ГЕРБ ще се яви самостоятелно на избори

Коалиция с БСП и ДПС е невъзможна, заяви Цветан Цветанов
Обновена: 23 ное 2013 13:27 | 23 ное 2013 10:20,
189
ГЕРБ ще се яви самостоятелно на избори
Цветанов определи делата срещу него като репресия и политически натиск. Снимка: Булфото

ГЕРБ ще се яви самостоятелно на следващите избори, както го е правила винаги досега, заяви Цветан Цветанов по време на семинар на партията в Хисаря.

"Коалиции с БСП или ДПС са категорично изключен. Единствените логични партньори за нас след предсрочните избори са партиите от дясното политическо пространство", заяви заместник-председателят на партията, цитиран от Фокус.

Според него миналата седмица по безспорен начин е проличал новият стратегически съюз в българската политика между БСП и ДПС.

"За да противодействаме на популистките действия на тези две партии, е необходимо в следващия парламент ГЕРБ заедно с център-дясно партиите-членове на ЕНП да върнем европейската перспектива пред България. За да избавим България от порочното управление на БСП и ДПС обаче е нужно да активизираме максимален брой хора с дясно мислене, които да създадат възможността за формирането на дясно управление след изборите. ГЕРБ е единственият силен противник на днешните управляващи и с помощта на партньорските десни партии заедно можем да върнем на България европейските перспективи и възможности, които БСП и ДПС отнеха, за да дадат държавата на концесия на мафията, както се посочва във френския печат", заяви още Цветанов.

Той се посочи като пример за политически натиск и репресии, визирайки съдебните дела срещу него.

"Репресиите ще продължат, защото това е единствения шанс на отиващите си управляващи да се опитат да дискредитират ГЕРБ и силните фигури в партията като председателя Бойко Борисов и други", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
10
 
24
 
! Отговори
novus ordo преди 10 години
цурик като сочиш някой с пръст другите сочът към теб знаем какво стана през вашето управление едно велико нищо подмяна на феодалите цинизъм през цялото ви управление излъгахте избирателите си един от който бях и аз
106
9
 
26
 
! Отговори
ХУМОР преди 10 години
КОЙ ГО КАЗВА САМО-ГЛАВНИЯ РЕКЕТЬОР НА БИЗНЕСА1
105
32
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Червени селяни, къде са ви доказателствата срещу Цветанов?Нямате такива, нали?
104
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех Цветане оказахте се такова розочарование , че обидата е най-малкото нещо което може да направи човек... като шутове се пръкнахте , и такива си останахте!
103
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП и ДПС дадоха държавата на концесия на мафиятаГРЕШКА!!!Просто държавата мина от единият клан(фамилия) в другия.Кой мислиш ще ти се върже на брътвежите?
102
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НА МЮСЮЛМАНСКИЯ СЪБОР В ПЛОВДИВ ОРГАНИЗИРАН ОТ ГЕРБ ЗВУЧЕШЕ САМО ТУРСКА МУЗИКА. НА ТУРЦИТЕ ИМ БЯХА ДАЛИ САНДВИЧ, КРОАСАН И МИНЕРАЛНА ВОДА, ЗА ДА ДОЙДАТ.
101
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както винаги, крадецът вика дръжте крадеца. Цвинокио- пример за мутроченге. Смърт! Осъждам те на смърт!
100
7
 
21
 
! Отговори
Smurf преди 10 години
Това се казва от човек с три следствени дела за престъпления по служба , забрана за излизане от страната и подписка, е това ако не е гавра с държава и народ.
99
7
 
26
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Точно вие от ГЕРБ дадохте държавата на концесия на мафията. Всички помним как по ваше време горивата гонеха 3лв/литъра, а всякакви доходи бяха замразени. Помним и как вашите некадърни калинки си пишеха бонуси, които после отказваха да върнат. Помним и подигравките с народа и опечалените семейства. Помним и ударните проекти - метро и магистрала, дадоха дефекти още на първия месец. Всичко помним и за това няма да позволим отново такива некадърници като вас да се намърдат отново във властта.
98
4
 
20
 
! Отговори
уникален/плъх преди 10 години
направил 6 апартамента кат безработен , обзавел ги и на избореите нагизден с коланче за 500лв , държал обща каса с трактора която в следствие била обрана като само двамата имали ключове, на въпросът като мин. в МВР, откъде са му парите , той отговаря , писах за престъпната обстановка и няма да кажа откъде ми плащат, щом тоя *** стана/ мин / значи в булгарето стават невероятни неща, бедна излюскана майка БЪЛГАРИЯ в следствие превърнат в ***.
97
0
 
3
 
! Отговори
Алек преди 10 години
До DedoviaРазбира се има и моментът, че който и да влезне на власт, те пак ще са под влианието на същата мафия, която е обвързала целия политически елемент последните 25 години. С други думи, дори и въпросният декрет да бъде създаден, резултатите сигурно ще са налице за няколко години....И к'во? Накрая се оказа, че нищо не можем да направим, така ли?
96
1
 
9
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 10 години
Каза дон Цецо !
95
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
mafiqta si ti i vojda ti boriisov mutro mrasna.koga nai setne shte vi vkarat v zattvora?
94
0
 
4
 
! Отговори
Алек преди 10 години
До DedoviaРазбира се, ако имаш по-добра идея (по възможност различна от въоръжена революция), с удоволствие бих я чул. На темата - другия вариант е да се направи декрет гласящ, че от този момент нататък (примерно 1 януари 2015 година) в политическия живот нямат право да участват хора, които са били обвързани с която и да е била политическа партия до момента.Продължение
93
0
 
3
 
! Отговори
Алек преди 10 години
До DedoviaИ как не става така - абсолютен мажоритарен вот - освен ако не излезнат поне 75% от хората и едната партия не събере 50% от тези вотове (75% от 7 млн. = 5,25 млн. души - с др. думи на една партия ще са и нужни ПОНЕ 2,625 млн. вота) никой не влиза във властта. Цифрите очевидно са ориентировачни.Друг е въпросът, че българите са толкова облъчени от тая помия, че спокойно биха си нацъкали любимата партия щото ги кефи примерно Сергейчо или Борисов.
92
1
 
8
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
До AIMILIVSДобра идея, но без ГЕРБ. Там свестен няма :)
91
2
 
5
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
До AIMILIVSДобра идея, но без ГЕРБ. Там свестен няма :)
90
1
 
3
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Социологически анализ показва че: хората се впечатляват от цветущи коментари,но не и от реалното решаване на Проблематиката.
89
0
 
4
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Аз предлагам да има пряк контрол върху решенията на политиците от страна на гражданите , да имаме възможност да изпращаме по живо по здраво политици , които казват едно , а правят друго ,не ни трябва само една партия , трябват ни много партии , но да не са вечно 2 традиционни (БСП,ДПС) + някоя междинна дясно-мафиотска (СДСГЕРБ) , също "безпристрастния съд" трябва да бъде разчистен, това си мисля аз.
88
3
 
10
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
ТОЯ ЦИРКАДЖИЯ ОЩЕ ЛИ Е С ИМУНИТЕТ!!!!ВИЖТЕ ДОБРЕ КАКВО НИ БЕШЕ НАЧЕЛО НА ПОЛИЦИЯТА !!!!!!!