговори
владетеля преди 10 години
ДОЛУ МУТРЕНСКАТА И МАФИОТСКА ПАРТИЯ "ГЕРБ".КАТО ТОЛКОВА БЯХА ДОБРИ ЗАЩО АБДИКИРАХА ОТ ВЛАСТТА ПРЕЗ М.ФЕВРУАРИ 2013Г.ЗА МЕН ТОВА Е СБИРЩИНА ОТ МУТРИ И МАФИОТИ,КОИТО СЕ ДОКАЗАХА,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ,ЗАЩОТО СА НЕКАДЪРНИЦИ И НЕГРАМОТНИЦИ.ТЕ ГОВОРЯТ САМО ЛЪЖИ И ПОДВЕЖДАТ НАРОДА СЪС ПОПУЛИЗМА СИ.ЗАТОВА НИ ДОВЕДОХА ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА.ТЕ НИЩО НЕ НАПРАВИХА ЗА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ.
118
9
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
не го понасям,мутра от където и да го погледнеш,продавай апартаментите и връщай парите на народа *** а след това отивай в пандиза където ти е мястото.
117
6
 
9
 
! Отговори
boza преди 10 години
Na koi izbori ?! Te izborite bjaha. Uzh gi spechelihte ,ama ne upravljavate ,stoto nikoy ne Vi iska za koalicia . Taka che sled 4godini mozhe da opitate otnovo , ako ne se razpadnete dotogava.
116
12
 
28
 
! Отговори
УУУЖАС!!!!! преди 10 години
НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАШ ДА ИЗЛИЗАШ ПРЕД ХОРАТА СКРИЙСЕ НЯКЪДЕ А АКО ИСКАШ И В ЗАТВОРА ЧЕ ДА ТЕ ЗАБРАВИМ МАЛКО НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА ЗАРАДИ ТОЗИ ЧОВЕК ЦВЕТАНОВ - ЗАБРАВЯМЕ ГЕРБ ВЕЧЕ НЕ ВИ ИСКАМЕ СЪЖАЛЯВАМЕ ЧЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ВАС
115
10
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
ей синьо мафия има доказателства че е откраднал 50 000 държавни пари.
114
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След като обвиняем дава изявления не би ли трябвало новината да е в сектора "Крими", а не в сектора "Политика". Днес.бг...замислете се малко.
113
11
 
27
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Тъщата да му купи боров вазелин,защото много ще му се напукват устните!
112
4
 
35
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Крайно време е да се приеме закон за да участваш на избори да се изисква свидетелство за съдимост!
111
11
 
24
 
! Отговори
ДЕБЕЛООЧИЕ преди 10 години
XA XA XA и това го казва човекът, който докато беше министър на МВР в КАТ имаше ОНЗИ СПИСЪК с номера на автомобили на спонсори на МВР!!!НОМЕР ЕДНО ПО ДЕБЕЛООЧИЕ, ама Цветанов ние не сме *** и си спомняме много добре какви ги натвори докато беше министър.
110
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей сега ще видите какво значи КРАДЕНЕ!!! Защото червената мафия ще граби за последно! Щом като с подхвърлените трохи може да ви запуши устите...Държавата ще фалира през февруари под отговорното управление на олигархията! Разтичаха се насам-натам като *** и шушу-мушу по кабинетите защото ЕС ги плесна през ръчичките и им спира кранчето! Но пък ще сключат нови заробващи тлъсти договори срещу огромни комисионни, пък държавата нека гребе в калта още 30 години! Горките ни деца и внуци!
109
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цветанов го гласят да облича раираните дрехи а пък той за избори се стяга.Голям цирк.
108
4
 
9
 
! Отговори
Алек преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Не, в математиката имаме знак "по-голямо или равно на". Слагаме го между БСП и ГЕРБ. Посоката в случая е без значение.